Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Tvärtom : hur du vinner framgång, blir lycklig och rik genom att göra precis tvärtom
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789186077488
Titel
Tvärtom : hur du vinner framgång, blir lycklig och rik genom att göra precis tvärtom
Författare
Söderpalm, Max
Förlag
Soderpalm Publishing
Utgivningsår
2011
Omfång
176 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
152 x 215 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
442 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Max Söderpalm är en av dom senaste årens mest lästa svenska affärsförfattare. Nu är han tillbaka med sin nya bok. Den här gången ger han dig sina bästa råd för att du ska bli framgångsrik.

Vill du bli framgångsrik? Vill du hitta den viktigaste nyckeln till att bli lycklig och rik? Vill du upptäcka hur mycket lättare det blir att lyckas när du tänker och gör precis tvärtom?

I den här boken får du lära dig allt du behöver veta om att bli framgångsrik genom att göra på rakt motsatt sätt. Du får möta människor som har blivit vinnare genom att göra det dom själva vill, istället för att följa det som andra tycker.

Läs boken, gör övningarna och följ stentavlorna så lär du dig att våga tänka och göra tvärtom. Då öppnar sig en helt ny väg för dig. Din nya väg till framgång.

Vad är det som gör att vissa människor lyckas bättre än andra? Och att vissa människor inte får något gjort alls? Vad finns det för genomgående mönster att följa för dig som vill upp ur klungan, lämna gnällhörnan och bli lycklig?

Tvärtom är skriven för dig som vill bli en vinnare - i dina egna ögon. Genom att fokusera på vad DU vill och mindre på vad andra tycker kan du bli den som vågar genomföra den idé som du har. Det kan leda till att din värld förändras totalt.

Max Söderpalm är känd för sina bästsäljande böcker 30 sätt att göra affär, Det är i backarna man rycker och Den rätta gnistan. Han är en av Sveriges mest bokade föreläsare och mannen bakom nyhetsbrevet Monday Morning Letter.