Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Sannas matbok. För den självläkande människan

Sannas matbok. För den självläkande människan

Inbunden bok Forum. 2008. 183 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Det handlar om att integrera ett nytt tankesätt i din vardag genom att använda planerad snabbmatlagning ­– det tar bara en kvart eller tjugo minuter att laga en god och näringsrik måltid. Planera dina inköp och handla mer sällan, men mer begåvat.Boken ger recept på:
Frukostar/
Sallad och råkost/
Stärkande soppor
Rotfrukter och grönsaker/
Bönor, tofu och linser/
Fågel, fisk, vilt och nöt/
Tillbehör och såser/
Bröd/
Drycker/
Gott och sött. Laminatband. Rikt fotoillustrerad i färg. Format 24,5x205 cm. Språk:Svenska. Absolut nyskick. (200630)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789137128559
Titel
Sannas matbok : för den självläkande människan
Författare
Sanna Ehdin
Förlag
Bokförlaget Forum
Utgivningsår
2008
Omfång
183 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext


Det är maten som bygger hälsan och ger energi och vitalitet. Den ska smaka gott, ge behaglig mättnad och samtidigt ge näring och hålla oss friska. Genom att göra medvetna matval kan du snabbt påverka din hälsa. Du kan få mer ork, livslust och glädje än du tror!
 Sannas matbok gör matlagningen till något snabbt och enkelt samtidigt som det är gott och nyttigt. Här får du recept på god mat som stärker hela dig och inspirerar dig till ännu bättre matvanor. Som bonus får du även kunskap om varför ”den självläkande kosten” är så bra, hur man lever längre och friskare samt fakta och tabeller i slutet av boken.
 Det handlar om att integrera ett nytt tankesätt i din vardag genom att använda planerad snabbmatlagning ­– det tar bara en kvart eller tjugo minuter att laga en god och näringsrik måltid. Planera dina inköp och handla mer sällan, men mer begåvat.

Boken ger recept på:
Frukostar
Sallad och råkost
Stärkande soppor
Rotfrukter och grönsaker
Bönor, tofu och linser
Fågel, fisk, vilt och nöt
Tillbehör och såser
Bröd
Drycker
Gott och sött

Använd fina, ekologiskt odlade råvaror, helst närodlade och enligt årstiderna. Det ger mer smak, substans och näring samt fördelen att man slipper äta bekämpningsmedel. Dessutom hindrar du onödig miljöförstörelse med utsläpp och långa transporter.
 Om du följer råden och recepten i boken får du automatiskt ett friskare, piggare och vitalare liv. Det handlar om livsglädje och att få utrymme för positiv matlagning. Låt boken inspirera dig till hälsa och välbefinnande! Sanna Ehdin är fil.dr, immunolog och verksam som fri forskare, författare och föreläsare. Hennes tidigare mycket uppmärksammade böcker har sålt i 600 000 exemplar: Den självläkande människan (översatt till tio språk), Kokkonst för den självläkande människan, Lilla boken om hälsa och välmående, HQ – den mänskliga helhetssynen, 12 veckor till ett självläkande liv, Sluta kämpa – börja leva! och Din inre framgång.
 Sanna Ehdin ägnade tolv år åt biomedicinsk forskning, både i Sverige och i USA. Sedan 1992 har hennes forskning varit inriktad på självläkning och helhetsälsa. Hennes hemsida, www.sannarelations.com, har cirka 200 000 besökare varje månad. Hon har föreläst för över 70 000 personer och medverkar ofta i tidningar, tv och radio.
 Sannas matbok är en modern uppföljare till den efterfrågade Kokkonst för den självläkande människan.
"Hon lär ut allt om inflammationsdämpande mat, IFD-mat, som stärker immunförsvaret och har komponerat massor av recept: enkla, rätt snabba och inte minst supernyttiga rätter."
M-Magasin