Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Kokkonstens väsentligheter : en omfattande, illustrerd guide över matlagningstekniker

Kokkonstens väsentligheter : en omfattande, illustrerd guide över matlagningstekniker

Häftad bok. Cargo Int. 2007. 299 sidor.

Mycket gott skick. Mycket rikt illustrerad. 22x24 cm.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9783833140068
Titel
Kokkonstens väsentligheter : en omfattande, illustrerd guide över matlagningstekniker
Författare
Peterson, James
Förlag
Cargo Int.
Utgivningsår
2007
Omfång
299 sidor
Bandtyp
Flexband
Mått
220 x 246 mm Ryggbredd 22 mm
Vikt
1018 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En omfattande, illustrerad guide över matlagningstekniker med detaljerade steg för steg-anvisningar.