Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Pinocchio

Pinocchio

Seriealbum. 2016.

Nyskick. Nytt album.
Winshluss Pinocchio är en omtolkning av Carlo Collodis barnklassiker, vinnare av Angoulêmes pris för årets bästa serie Fauve d’Or 2009 och ett modernt seriemästerverk.

I Winshluss mörka serieroman skapar den girige Geppetto sin Pinocchio som det ultimata krigsvapnet och Benjamin Kackerlacka blir en hemlös ockupant av den stackars lilla robotens huvud. Pinocchio beger sig på en resa under vilken han träffar en hel rad färgstarka karaktärer. Winshluss refererar till många teckningsstilar för att bygga en episk berättelse genomsyrad med subtil samhällskritik och popkulturella referenser.

Winsluss är en pseudonym till serieskaparen Vincent Paronnaud, som tillsammans med Marjane Satrapi skrev och regisserade filmen Persepolis (2007), vinnare av filmpriset César och Jurypriset på Filmfestivalen i Cannes.


Författare: Winshluss
Förlag: Nubeculis
Bandtyp: Häftad
Antal sidor: 184, färg
Utgivningsår: 2016

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789198311716
Titel
Pinocchio
Författare
Winshluss
Förlag
Nubeculis
Utgivningsår
2016
Omfång
184 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
215 x 280 mm Ryggbredd 12 mm
Vikt
708 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Winshluss Pinocchio är en omtolkning av Carlo Collodis barnklassiker och vinnare av Angoulêmes pris för årets bästa serie Fauve d’Or 2009. Winshluss Pinocchio är en omtolkning av Carlo Collodis barnklassiker, vinnare av Angoulêmes pris för årets bästa serie Fauve d’Or 2009 och ett modernt seriemästerverk. I Winshluss mörka serieroman skapar den girige Geppetto sin Pinocchio som det ultimata krigsvapnet och Benjamin Kackerlacka blir en hemlös ockupant av den stackars lilla robotens huvud. Pinocchio beger sig på en resa under vilken han träffar en hel rad färgstarka karaktärer. Winshluss refererar till många teckningsstilar för att bygga en episk berättelse genomsyrad med subtil samhällskritik och popkulturella referenser. Winsluss är en pseudonym till serieskaparen Vincent Paronnaud, som tillsammans med Marjane Satrapi skrev och regisserade filmen Persepolis (2007), vinnare av filmpriset César och Jurypriset på Filmfestivalen i Cannes.