![Kokkonstens väsentligheter : en omfattande, illustrerd guide över matlagningstekniker](https://dez1v4fbcawql.cloudfront.net/product_thumb/2673/11005829/61aa598013f24.jpg)
Kokkonstens väsentligheter : en omfattande, illustrerd guide över matlagningstekniker
Häftad bok. Cargo Int. 2007. 299 sidor.
Mycket gott skick. Mycket rikt illustrerad. 22x24 cm.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9783833140068
- Titel
- Kokkonstens väsentligheter : en omfattande, illustrerd guide över matlagningstekniker
- Författare
- Peterson, James
- Förlag
- Cargo Int.
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 299 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 220 x 246 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1018 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En omfattande, illustrerad guide över matlagningstekniker med detaljerade steg för steg-anvisningar.