Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Kött – att kunna och sälja – med bonus: Stycknings-schema från Scan: nöt, gris, kalv, lamm – [Handbok om kött; styckningsschema] – [Ur bokens innehåll: Klassificering – kvaliteteter; Mörning; Styckning; Styckningsbilder/styckningsschema; Köttet i kosten; Att tillaga kött; Att koka kött; Att steka kött; Att grilla kött; Tranchering; Såser; Djupfryst kött; Tillagning av inälvor, färs och charkvaror – m.m.]

Kött – att kunna och sälja – med bonus: Stycknings-schema från Scan: nöt, gris, kalv, lamm – [Handbok om kött; styckningsschema] – [Ur bokens innehåll: Klassificering – kvaliteteter; Mörning; Styckning; Styckningsbilder/styckningsschema; Köttet i kosten; Att tillaga kött; Att koka kött; Att steka kött; Att grilla kött; Tranchering; Såser; Djupfryst kött; Tillagning av inälvor, färs och charkvaror – m.m.]

Inbunden bok. Stockholm: LTs förlag, utgiven i samarbete med Sveriges Livsmedelshandlareförbund och Sveriges Slakteriförbund – Färskvaruserien. 3 uppl. 1976. 248 sidor.

Mycket gott skick. Redig guide med mycket fakta om kött. Som bonus medföljer ett extra häfte med styckningsscheman från Scan. Lättare hanteringsspår och smånötningar på boken, men fortsatt välhållet skick.
"Köttköpet slukar en stor del av matpengarna. Man tjänar mycket på att vara kunnig konsument när det gäller kött. [...] 'Kött' riktar sig till den som säljer men har också mycket att ge den som köper och som vill öka sina kunskaper om kött. Rikt illustrerad med bilder i färg och svartvitt."

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9136008060
Titel
Kött : [att kunna och sälja]
Författare
Ericsson, Bo - Gunnefur, Bo - Sveriges livsmedelshandlareförbund - Sveriges slakteriförbund
Förlag
Stockholm : LT i samarbete med Sveriges livsmedelshandlareförb. och Sveriges slakteriförb
Utgivningsår
1976
Språk
Svenska