Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Pablo

Pablo

DVD. 2012.

Nyskick. Ny inplastad
Textning Svenska
Njutafilms
Älskar du filmer som "Dr. Strangelove", "A Clockwork Orange", "Bullitt", "Beetlejuice", "Napoleon Dynamite" och/eller "Harold och Maude"? Då är du också ett fan av Pablo Ferro, du vet bara inte om det.

I PABLO möter vi den okända kändisen Pablo Ferro. Designern och filmmakaren som bl.a. Stanley Kubrick och Jonathan Demme en gång hävdat var ursprunget till 60-talsstilen och MTV-estetiken, ett sant geni och ansvarig för titeldesignen av ikoniska filmer som exempelvis "Dr Strangelove", "Bullitt" och "Beetlejuice", men som också bidragit med specialarrangemang, animationer och montage i kända filmer som "Midnight Cowboy", "A Clockwork Orange" och "Harold och Maude".

Vi får i filmen PABLO följa en man vars personliga resa spänner mellan de tidiga åren i Havanna (innan den Kubanska revolutionen) till hans nuvarande hem i ett garage bakom sonens hus i USA. Filmen blandar på ett spännande sätt dokumentära och animerade element, där den animerade delen av filmen tar oss genom drömlandskapet som är Pablos minnen, de dokumentära bilderna och intervjuer med bl.a. Jon Voight, Anjelica Huston och Stan Lee utgör krönikan av ett mycket speciellt och excentriskt leverne, bilder från Pablos arbete med de kända verken samt Jeff Bridges som berättarröst binder samman historien på ett underbart och innovativt sätt.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen