Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Fisk : direkt från proffsköket, chef de partie

Fisk : direkt från proffsköket, chef de partie

Häftad bok. Opexi. 1:a uppl. 2014. 130 sidor.

Nära nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789198145014
Titel
Fisk : direkt från proffsköket, chef de partie
Författare
Professional Secrets
Förlag
Opexi
Utgivningsår
2014
Omfång
130 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
143 x 210 mm Ryggbredd 12 mm
Vikt
276 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Proffsen lär dig laga fisk

Chef de Partie är en serie böcker från Professional Secrets. Böckerna vänder sig till hemmakockar som vill lära sig av proffsen och som drömmer om att få uppleva ett hektiskt arbetspass i köket på en riktigt bra restaurang.

Den andra boken i serien, Chef de Partie FISK, lär ut vad en linjekock ansvarig för en fiskstation bör veta. Den innehåller insikter, tips och praktiska kunskaper som garanterat gör dig till en ännu bättre, ännu mer inspirerad kock i ditt eget kök.

Här erbjuds kunskap och inspiration i massor men inga recept. I stället får du veta hur yrkesverksamma kockar bär sig åt för att skapa matupplevelser på hög, professionell nivå. Fokus ligger på grundkunskaper, tekniker och råvaran. Bokens innehåll har sammanställts med hjälp av kockar med många års erfarenhet och i denna andra bok i serien Chef de Partie från Professional Secrets med fisk som specialitet.

Professional Secrets vänder sig till alla som har matlagning som intresse. Ett huvudbudskap i boken är att en färsk råvara är A och O när du lagar fisk. Och att större kunskap om råvaran inte bara leder till framgångar i köket, utan också till ökad förståelse för att den måste fredas från rovfiske.

Ur innehållet:

Köksbrigaden - vad är det?

De viktigaste verktygen

Hur du väljer fisk som proffsen

Hur du förvarar fisk som proffsen

Hur du förbereder fisk som proffsen

Hur du tillagar fisk som proffsen

Hur du serverar fisk som proffsen

Såser och andra grunder

Sötvattensfisk, saltvattensfisk, skaldjur

Fiskguide