Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Just nu finns inte titeln du söker på Bokbörsen. Skapa ett användarkonto eller logga in om du vill skapa en bevakning. Klicka sedan på knappen nedan. Du aviseras via e-post så snart artikeln kommer in igen.
Belysningsboken : så ljussätter du inomhus

Belysningsboken : så ljussätter du inomhus

Inbundna böcker. Roos & Tegner. 1 uppl. 2014. 214 sidor.

Ljussättningen av ett rum har stor betydelse för hur vi upplever det. Genom att ljussätta på ett genomtänkt sätt gör vi det trivsamt och välkomnande och får människor att vilja vistas där. En bra inomhusbelysning stimulerar också till olika aktiviteter: läsning, matlagning, läxläsning och umgänge.

I boken presenteras vackra, funktionella och stämningsfulla miljöer från en rad privata hem. Här finns något för alla vare sig man bara har ett litet rum, en lägenhet, ett hus eller en herrgård. Här finns även exempel på hur man kan ljussätta andra hemlika miljöer, som hotellrum eller äldreboende. Och här visas hur Ikea arbetar med ljus som en viktig ingrediens i sina utställningsmiljöer.

Boken innehåller dessutom temakapitel som lyfter enskilda rum och funktioner och som ger prov på hur man kan använda ljusfärger, ljuskällor och armaturer för att skapa olika effekter. Och här finns konkreta exempel på armaturer, ljuskällor och andra detaljer som hjälper till att skapa en vacker och funktionell ljussättning.

Torbjörn Eliasson har mer än 20 års erfarenhet som ljusdesigner på White. Han är flitigt anlitad som föreläsare och kursledare på området och har bland annat undervisat Ikeas inredare runt om i världen i hur man belyser sitt hem. Han har även gjort flera armaturer för Ikea och andra belysningsföretag.

Förlagsfakta

ISBN
9789186691851
Titel
Belysningsboken : så ljussätter du inomhus
Författare
Torbjörn Eliasson
Förlag
Roos & Tegner
Utgivningsår
2014
Omfång
214 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
259 x 234 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
1051 g
Språk
Svenska