Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Världens vego från Slottsträdgården Ulriksdal

Världens vego från Slottsträdgården Ulriksdal

Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2023. 125 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Slottsträdgården Ulriksdal utanför Stockholm är en oas för alla som älskar trädgård, inredning och god design, och varje vardag står en överdådig vegetarisk buffé uppdukad i Trädgårdscaféet. Hit kommer såväl småbarnsfamiljer, tonåringar och gamla, veganer såväl som icke-vegetarianer för att njuta av soppor, sallader och varmrätter, skapade av Trädgårdscaféets kreativa kockar. Allt lagat av säsongens råvaror och med influenser från världens alla hörn.

Nu kan du njuta av den populära vegomaten hemma i köket. Här finns allt från smårätter, soppor, och sallader till varmrätter och desserter. Vad sägs om papa a la huancaina, kassavarot på krispig salladsbädd, gräddig paprikasoppa och tre sorters hummus? Eller varför inte bjuda vännerna på en härlig trerättersmeny med päronsallad, färsgryta med svartkål och nordisk tiramisu.

Boken innehåller cirka 75 recept som passar både vardag och fest och blir det rester över är maten lika god att packa ner i lunchlådan till dagen efter.

Det här är skribenten Katarina Nordgrens och fotograf Tomas Södergrens femte kokbok i samarbete med kockarna på Trädgårdscaféet där varje vegorätt presenteras med inspirerande och vackra bilder.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789155272357
Titel
Världens vego från Slottsträdgården Ulriksdal
Författare
Nordgren, Katarina
Förlag
Bokförlaget Semic
Utgivningsår
2023
Omfång
125 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
202 x 231 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
560 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Slottsträdgården Ulriksdal utanför Stockholm är en oas för alla som älskar trädgård, inredning och god design, och varje vardag står en överdådig vegetarisk buffé uppdukad i Trädgårdscaféet. Hit kommer såväl småbarnsfamiljer, tonåringar och gamla, veganer såväl som icke-vegetarianer för att njuta av soppor, sallader och varmrätter, skapade av Trädgårdscaféets kreativa kockar. Allt lagat av säsongens råvaror och med influenser från världens alla hörn.Nu kan du njuta av den populära vegomaten hemma i köket. Här finns allt från smårätter, soppor, och sallader till varmrätter och desserter. Vad sägs om papa a la huancaina, kassavarot på krispig salladsbädd, gräddig paprikasoppa och tre sorters hummus? Eller varför inte bjuda vännerna på en härlig trerättersmeny med päronsallad, färsgryta med svartkål och nordisk tiramisu.Boken innehåller cirka 75 recept som passar både vardag och fest och blir det rester över är maten lika god att packa ner i lunchlådan till dagen efter.Det här är skribenten Katarina Nordgrens och fotograf Tomas Södergrens femte kokbok i samarbete med kockarna på Trädgårdscaféet där varje vegorätt presenteras med inspirerande och vackra bilder.