Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Mitt dåliga samvete

Mitt dåliga samvete

Seriealbum. 2014.

Nyskick. Nytt album.
De senaste årens skönlitterära självbiografiska våg som visat allt, får nu sällskap av en seriedagbok utan blygsel. Mitt Dåliga Samvete är Stinas seriedagbok om ett liv och kärleksliv i Malmö under det sena 00-talet. Här skildras allmänmänskliga vardagshändelser och djupt personliga upplevelser. Boken både ställer och besvarar själv livets stora frågor: Vad har en sina plånbokskondomer till? Hur tar en bäst hand om sina skadedjur hemma? Vad är skillnaden mellan en tandläkare och en gynekolog? Hur botas hjärtesorg?
Gentrifieringen möter Möllevångens undre värld, i en odyssé över krogliv och olika stadsdelar. Detta är en seriedagbok som handlar lika mycket om Stina som om själva skådeplatsen för denna dråpliga komedi, Malmö idag.

Om Stina Hjelm
Stina Hjelm är illustratör och serietecknare född 1980 i Linköping. Hon är en av huvudlärarna på Serieskolan i Malmö och har i mer än tio år gjort serier för en mängd tidskrifter. Alla med hennes unikt skarpa sinne för detaljer och ordnat, sunkigt kaos. Detta är Stina Hjelms debut i bokform.


Författare: Hjelm, Stina
Förlag: Kolik
Bandtyp: Häftad
Antal sidor: 204, färg
Utgivningsår: 2014

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789186509361
Titel
Mitt dåliga samvete
Författare
Stina Hjelm
Förlag
Kolik förlag
Utgivningsår
2014
Omfång
204 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
145 x 205 mm Ryggbredd 14 mm
Vikt
329 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Mitt dåliga samvete är en seriedagbok över ett liv och kärleksliv i Malmö under 2000-talen. De senaste årens skönlitterära självbiografier får nu sällskap av en serieroman utan blygsel och vi möter Stina som är som tjejer i allmänhet i ett Malmö som är som Mellanöstern möter Småland.

Här skildras allmänmänskliga vardagshändelser, som hur det blir när man inte får tvättid och hur man tar hand om sina skadedjur hemma. Men också djupt personliga reflektioner kring vår samtid, om när man blir singel efter många år som par och hur pinsamt är det att fisa ett nytt ragg i ansiktet när man har sex.

Gentrifigeringen möter Möllevångens under värld, ligg och vänner med förmåner möter morgonens ljus, hälsa möter ohälsosam levnadsglädje. Detta är lika mycket en skrattfylld dagbok från en avslappnad tjej som en odyssé över dagens Malmö. Gnäll och dråpliga händelser som i en enda röra blir det vi kallar livet.