Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Babycakes covers the classics : gluten-free vegan recipes from donuts to snickerdoodles

Babycakes covers the classics : gluten-free vegan recipes from donuts to snickerdoodles

Inbunden bok. New York : Clarkson Potter. 2011. 144 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9780307718303
Titel
Babycakes covers the classics : gluten-free vegan recipes from donuts to snickerdoodles
Författare
McKenna, Erin - BabyCakes (Bakery)
Förlag
New York : Clarkson Potter
Språk
English
Baksidestext
For those with food sensitivities, many desserts have remained a distant dream-- until now. McKenna provides recipes for perennial favorites-- all created without gluten, dairy, eggs, or refined sugar.
Introduction -- Guidelines, ingredients, tools: let's review -- This book is 100 percent gluten-free, here's why -- I'm new/I'm a pro: how do I know where to start? -- You have some questions, we have some answers -- The rule of substitutions -- Breakfast stuffs -- Cookies: a master class -- From the snack bar -- From the old country -- The cakes we eat now -- Donuts! Donuts! Donuts!.