Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
 Princess Ai 1.2 och 3

Princess Ai 1.2 och 3

Seriepocket Nr. 1. 2006. Svenska.

Mycket gott skick. Fantasy/romantik från 12 år

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
8763930730
Titel
Princess Ai 1
Författare
Coutney Love - D J Milky - Misaho Kajiradou
Förlag
Mangismo
Utgivningsår
2006
Omfång
192 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
125 x 188 mm Ryggbredd 13 mm
Vikt
166 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Princess Ai är ett sensationellt samarbete mellan den japanska mangaskaparen Misaho Kujiradou, musikern D.J. Milky och den kontroversiella rock- och filmstjärnan Courtney Love.
Misaho Kujiradou började teckna serier som 10-åring och insåg snart att det var det hon ville leva på. År 1997 debuterade hon i månadstidningen South och har sedan dess tecknat en lång rad serier, av vilka Princess Ai är bland de populäraste.
D.J. Milky är både mangaskapare och barnboksförfattare, men först och främst musiker, vilket kan höras på Milkys hemsida www.djmilky.com.
Courtney Love är en av Amerikas mest kontroversiella rockstjärnor. Som frontkvinna i det alternativa rockbandet Hole, skådespelerska och änka till rocklegenden Kurt Cobain har Courtney Love många järn i elden. Vad få vet, är att hon före sitt genombrott bodde i Japan och var helt tokig i att läsa manga!

Om serien:

Prinsessan Ai vaknar en dag upp mitt i Tokyo med minnesförlust. Långsamt dyker det upp små minnesbilder och hon får reda på att hon är en prinsessa från Ai-landet. Där råder kaos och en rasande revolution pågår, och hon har kommit till jorden för att hitta ett sätt att rädda Ai-landet.
Men Ai måste först försöka överleva på jorden. Hennes musikalitet ger henne jobb som sångerska, och hon får bo hos Kent, en ung man som hon känner starkt för. Då furien Tess, en hämndlysten ängel, dyker upp, får Ai veta att hon har mäktiga fiender och att hon behöver beskydd. Så när en talangscout lovar att göra henne till superstjärna och ge henne beskydd, tar hon emot erbjudandet.
Men fienderna från hennes förflutna ger inte upp så lätt, och det står snart klart vad Ai måste göra för sitt land, och varför hon kom till jorden.
Ytterligare illustratörer: Kajiradou, Misaho
Ytterligare författare: Love, Coutney
Ytterligare översättare: Fryking, Elisabeth
Ytterligare författare: Milky, D J
Ytterligare författare: Kajiradou, Misaho