Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Trygga föräldrar och glada barn : de viktiga åren från födseln till sexårsåldern

Trygga föräldrar och glada barn : de viktiga åren från födseln till sexårsåldern

Häftad bok

Nyskick. Trygga föräldrar och glada barn berättar på ett ärligt och jordnära sätt hur det är att vara förälder. Från det ögonblick man upptäcker att man är gravid till dess att barnet ska börja skolan. Du kommer säkert att känna igen dig i många av situationerna, som beskrivs med mycket känsla och humor.Medan andra fokuserar på blöjor, matning och vaccinering, hjälper den här boken dig med själva kärnan i barnuppfostran: att kommunicera och göra saker tillsammans med dina barn för att ge dem kärlek och livsglädje. Och den gör det på ett roligt och inspirerande sätt. Här finns över 30 aktivitetssidor med förslag till praktiska saker att göra - lekar, aktiviteter och idéer som passar det stadium som ditt barn befinner sig i just nu. Boken omfattar den tidiga barndomens fem stadier: graviditet, spädbarn, det rörliga barnet, småbarn och förskolebarn.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789153429319
Titel
Trygga föräldrar och glada barn : de viktiga åren från födseln till sexårsåldern
Författare
Steve Biddulph - Shaaron Biddulph
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2007
Omfång
240 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
148 x 192 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
475 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Den här boken berättar på ett ärligt och jordnära sätt hur det är att vara förälder. Från det ögonblick man upptäcker att man är gravid till dess att barnet ska börja skolan. Du kommer säkert att känna igen dig i många av situationerna, som beskrivs med mycket känsla och humor. Medan andra fokuserar på blöjor, matning och vaccinering, hjälper den här boken dig med själva kärnan i barnuppfostran: att kommunicera och göra saker tillsammans med dina barn för att ge dem kärlek och livsglädje. Och den gör det på ett roligt och inspirerande sätt. Boken omfattar den tidiga barndomens fem stadier: graviditet, spädbarn, det rörliga barnet, småbarn och förskolebarn. Här finns över 30 aktivitetssidor med förslag till praktiska saker att göra lekar, aktiviteter och idéer som passar det stadium som ditt barn befinner sig i just nu. Steve och Shaaron Biddulph har i över 25 år arbetat med föräldrar och barn och skrivit böcker i ämnet.