Jägarens och fiskarens kokbok : receptsamling över maträtter tillagade av fyrfota villebråd, jaktbara fåglar, fiskar, kräftor, ätliga grodor, svampar samt skogens vilda bär
Inbunden bok. Örkelljunga : Settern. 1994. 192 sidor.
Mycket gott skick. Griljerad harfiléer. Majonnäs på hare. Glacerade rentungor. Hjortlever. Biff av rådjur. Orre på spett. Duva i kompott. Stekt kramsfågel. Grodlårsfrikassé. Ål kokt i öl. Stuvad strömming. Purrésoppa på järpe. Rysk fisksoppa. Ålsoppa
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789175864327
- Titel
- Jägarens och fiskarens kokbok : receptsamling över maträtter tillagade av fyrfota villebråd, jaktbara fåglar, fiskar, kräftor, ätliga grodor, svampar samt skogens vilda bär
- Författare
- Sälle, Nils
- Förlag
- Örkelljunga : Settern
- Utgivningsår
- 1994
- Språk
- Svenska