Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Trädgårdens praktfulla primadonnor och stolta statister

Trädgårdens praktfulla primadonnor och stolta statister

Inbunden bok B Wahlströms. 1 uppl. 2005. 176 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Smärre hanteringsspår på omslaget. Liten skada på framsidan på omslagets kant. [rum 1]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9132331010
Titel
Trädgårdens praktfulla primadonnor och stolta statister
Författare
Ulrika Grönlund - Cecilia Eklund
Förlag
B Wahlströms
Utgivningsår
2005
Omfång
176 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
236 x 236 mm Ryggbredd 19 mm
Vikt
996 g
Språk
Svenska
Baksidestext
158 olika växter till din trädgård! Med hjälp av denna guide till rabattens alla färger och dofter kan du skapa din egen drömträdgård. Här har författarna samlat några av de vackraste trädgårdsväxter som finns praktfulla primadonnor såväl som stolta statister. Tanken är att boken ska ge dig lust och inspiration när du planerar din rabatt, oavsett om du funderar på att skapa en alldeles ny eller förändra en som redan finns i din trädgård. För att göra det ännu enklare för dig att välja finns dessutom alla bokens 158 växter samlade i en snabbguide. Här ser du bland annat när de olika växterna blommar, hur höga de blir och vilka som står gröna hela året. Längst bak i boken hittar du också förslag på tre färdiga rabatter. Du kan plantera dem som de är, plocka delar av dem och sätta in i din egen rabatt eller helt enkelt ha dem som inspirationskälla när du själv ska skapa din trädgård. Cecilia Eklund är copywriter och Ulrika Grönlund produktionsledare på en reklambyrå i Malmö. Båda har ett stort trädgårdsintresse och har ritat och anlagt flera trädgårdar. Bokens fotograf, Anna Clarén, är frilansare och bosatt i Stockholm.