Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Matbröd : Från nattjästa rågfrallor till tunnbröd, lyxiga tekakor och himmelska lantbröd

Matbröd : Från nattjästa rågfrallor till tunnbröd, lyxiga tekakor och himmelska lantbröd

Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2023. 112 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Bröd är alltid godast när det är hembakat!

I den här boken delar Victoria Willén med sig av massor av härliga recept på matbröd som förgyller alla måltider, både till vardag och fest. Baka och bjud på fluffiga ostfrallor, nattjästa bagels, ciabatta och havsbaguetter, eller varför inte himmelska scones smaksatta med blåbär eller jordgubbar? Och det behöver inte vara tidskrävande med nybakat bröd på morgonen – här finner du många recept där degen jäser under natten, så att du med minimal ansträngning kan njuta av rykande färskt bröd till frukost. Lyxigt, gott och enkelt!

Victoria Willén driver sedan 2010 mat- och bakbloggen Victorias provkök där devisen är att alla ska finna glädjen i att vara i köket. Matbröd – från nattjästa rågfrallor till tunnbröd, lyxiga tekakor och himmelska lantbröd är hennes första bok.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789155272340
Titel
Matbröd : från nattjästa rågfrallor till tunnbröd, lyxiga tekakor och himmelska lantbröd
Författare
Willén, Victoria
Förlag
Bokförlaget Semic
Utgivningsår
2023
Omfång
112 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
176 x 248 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
451 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Bröd är alltid godast när det är hembakat!I den här boken delar Victoria Willén med sig av massor av härliga recept på matbröd som förgyller alla måltider, både till vardag och fest. Baka och bjud på fluffiga ostfrallor, nattjästa bagels, ciabatta och havsbaguetter, eller varför inte himmelska scones smaksatta med blåbär eller jordgubbar? Och det behöver inte vara tidskrävande med nybakat bröd på morgonen – här finner du många recept där degen jäser under natten, så att du med minimal ansträngning kan njuta av rykande färskt bröd till frukost. Lyxigt, gott och enkelt!Victoria Willén driver sedan 2010 mat- och bakbloggen Victorias provkök där devisen är att alla ska finna glädjen i att vara i köket. Matbröd – från nattjästa rågfrallor till tunnbröd, lyxiga tekakor och himmelska lantbröd är hennes första bok.