Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Upproret (M2)

Upproret (M2)

Ljudbok. Earbooks. 1 uppl. 2011.

Nyskick. MP3 14 tim Uppläsare: TORSTEN WAHLUND. Originalfodral saknas så MP3 skickar i ett nytt slimline CD-fodral. Bilden visar bara hur ljudboken som MP3 kommer från ser ut

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789186231781
Titel
Upproret
Författare
Simon Scarrow
Förlag
Earbooks
Utgivningsår
2011
Bandtyp
CD-skiva
Mått
130 x 130 mm Ryggbredd 30 mm
Vikt
277 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Extra MP3-CD medföljer!

Det är sommar år 44 e Kr och den romerska invasionen av Britannien går in i ett nytt skede. Under ledning av legat Vespasianus förbereder den Andra Legionen en framryckning i sydväst, men vägen dit är kantad av faror. Samtidigt som druiderna och deras anhängare törstar efter hämnd hotar de upprorsstämningar som jäser hos de dittills så fredliga atrebaterna att slå över i öppen revolt.

För att försäkra sig om atrebaternas fortsatta lojalitet mot Rom ger Vespasianus centurionerna Cato och Macro uppdraget att bistå den åldrade atrebathärskaren Verica med en armé och träna hans styrkor. Dessa visar sig bestå av oerfarna, unga män utan några som helst kunskaper i krigföring och tillsammans med dem ska Cato och Macro nu försöka besegra en välutrustad och listig motståndare. Som om inte detta vore nog måste de båda centurionerna också bekämpa de mörka krafter som döljer sig i de egna leden. En konspiration är under uppsegling, en komplott som i ett slag hotar att tillintetgöra alla de som strider för Silverörnen.

Upproret är den fjärde delen i Simon Scarrows populära Silverörnserie om det romerska riket vid vår tideräknings början.