Potatis från gratäng till empanaditas
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2000. 144 sidor.
Nyskick.
Potatis på nytt sätt. 56 spännande potatisrecept samlade i en bok. Det är soppor, sallader och smårätter, rätter med fisk och skaldjur, fågel eller kött, ett-i-allt-rätter, tillbehör, paj och pasta, bakat och sött. Nya potatissorter, kryddblandningar och tillredningssätt som får oss att återupptäcka den fina råvara som potatisen är.
Lyxigt och läckert, exotiskt och klassiskt. Här presenteras de godaste potatisrätterna från hela världen - Thailand, Indien, Marocko, Iran, Mexiko, Australien, Italien.... Det är rätter av alla slag: cajunpotatis, hash browns, indiska roti med kokos- och myntachutney, kryddig hasselbackspotatis, kyckling i curry med potatis och kokosmjölk, kuku sibzamini, blå potatissallad - och mycket mer.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9137115448
- Titel
- Potatis från gratäng till empanaditas
- Författare
- Nicholls, Anne
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 236 x 245 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 762 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lyxigt och läckert, exotiskt och klassiskt. Här presenteras de godaste potatisrätterna från hela världen ¿ Thailand, Indien, Marocko, Iran, Mexiko, Australien, Italien¿ Potatis på nytt sätt. 56 spännande potatisrecept samlade i en bok.Det är soppor, sallader och smårätter, rätter med fisk och skaldjur, fågel eller kött, ett-i-allt-rätter, tillbehör, paj och pasta, bakat och sött. Nya potatissorter, kryddblandningar och tillredningssätt får oss att återupptäcka den fina råvara som potatisen är. Annie Nichols är välkänd matstylist och kokboksförfattare i England. Hon har tidigare arbetat som kock på olika restauranger världen över. Peter Myers är en av Englands mest framstående matfotografer.