-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9137119192
- Titel
- Power Food
- Författare
- Marshall, Janette
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 195 x 260 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 490 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Power food är boken som visar dig vägen till ett liv fyllt av kraft och energi! Janette Marshall har skrivit en viktig och inspirerande matbok som beskriver vilka slags födoämnen som får dig att orka mer, som ökar din vitalitet och motståndskraft, förbättrar ditt immunförsvar och ger dig kraft och styrka. Här läggs stor vikt vid sammansatta kolhydrater så kallad stärkelserik mat eller mat gjord på opreparerade sädesslag och frukt och grönsaker. Det är nämligen de allra kraftfullaste energikällorna. Till exempel hjälper dig fullkornsprodukter att hålla hjärtat friskt och matsmältningen i form och stärker dessutom immunförsvaret. Oraffinerad mat ökar fiberintaget, vilket hjälper dig att hålla igång tarmarna och att undvika sjukdomar i mag-tarmkanalen. Ett kosthåll som innehåller lite fett, mycket fullkornsprodukter och annan mat från växtriket förbättrar blodsockernivåerna, något som är viktigt när det gäller att undvika diabetes. Du kommer också att lära dig mer om frukt och grönsaker, som är viktig antioxidantrik mat. Antioxidanter behövs för att förbättra immunförsvaret och skydda dig mot sjukdomar. I Power food beskrivs ingående 25 olika råvaror som ger dig extra mycket energi. Du får läsa om deras pluspoäng och vitamininnehåll. Här finns tabeller som utförligt och lättillgängligt beskriver födoämnenas unika välgörande egenskaper. Du får också tips om vilken mat som är den optimala när du ska träna. Power food innehåller 50 lättlagade recept på spännande och läckra rätter som ger dig den rätta energikicken och innehåller allt ifrån frukt och grönt till kött, fisk och skaldjur. Laga din egen power food: kycklingspett med jordnötssås, morotssoppa med koriander, tabbouleh eller en sommargrön ärtsoppa. Vill du servera fisk eller kött finns frestande recept på makrillpaté eller pepparstek med spenatmos. Till efterrätt kan du göra en smaskig dadel- och valnötskaka. Janette Marshall är författare och journalist och har sedan femton år tillbaka specialiserat sig på hälsa, diet och kost.
Bokförlaget Forum 9137119192 -
Magnifika frukostar : För kemister och andra...
Inbunden bok. Fri Tanke Förlag. 1 uppl. 2018. 231 sidor.
Nära nyskick. 24x19cm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188589125
- Titel
- Magnifika frukostar : För kemister och andra livsnjutare
- Författare
- Ellervik, Ulf
- Förlag
- Fri Tanke Förlag
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 231 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 193 x 246 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 846 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Detta är en hyllning till frukosten i populärkulturen men också inom kemin. Kemiprofessorn Ulf Ellervik samlar de syndigaste recepten som dryper av smör och sirap och doftar av bacon och kaffe. Han lär oss koka det perfekta ägget och beskriver hur vi får ut mest näring av gröten.
Fri Tanke Förlag 1 9789188589125 -
Vegetariska kokboken
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 3 uppl. 2002. 320 sidor.
Mycket gott skick. 24x17cm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153421051
- Titel
- Vegetariska kokboken
- Författare
- Inga-Britta Sundqvist
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 320 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 945 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den efterlängtade gröna klassikern i ny helt omarbetad upplaga! Den kompletta grundkokboken för alla som är intresserade av grön mat och en vegetarisk livsstil. Boken har hittills sålt i ca 140.000 ex i Sverige. Ny reviderad utgåva med nya rön, recept och foton. Nya kapitel : Mat som medicin (med nya forskningsrön), Vegetariskt för barn och tonåringar samt Matglädje och hälsa, med mat i ett helhetsperspektiv. Näringsläran har uppdaterats och faktagranskats. Mer än 350 läckra och nya recept i tiden.Många grundrecept med tips på variationer. Tonvikt på enkel, näringsriktig och snabblagad mat. Även med inspiration från andra matkulturer och nya mattrender, som medelhavsmat, asiatiskt, indiskt och mexikanskt samt pasta, smoothies och energisoppor. Ca 175 färgfoton och teckningar, drygt 350 recept.
Ica Bokförlag 3 9153421051 -
Pluras kokbok : Provence - Kungsholmen - Kost...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2009. 192 sidor.
Mycket gott skick. 25x23cm. Namn och datum på titelbladet
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113023465
- Titel
- Pluras kokbok : Provence - Kungsholmen - Koster
- Författare
- Jonsson, Plura
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 256 x 232 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1101 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Pluras tredje bok. Äntligen, säger många, nu kommer kokboken! Pluras mat helt enkelt. Från mamma Magdas husmanskost till internationell festmat och folkmat från 40 år på vägarna. Från medelhavsmaten i Provence, fisk och skaldjur på Koster till husmanskosten hemma på Kungsholmen.
"Det är i min barndom som mitt intresse och min kärlek till mat föds. Jag kunde inte undgå det, från det att jag öppnade ögonen på morgonen tills jag slöt dem på kvällen fylldes min näsa av kökets aromer och luktintryck.
Under åren som gått har jag lagat och provat och ibland kommit på nya vinklingar och kommit underfund med att jag behöver inte så mycket, jag har mina basvaror, jag kan inte ha världens alla kryddor hemma i skåpet, jag har mitt eget kök, lagar min egen mat. En färsk fisk behöver ingen fancy sås, det mår den bara dåligt av, den behöver lite salt och peppar, kanske lite smält smör, tro mig, så enkelt är det.
Här är helt enkelt recept på mat som jag lärt mig att laga och som jag fortfarande lagar från och till. Saker jag lärt av mamma Magda och Tore Wretman, av människor jag träffat i Sverige och utomlands, rätter som serverats mig på restauranger i Spanien, Frankrike, London, New York och Venedig. Mat jag lärt mig under 40 års tid.
Vi började i Frankrike, eftersom det franska köket ju haft stort inflytande på vårt svenska kök, vi fortsatte till Sydkoster på västkusten, den ö som jag tillbringat så mycket tid på de senaste 10 åren, med all fisk och skaldjur som där kan fås. Och vi avslutade hemma hos mig i Stockholm och lagade en del husmanskost, både klassisk svensk och sånt som kanske blir klassiker om 20 år."
Norstedts 1 9789113023465 -
Restaurangliv i Stockholm : [en utställning o...
Häftad bok. Stockholm : Stockholms stadsmuseum. 2003. 112 sidor.
Mycket gott skick. 28x21cm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9185239968
- Titel
- Restaurangliv i Stockholm : [en utställning om huvudstadens restauranger förr och nu - som viktiga mötesplatser och som offentliga lokaler]
- Författare
- Jarnhammar, Lennart - Stockholms stadsmuseum
- Förlag
- Stockholm : Stockholms stadsmuseum
- Språk
- Svenska
Stockholm : Stockholms stadsmuseum 9185239968 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9153414322
- Titel
- Stora kokboken
- Författare
- ICA Provkök
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 736 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 2600 g
- Språk
- Svenska
Ica Bokförlag 2 9153414322 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789178434954
- Titel
- Leifs mat
- Författare
- Mannerström, Leif - Gawell, Charlotte - Yeh, Tomas
- Förlag
- Lund : Bokbolaget
- Utgivningsår
- 2016
- Språk
- Svenska
Bokbolaget 9789178434954 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789178434817
- Titel
- Mannerströms bästa
- Författare
- Mannerström, Leif - Gawell, Charlotte - Yeh, Tomas
- Förlag
- Lund : Bokbolaget
- Utgivningsår
- 2015
- Språk
- Svenska
Lund : Bokbolaget 9789178434817 -
Silvret blev till guld : en receptbok om strö...
Inbunden bok. Husum : Grundsunda framtidsgrupp. 1999. 127 sidor.
Nära nyskick. 30x21cm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9163080494
- Titel
- Silvret blev till guld : en receptbok om strömming
- Författare
- Nordström, Håkan - Grundsunda framtidsgrupp
- Förlag
- Husum : Grundsunda framtidsgrupp
- Utgivningsår
- 1999
- Språk
- Svenska
Husum : Grundsunda framtidsgrupp 9163080494 -
Grönsaker : tillbehör och garnityr
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2015. 224 sidor.
Mycket gott skick. 24x19cm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127140097
- Titel
- Grönsaker : tillbehör och garnityr
- Författare
- Myllymäki, Tommy
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 250 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 970 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Mästerkocken Tommy Myllymäki går på djupet med sina favoritgrönsaker och visar hur elegant en grönsaksrätt också kan vara."
Allt om Mat
"Det är i princip omöjligt att inte bli sugen på att laga och äta mat när man bläddrar igenom Tillbehör och garnityr av Sveriges kanske främste kock just nu: Tommy Myllymäki."
Svenska Dagbladet
”När du börjar laga hela grönsaker i ugn upptäcker du många nya smaker och nyanser som du kanske inte tidigare upplevt hos en grönsak. Jag älskar till exempel kombinationen av rostad blomkål – frasigt yttre, mjukt mellanlager och krispig mitt – med brynt smör, kapris och citron.”
Utifrån sina favoritgrönsaker skapar Tommy spännande goda tillbehör och sidorätter med grönsaken i fokus. De flesta rätter fungerar både som ett av flera tillbehör till exempelvis kött eller fisk men går också att äta som huvudrätt. Vid varje rätt står det tips på hur den kan serveras och till vad den passar bäst.
Det är recept på både varm och kall mat. Allt från grillad purjolök med getost och pinjenötter och bakad jordärtskocka med grädde och mandel till gurk- och avokadosallad med fisksås. Maten är enkel men med finess. För den som vill finns det även steg för steg-anvisningar till mer avancerade garnityr som Tommy tävlat med i Bocus d’Or.
Tillbehör & garnityr ger dig kunskap om hur du får in grönt i matlagningen och en grund i olika tillagningstekniker som helbaka, ånga och rårimma. Boken innehåller över 120 recept.
Tommy Myllymäki är en av Sveriges mest meriterade kockar. Han medverkar regelbundet i TV4:s Nyhetsmorgon och Mitt kök. 2007 vann Tommy Årets kock, 2011 silver i Bocuse d’Or och 2014 tog han guld i Bocuse d’Or Europe och tävlar i januari 2015 i den internationella upplagan av tävlingen. Han ligger bakom en rad restauranger, bland annat Sjön i Jönköping och kreativ ledare för Taverna Brillo i Stockholm. 2013 gav han ut sin första egna kokbok – Såser.
"Fantastiskt vacker! Väldigt konstruktiv som kokbok, den håller."
Yukiko Duke, SVT Gomorron Sverige
"Här får du inspiration till hur du får in mer grönt i matlagningen."
Jenny Norberg, Elle Mat & Vin
"Metodavsnitt kombinerade med ursnygga bilder gör att man vill provlaga allt. Och jo, i slutet väntar också hela vinnarmenyn från Bocuse d'Or."
Helena Jansson, MatMagasinet
"Här är det lustfyllt, vackert, inspirerande - recept och bilder så lockande att det är en njutnung bara att läsa och titta."
Elle Decoration
"Recepten är tänkta att fungera som komplement till vilka huvudråvaror det än må vara men rätterna fungerar också i många fall som kompletta måltider."
Vin & Bar-Journalen
"Den är ursnyggt formgiven och mycket inspirerande."
Katrineholms-Kuriren
"Grönsaker, tillbehör, garnityr" är full av schysta recept på grönsaksbaserade rätter som inte alls måste kompletteras med kött eller fisk för att kännas fullvärdiga."
Kvälls-PostemEn finsmakares grönsaksbibel!Elle Decoration
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127140097 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKVehling Förlag
-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9120070438
- Titel
- Vad markerna ger
- Författare
- Haglund, Elsa - Brusewitz, Gunnar
- Förlag
- Stockholm : AWE/Geber
- Utgivningsår
- 1984
- Språk
- Svenska
AWE/Gebers 3 9120070438 -
Jägarens och fiskarens kokbok : receptsamling...
Inbunden bok. Örkelljunga : Settern. 3 uppl. 1994. 191 sidor.
Mycket gott skick. 24x17cm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175864320
- Titel
- Jägarens och fiskarens kokbok : receptsamling över maträtter tillagade av fyrfota villebråd, jaktbara fåglar, fiskar, kräftor, ätliga grodor, svampar samt skogens vilda bär
- Författare
- Sälle, Nils
- Förlag
- Örkelljunga : Settern
- Utgivningsår
- 1994
- Språk
- Svenska
Örkelljunga : Settern 3 9175864320 -
Livslång hälsa med CSIRO-metoden : succédiete...
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2006. 216 sidor.
Nära nyskick. 23x21cm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9132333420
- Titel
- Livslång hälsa med CSIRO-metoden : succédieten från Australien
- Författare
- Manny Noakes - Peter Clifton
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 216 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 218 x 233 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 928 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Gå ner tio kilo på tolv veckor utan att vara hungrig det låter som en dröm för den som har försökt att bli av med sina extra kilon, men med rätt metod är det fullt möjligt. CSIRO-metoden är forskarnas vapen mot övervikt och harvetenskapligt bevisad effekt.
CSIRO (Commonwealth Scientific and Industrial Research Organisation) i Australien är en av världens mest mångsidiga forskningsorganisationer. Flera års kontrollerade vetenskapliga studier ligger till grund för CSIRO-metoden, ett näringsmässigt balanserat proteinrikt och fettsnålt kostprogram som förändrar din syn på viktminskning för alltid.
Inga födoämnen utesluts från kosten, du behöver inte räkna kalorier eftersom måltidsförslagen är sammansatta efter metodens principer och recepten kan anpassas så att hela familjen kan följa dem. Du går inte bara ner i vikt upp till ett kilo i veckan utan förbränner också bukfett och minskar midjemåttet med flera centimeter.
Forskning visar att CSIRO-metoden dessutom ger sänkt blodtryck, lägre blodsockernivå, lägre kolesterolvärde och lägre insulinnivå. Ingen medicin ger samma resultat!
B Wahlströms 1 9132333420 -
Ölbryggarboken : brygg ditt öl hemma
Inbunden bok. Stevali. 2 uppl. 2017. 157 sidor.
Nära nyskick. 24x17cm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188397133
- Titel
- Ölbryggarboken : brygg ditt öl hemma
- Författare
- Eronson, Peter M.
- Förlag
- Stevali
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 178 x 248 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 530 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Har du någonsin funderat på att brygga ditt eget öl hemma? Då är detta boken för dig. Här hittar du för steg -för-steg instruktioner för vad du behöver göra och vilken utrustning som behövs. Du får även en grundlig genomgång av de viktigaste råvarorna malt, humle, jäst och vatten. Givetvis medföljer även recept på olika öl. Här kan du hitta prisvinnande öl både från författaren och från andra hembryggare.
Det är 3 år sedan första upplagan av Ölbryggarboken Brygg ditt öl hemma kom ut och nu tyckte Peter M Eronson att det var dags att rusta upp boken. Den stora förändringen är att det är helt nya recept jämfört med första upplagan.
Om författaren
Peter M. Eronson är bosatt i Göteborg och Ambjörnarp. Han har varit aktiv hembryggare sedan 2007, bryggt över 200 brygder hemma i sitt eget kök och är certifierad öldomare. Han har skrivit 9 böcker om öl varav fyra om hembryggning. Däribland Kreativ Ölbryggning - tekniker, recept och galna idéer tillsammans med Simon Svensson och även Klona öl Bryggöl efter recept från svenska bryggerier.
I september 2017 släppte han även en ölbok ihop med Jonas Darnell, skaparen av seriefiguren Herman Hedning Beer, Brewing & Bastards Herman Hednings brutalkompletta seriebibel om öl. I över 300 sidor kan du läsa Peters texter om olika länders öl, kultur, historia samt stilar och samtidigt skratta gott åt alla ölrelaterade Herman Hedning-serier.
Peter har även skrivit romanerna För att inte tala om döden och Bland skägg och släthyade. Tillsammans har hans titlar sålt i över 100 000 exemplar.
Läs också mer om hembryggning och öl på hans blogg Fat & flaska.
Stevali 2 9789188397133 -
Vegetariska kokboken : grundkokbok
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 4 uppl. 2009. 320 sidor.
Mycket gott skick. 24x17cm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153425724
- Titel
- Vegetariska kokboken : grundkokbok
- Författare
- Inga-Britta Sundqvist
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 320 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 245 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1022 g
- Språk
- Svenska
Ica Bokförlag 4 9789153425724 -
Ulrikas bästa GI-mat : 100 recept för hela fa...
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2008. 157 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153429807
- Titel
- Ulrikas bästa GI-mat : 100 recept för hela familjen
- Författare
- Davidsson, Ulrika
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 248 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 654 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ulrika Davidsson har tidigare skrivit "Våra bästa GI-recept" och "GI in the City" (tillsammans
med Ola Lauritzson) samt "GI för hela familjen". Nu kommer hon med en ny, inspirerande bok med massor av recept som underlättar och förgyller vardagsmaten.
Att göra nyttig, vällagad mat till familjen behöver inte ta mycket längre tid än fiskpinnar och potatismos - bara man vet hur! I Ulrikas bästa GI-mat vill Ulrika Davidsson inspirera oss att lägga lite mer tid på vardagsmaten utan att det för den skull tar mer än max 20 minuter. Hon ger tips och råd om hur du väljer bra råvaror och förenklar planeringen och matlagningen. Ulrika vill också locka oss att umgås mer med vännerna och inte göra alltför avancerad mat. Det går bra med en enkel gryta! Eller varför inte samla ihop familj och vänner och ordna picknick tillsammans?
Ulrikas bästa GI-mat innehåller ca 100 recept med lågt GI som passar alla i familjen. Här finns förrätter, varmrätter, bröd, desserter och recept på festliga bufféer med olika teman: svenskt, asiatiskt och grekiskt. Dessutom visar Ulrika hur man lagar nyttig snabbmat, som exempelvis supergoda GI-hamburgare - laxburgare, kycklingburgare, lammburgare och tacoburgare ...
Ica Bokförlag 1 9789153429807 -
GI för hela familjen : gott och nyttigt för a...
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2007. 160 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153428152
- Titel
- GI för hela familjen : gott och nyttigt för alla åldrar
- Författare
- Davidsson, Ulrika
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 249 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 694 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Av succéförfattaren till "Våra bästa GI-recept"! Här är Ulrika Davidssons nya kokbok med 100 fräscha och goda GI-recept som garanterat förenklar vardagslivet för alla barnfamiljer! I stället för att slentrianmässigt servera makaroner med färdiglagade köttbullar får du här tips på hur du snabbt svänger ihop en näringsrik middag på mindre än 20 minuter. Slipp tjat och gnäll vid matbordet! Prova att laga Ulrikas nyttiga hamburgare, pizzor och nuggets och lär av hennes egen erfarenhet hur viktig bra vardagsmat är för hela familjen. Självklart finns det också recept för lite festligare tillfällen!
Ulrika Davidsson beskriver också på ett enkelt sätt hur olika näringsämnen påverkar vår kropp. Du får veta hur du hittar rätt i butikens utbud och får tips på hur du bäst fyller familjens skafferi. Du får råd om hur du ska göra om barnen matvägrar eller äter för mycket, och om hur familjen får in den viktiga vardagsmotionen.
Ica Bokförlag 1 9789153428152 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9188541142
- Titel
- Idrottarens kokbok
- Författare
- Adamsson, Viola
- Förlag
- Västerås : Sportförl
- Utgivningsår
- 2000
- Språk
- Svenska
Sportförlaget 9188541142 -
Nöjdare gäster - En idé- och arbetsbok om män...
Inbunden bok. Liber. 4 uppl. 1995. 193 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKLiber 4 -
Vinkatalog med digestiver
Inbunden bok. Hjo Grosshandel AB . 2004. 183 sidor.
Nära nyskick. 29x22cm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKHjo Grosshandel AB -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151848310
- Titel
- Mat för barn och deras föräldrar
- Författare
- Lindberg, Latifa
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 153 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 195 x 235 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 615 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Alla föräldrar vill göra god, nyttig och vällagad mat till sina barn. Men hur bär man sig åt? I Mat för barn & deras föräldrar blandas recept med matnyttig och uppdaterad kunskap om hur man anpassar maten för såväl 6-månadersbebisen som till barnet med födoämnesallergi.
Efter 30 000 sålda exemplar kommer nu en uppdaterad upplaga av Mat för barn & deras föräldrar med senaste allergilagstiftningen och nya rekommendationer när det gäller nötter och tillsatt fett. Dessutom har boken fått en tydligare åldersindelning, temauppslagen är samlade på ett ställe och flera nya recept har tillkommit. Allt för att göra boken mer lättillgänglig och användarvänlig.
Men precis som tidigare finns hjälpen och inspirationen som många behöver.
Mat för barn & deras föräldrar vänder sig till både nyblivna föräldrar som ska laga mat till sitt barn för första gången och till föräldrar med äldre barn som behöver ny matinspiration. Samtliga rätter kan tillagas även för allergiker.
Recepten är lätta att följa och ger färgstarka, läckra och lockande rätter för hela familjen. Utöver frukost, lunch- och middagsrecept finns temauppslag om bland annat mellanmål, ”fredagsmys”, kalasmenyer för olika åldrar och brunch.
Här finns också flera informativa avsnitt: ”Mat och näring” tar bland annat upp olika fettkvaliteter, järn och andra kosttillskott, salt, tallriksmodellen, ekologiska livsmedel och vegetarisk mathållning för barn. ”Den första maten” och ”Småbarnsmat” beskriver allt från övergången från amning till hur man smartast introducerar olika livsmedel, förslag på måltidsordningar och färdiglagat kontra hemlagat.
Kort sagt innehåller boken allt som småbarnsfamiljen behöver för att göra måltiden till en smakfull och kul sammankomst.
Prisma 2 9789151848310 -
Bjud alla gott & lättlagat för allergiker
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 2006. 63 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKIca Bokförlag -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKTukan
-
Hakons kokbok
Inbunden bok. 1938. 103 sidor.
Gott skick. Slitna pärmkanter. Hundöron på några sidor.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Älskade öl : historia, tillverkning, egenskap...
Inbunden bok. Tivoli. 1 uppl. 216 sidor.
Mycket gott skick. Hälsning skrivet på pärmens insida.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789150500400
- Titel
- Älskade öl : historia, tillverkning, egenskaper & ölsorter från hela världen
- Författare
- Ambrosini, Federico - Ryding, Madelein
- Förlag
- Tivoli
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 216 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 222 x 223 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 822 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Följ med på en upptäcktsresa i ölets värld: lär dig dess historia från begynnelsen och fram till idag, hur den komplexa tillverkninsgprocessen går till, vilka egenskaper ölet kan ha och hur du bäst serverar det. Över 200 ölsorter från världens alla hörn beskrivs och kommenteras och du får tips på vad du ska leta efter när du provar olika ölsorter och vilka rätter som passar till vilket öl. Dessutom massor av läckra bilder och illustrationer!
Tivoli 1 9789150500400 -
Recipe for murder
Inbunden med skyddsomslag. Tryckår står ej- men 2000-talet. 22x16cm. 141 sidor. Engelsk text. Matrecept med inspiration från kända deckare och sagor. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Oumbärlig rådgifvare för hvarje hem
Inbunden 1988. Nytryck av delar från originalet. Tryckt i 2000 ex. 21x13cm. 64 sidor. Fint skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
101 öl du måste dricka...
Inbunden 2010. 22x15cm. 221 sidor. Nyskick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn