Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Vilda örter - Kokbok

Vilda örter - Kokbok

Inbunden bok. Pagina Förlags. 1 uppl. 2014. 344 sidor.

Nyskick. Boken är förlagsny. Oläst.
Boken är rikligt illustrerad med vackra färgfoton, på natur och färdig maträtt.
Författaren är mycket entusiastisk och det genomsyrar både text och bild.
Från baksidestexten :
I denna bok presenteras 59 vilda örter, inklusive läckra recept som är speciellt framtagna för varje ört. Plantorna växer på olika ställen på stränder, i skogar, på ängar och i trädgårdar.
Författaren har arbetat på välkända restauranger världen över. Under mer än ett decennium har han utvecklat en modern högklassig kokkonst baserad på vilda örter.
Hylla SR11

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789163610332
Titel
Vilda örter - Kokbok
Författare
Tallberg, Sami
Förlag
Pagina Förlags
Utgivningsår
2014
Omfång
344 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
197 x 260 mm Ryggbredd 22 mm
Vikt
1220 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Lokalt, ekologiskt och smakfullt

Här porträtteras 59 vilda plantor, inklusive läckra recept för dem. Dessa plantor växter på stränder, i skogar, på ängar och i trädgårdar. Tvärtemot vad många kan tro är vilda örter inte någon sista-minuten-ersättning i maten, utan de rätter som baseras på dessa plantorhar alla varit extremt populära i de restauranger där författaren har arbetat.

Boken innehåller förutom bilder för identifikation, även ett säsongsschema anpassaat till svenskt klimat över olika plantor och när man bäst kan plocka dem.

Sami Tallberg
har arbetat i välrennomerade restauranger över hela världen i mer än ett decennium, där han samlat kunskap om kokkonst paserad på vilda örter.