Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Bonniers kokbok

Bonniers kokbok

Inbunden bok. Bonnier Fakta. Förlagsny! Slutsåld på förlaget!. 2010. 676 sidor.

Nyskick. Förlagsny! Slutsåld på förlaget!
I nygjorda Bonniers kokbok delar Sveriges främsta kockar och matskribenter med sig av sin matkunskap, både i recept och i otaliga tips och råd. Boken är 672 sidor lång, innehåller nära 1800 recept, varav 250 är nya, och ett hundratal nya bilder.
Nya Bonniers kokbok består av 18 kapitel som inspirerar till matlagning. I det stora kapitlet om att bjuda till fest, nu omarbetat och indelat efter säsong för att spara både pengar och miljö, finns de nya tilltuggen, drinkarna, bufféerna och middagarna, men också en vägledning i det praktiska, vad som kan förberedas och hur mycket som går åt. För att ge ytterligare inspiration och underlätta framför allt vardagsmaten finns det i bokens början fyra register med årstidsmat med säsongens råvaror, snabblagat, vegetariskt och svenska klassiker.
Här finns de moderna rotfruktsrecepten, de fräscha salladerna och sopporna, det klassiska dillköttet, de utsökta fisk- och skaldjursgrytorna, sommarens grillning med såser och röror, de proffsiga surdegsbröden, de smarta brunchrecepten, smaker från alltifrån Medelhavet till Asien och inte minst efterrätterna som måltidernas pricken över i. Naturligtvis finns det också en massa fakta om tillagningstider, förvaring, hantering av råvaror och mycket mer.
Birgit Hemberg och Fredrik Eriksson är huvudredaktörer och Kristina Valentin från tidningen Allt om Mat har provlagat alla nya recept, så man kan tryggt förlita sig på att de fungerar.
"En grundkokbok med allt vi behöver veta, från lustfylld vardagsmat till lättlagad lyxig festmat. En gedigen bearbetning har gjorts av våra främsta kockar och matskribenter." Årets Svenska Måltidslitteratur 2010

"I Bonniers kokbok hittar man allt! Det är den svenska matlagarens bibel och lika ovärderlig för nybörjaren som för mästerkocken! Ett imponerande verk." Lena Sewall Nya Wermlands-Tidningen

"En grundkokbok med allt vi behöver veta, från lustfylld vardagsmat till lättlagad lyxig festmat. En gedigen bearbetning har gjorts av våra främsta kockar och matskribenter." Årets Svenska Måltidslitteratur 2010

"I Bonniers kokbok hittar man allt! Det är den svenska matlagarens bibel och lika ovärderlig för nybörjaren som för mästerkocken! Ett imponerande verk." Lena Sewall Nya Wermlands-Tidningen

"Bonniers kokbok är en perfekt
Recension:
"En bra Kokbok med lätt fakta om olika grejer. Allt från ägg, olika gryn, kryddor, örter, hur man filear olika fiskar och olika typer fisk. Mycket bra recept också. Både litte lättare och svårare. Recept på 20 min att göra."

Birgit Hemberg och Fredrik Eriksson är huvudredaktörer och Kristina Valentin från Allt om Mat har provlagat alla recept.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish