Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Den Siste Mohikanen (orig. The Last of the Mohicans)

Den Siste Mohikanen (orig. The Last of the Mohicans)

DVD. 107 minuter. 1992.

Nära nyskick. Fodral i nära nyskick. Svensk utgåva, text svenska, finska, norska, danska eller ingen text. Rekommenderas från 15 år.
Året är 1757. I de nordamerikanska kolonierna rasar kriget mellan fransmän och engelsmän, och båda parter rekryterar indianska krigare för striderna. När systrarna Cora och Alice anländer till det nya landet, på väg till sin far, överste Munro, råkar de i bakhåll och överlever endast tack vare Hawkeye - en europé som har vuxit upp som indian i mohikanstammen. Han eskorterar systrarna till Fort Williams och förälskar sig under färden i Cora. Men när de når fram till fortet är det belägrat av fransmännen - och därmed börjar den slutliga kampen för överlevnad.
Det är ingen lätt uppgift att filmatisera ett så legendariskt äventyr som J.F.Coopers pojkboksklassiker "Den Siste Mohikanen". Men när regissören heter Michael Mann - mannen bakom mästerverk som Heat och The Insider - och när rollerna spelas av Oscar®–belönta Daniel Day-Lewis (Gangs of New York) och bildsköna Madeleine Stowe (De 12 Apornas Armé) är det en helt annan sak. Resultatet är storslagen, episk underhållning i absolut toppklass och filmen är en av få som till alla delar lever upp till romanen som den är baserad på.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen