-
Mina efterrätter
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2011. 128 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Nyskick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127120853
- Titel
- Mina efterrätter
- Författare
- Elisabeth Johansson
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 237 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 521 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Mina efterrätter har Elisabeth Johansson, en av Sveriges mest smaksäkra receptmakare, samlat alla sina söta favoriter. Boken är fylld av efterrätter som passar för alla tillfällen. Recepten har rena och goda smaker, är lättlagade och innehåller inte för många ingredienser eller arbetsmoment. Här finns recept på bakade godsaker som rabarberpajgrottor, brownie med ett täcke av kolaseg jordnötsfudge och citron- och marängkaka i långpanna. Är du ute efter något mer svalkande finns här till exempel en underbar applepieglass, lakritsglass med vaniljsmulor eller svalkande svartvinbärssorbet. I skördetider finns det en mängd söta recept att inspireras av krusbärspaj, plommontarte, Elisabeths goda äppelkaka eller små körsbärspajer. Vare sig du föredrar choklad, frukt, bär eller nötter finns här säkert något som passar.
Natur & Kultur 1 9789127120853 -
Massor av maräng : smarriga tårtor, fluffiga...
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2014. 160 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174019131
- Titel
- Massor av maräng : smarriga tårtor, fluffiga desserter och krispigt godis
- Författare
- Alex Hoffler - Stacey O'Gorman
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 245 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 804 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Syndigt goda!
Jamie Oliver
Oemotståndlig bok om maränger!
Cupcakes, cakepops och makroner har haft
sin storhetstid, nu är det maränger som
gäller!
De klassiska marängerna kan
varieras i det oändliga med exotiska smaker
och läckra färger. Smarriga tårtor, fluffiga
efterrätter och krispigt godis allt blir
godare med lättbakad, glutenfri och
himmelskt smaskig maräng!
Format: 180x208 mm
Tukan Förlag 1 9789174019131 -
Hem, ljuva, hem : 100 läckra och lyxiga bakve...
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2013. 302 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Nyskick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174016871
- Titel
- Hem, ljuva, hem : 100 läckra och lyxiga bakverk
- Författare
- Malouf, Tarek
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 302 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 245 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1162 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hummingbird Bakery kommer med en helt ny samling av läckra recept!
Hummingbird bakery är tillbaka och i denna nya, fantastiska kokbok hyllas det klassiska hemmabaket med inspirerande recept och tips för hur du lyckas med bakningen.
Oavsett om det är en enkel cupcake eller en imponerande födelsedagslagertårta, har det aldrig funnits en bättre anledning till att sätta igång att baka!
Hem ljuva hem innehåller 100 utsökta recept från snabba och enkla småkakor, härligt enkla cheesecakes till unika muffins, fruktiga pajer och imponerande tårtor.
Innehåller fantastiska fotografier och enkla steg för steg-bilder som gör det enkelt att skapa Hummingbirds enastående bakverk alldeles på egen hand.
Tarek Malouf fick idén till Hummingbird Bakery när han firade thanksgiving i North Carolina i USA 2002. Efter att ha frossat i cupcakes, äppelpaj och banankaka med grädde frågade han sig varför det inte fanns något bageri i London som gjorde sådana godsaker. År 2004 öppnade han det första Hummingbird Bakery på Portobello Road i London.
Format: 201x246 mm
Missa inte våra andra titlar från Hummingbird Bakery:
Söta dagar: recept som gör varje dag speciell
Lyxiga cupcakes och läckra kakor
Tukan Förlag 1 9789174016871 -
Söta dagar : recept som gör varje dag speciel...
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2011. 255 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174013672
- Titel
- Söta dagar : recept som gör varje dag speciell - the hummingbird bakery
- Författare
- Tarek Malouf
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 255 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 240 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1012 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- SÖTA DAGAR Recept som gör varje dag speciell
Vissa dagar är helt enkelt som gjorda för att baka!
Ta hjälp av Englands favoritbageri, Hummingbird Bakery, för att göra kalaset ännu festligare eller bara få en helt vanlig söndag att kännas lite lyxig.
Boken innehåller mer än 100 inspirerande och enkla recept på allt från läckra tårtor och cheesecakes till smaskiga muffins, cupcakes och whoopies som får vilken dag som helst att bli speciell.
Mått: 202x247
Tukan Förlag 1 9789174013672 -
Lyxiga cupcakes och läckra kakor : bakverk fr...
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2011. 144 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174012354
- Titel
- Lyxiga cupcakes och läckra kakor : bakverk från berömda Hummingbird Bakery
- Författare
- Tarek Malouf
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 244 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 642 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Oemotståndligt läckra och lyxiga bakverk.
Recepten kommer från Hummingbird Bakery i London (Gwyneth Paltrows favorit bageri).
Här finns recept på stora, saftiga, frestande cupcakes, mjuka kakor, söta pajer, brownies, muffins och småkakor.
Ta en titt i den här boken så förstår du varför Hummingbird Bakery-fansen köar runt kvarteret för att få köpa sina favoritkakor!
Tarek Malouf fick idén till Hummingbird Bakery när han firade thanksgiving i North Carolina i USA 2002. Efter att ha frossat i cupcakes, äppelpaj och banankaka med grädde frågade han sig varför det inte fanns något bageri i London som gjorde sådana godsaker. År 2004 öppnade han det första Hummingbird Bakery på Portobello Road.
Med den här boken kan du själv baka de enastående kreationerna. Låt ditt kök fyllas av förföriska dofter, upplev glädjen i att arbeta med de små mästerverken och njut!
"Hummingbird Bakery är ett paradis för den som gillar sötsaker, och deras cupcakes är legendariska. När vi firar något står det alltid bakverk från Hummingbird Bakery på bordet." / Gwyneth Paltrow
Mått: 200 x 243 mm
Omslag: Matt med skyddsomslag
Tukan Förlag 1 9789174012354 -
Eleganta desserter : så blir du din egen kond...
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2012. 127 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Bokomslaget är felvänt på baksidan, från tryckeriet.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153436430
- Titel
- Eleganta desserter : så blir du din egen konditor
- Författare
- Göran Söderin - Mia Gahne
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 127 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 215 x 235 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 640 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Ytterligare designers: Schaefer, Karin
Ytterligare fotografer: Pe, Helén
Ytterligare redaktörer: Brosten, Carin
Ytterligare författare: Söderin, Göran
Ytterligare författare: Gahne, Mia
Ica Bokförlag 1 9789153436430 -
Holy Sweet : dessertdrottningarnas hemlighete...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2014. 141 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Nyskick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113054759
- Titel
- Holy Sweet : dessertdrottningarnas hemligheter
- Författare
- Kokkalis, Christina
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 141 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 194 x 232 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 625 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hos stockholmskonditoriet Holy Sweet finns det inga gränser för vad en sötsak kan vara - bakverk och konstverk i ett. Klart är att här finns något unikt för varje speciellt tillfälle: bröllopet, födelsedagen och jubileet, men också för den där alldeles vanliga vardagen som behöver förgyllas med det lilla extra.
I Holy Sweet finns inspiration, recept och mängder av konkreta tips. Hur gör man världsklassiga macarons, optimerar smakkombinationer eller skapar dessertbord utifrån olika teman? Det bjuds på praktiska råd om hur man med både enkla och lite mer avancerade medel kan förgylla barnkalas och dop, möhippor och tjejmiddagar, afternoon tea och vickningar, sommar- och vinterfester, påskmiddagar och nyårspartyn. Gå hela vägen och skapa ett dignande dessertbord eller välj ut några detaljer som får lyfta sockerkakan.
Läsaren får steg för steg-beskrivningar för de olika bakverken men också tydliga instruktioner om hur man skapar dekor och skyltar som förhöjer upplevelsen. Hur man skapar förväntningar och infriar dem. Boken kopplas dessutom till hemsidan www.holysweet.se där man kan ladda ner trycksaker att pryda dessertbordet med. Holy Sweet är en helhetsupplevelse.
Konditorerna Christina Kokkalis och Linda Nielsen Wermeling bakar allt från grunden och lägger stor omsorg vid såväl råvaror som detaljer. Allt ska vara av högsta kvalitet, så ekologiskt som möjligt, och skapas för hand med lust och passion. Det ser väldigt svårt ut, men de genvägar som faktiskt finns avslöjas här.
Välkommen till Holy Sweet!
Norstedts 1 9789113054759 -
Tina : hur du enkelt lagar min allra godaste...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2013. 383 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174243055
- Titel
- Tina : hur du enkelt lagar min allra godaste mat
- Författare
- Nordström, Tina
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 383 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 203 x 266 mm Ryggbredd 40 mm
- Vikt
- 1595 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Charmig, lättälskad, en lysande kock – det är Tina! Tösen från Ramlösa, mästerkocken Tina Nordström, är tillbaka med en generös och lustfylld matbibel. Tina – hur du enkelt lagar min allra godaste mat är en bok att bläddra i, laga ur, spilla på och leva med. Glöm alla tråkiga måsten och regler som förstör det roliga med matlagning – i Tinas kök är det högt i tak och aldrig långt till en alternativ lösning, hellre streetsmart (eller ”kökssmart”) än glädjelös perfektionism. För att lyckas krävs varken ett tjusigt kök, obegränsat med tid eller exklusiva råvaror – bara att man vågar släppa sargen. Tina – hur du enkelt lagar min allra godaste mat är 384 sidor bläddervänlig matglädje som gör sig bäst bredvid skärbrädan, kniven och pepparkvarnen på köksbänken, långt från traven med tjusiga coffee table-böcker. Ligger den här kokboken ren och fin på soffborden har jag misslyckats, menar hon. I över tio år har Tina Nordström lagat mat i tv och hennes recept har blivit favoriter vid många svenska köksbord. Nu är hon tillbaka med sin största kokbok hittills där hon får visa upp hela sin repertoar – från kött, fisk, fågel och vegetariska rätter till bröd, kakor och desserter. Tina låter oss glänta på dörren till sitt kök och delar med sig av inte mindre än 234 favoritrecept. Hon ger oss dessutom frikostigt med kocktips och förslag på smarta genvägar. Med enkla metoder ”förvandlar” hon en maträtt till en annan, så att råreceptet på färs enkelt kan bli köttbullar från Sverige, Italien eller Grekland, och fiskfärsen antingen vardagsburgare eller lyxiga queneller, för att ta några exempel. I Tina – hur du enkelt lagar min allra godaste mat finns såväl snabba vardagsräddare som lite mer tidskrävande rätter som passar fredagsmyset eller det sociala helghänget: tacos, grillat, tapas och plockmat som för oss samman runt bordet. Här finns rätter från världens alla hörn men också svensk husmanskost och recept baserade på skånska matminnen från Tinas barndom, som klassikern Skånsk äppelkaka. Tina är nu tillbaka i Ramlösa, där allting en gång började. Numera har hon sitt arbetskök i lägenheten där hon växte upp och där är också alla bokens recept provlagade och förevigade av fotografen Charlie Drevstam.
Bonnier Fakta 9789174243055 -
Kalasgott
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2012. 159 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127132665
- Titel
- Kalasgott
- Författare
- Jennie Benjaminsson
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 258 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 911 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Det ska vara roligt att laga läcker och vacker mat! Den enklaste middagen är den godaste, och det är också den maten som jag gärna bjuder mina nära och kära på. Under tiden som köttet sköter sig själv i ugnen kan du sola dig brun eller röd, fixa och trixa med dukning, läsa en mysig bok eller lägga dig i hängmattan med en nyskakad hallondrink i handen. Enkelhet är min bästa middagshemlighet!
Här har jag samlat mina grymmaste recept och delat in dem efter humör, tid och tillfälle. Oavsett om du är medvetslös eller pigg som en duracellkanin, ska äta ensam eller bjuda hem hela tjocka släkten, imponera stort eller bara piffa till vardagen så hoppas jag att du hittar det du söker här. Mitt mål med den här boken har varit att ge nyfikna hemmakockar i alla åldrar den bästa av kokböcker." Jennie Benjaminsson"
"Boken lär knappast bli någon dammsamlare det här är recept att verkligen laga. Enkelhet när den är som bäst!" Allt om Mat
Natur & Kultur 1 9789127132665 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174241747
- Titel
- Jamies Italien
- Författare
- Oliver, Jamie
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 317 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 192 x 252 mm Ryggbredd 31 mm
- Vikt
- 1181 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Jamie återvänder till det som han kan bäst och till landet han älskar mest. Inget krångel, inga krusiduller; Jamie Olivers nya bok handlar helt enkelt om mat och om landet som har inspirerat honom genom hela hans karriär. Jamies italienska kök är en hyllning till det land som har gjort Jamie till Storbritanniens mest älskade kock. Tillsammans med en ny brittisk TV-serie och innehållande mer än 120 nya recept är Jamies iItalien boken som Jamie alltid velat skriva. Den visar honom resandes genom Italien, när han lagar mat för och med italienare av alla åldrar, och hur han lär sig av dem och upptäcker landet som han älskar för dess mat. Det är en bok om Italiens smaker och om dess människor, för alla som älskar god mat lagad med riktig passion. När jag skrev den här boken, ville jag inte bara ge er en samling italienska recept. Jag ville dela med mig av några underbara upplevelser samtidigt. Så jag skrev medan jag reste runt i landet, jag jobbade och åt och mötte människor. Jag ville hitta den genuina italienska maten, recept från folk som jag mötte längs vägen, från fiskare och bagare, från kvinnor som dagligen gör färsk pasta och från alla som tar del i den lokala pastatävlingen på byns torg. Jag ville visa Italiens anda, där matlagning och ätande är absolut centralt i familjelivet, oavsett vilken landsdel man befinner sig i.
Bonnier Fakta 9789174241747 -
Jamies Amerika
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2010. 360 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Finns ett märke på baksidan där prislappen suttit på skyddsomslaget. Annars i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174240979
- Titel
- Jamies Amerika
- Författare
- Oliver, Jamie
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 360 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 256 mm Ryggbredd 35 mm
- Vikt
- 1251 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Spännande recept, fantastiska foton och superläcker form! Jamie Oliver förnekar sig inte – lika hungrig som man blir på hans mat, lika sugen blir man på boken.Följ med Jamie Oliver på en passionerad kulinarisk resa genom de många kontrasternas land – Amerika. 120 recept finns samlade i hans smakrika, färgsprakande bok som är en storslagen och oemotståndlig matodyssé från New York via Louisiana, Arizona och Los Angeles.Här blandas traditionellt och modernt och du lär dig laga allt från en lätt och fräsch vattenmelonsallad, peruansk ceviche och sallad på olika groddar till tonfisktartar, krabbollar med chilisalsa, mexikanska tamales med choklad och räkfylld plattfisk. Här finns lägereldsmat, bönor och chilikryddade popcorn och riktig ”soul food” från Södern. I det obligatoriska BBQ-avsnittet hittar du både ölgrillad kyckling och en härlig surf’n’turf. Bland de smarriga efterrätterna kan du välja bland annat pecannötspaj med bourbon, persikoglass eller varför inte en blodapelsingranité?Amerikansk mat har väl aldrig känts så spännande och exotisk som här i Jamie Olivers tappning. Till de flesta recept presenteras dessutom förslag på vin att dricka till.Mellan recepten får vi hänga med Jamie på alligatorjakt i träskmarkerna, in bland de bästa kinesiska matstånden i Queens NY, på traditionell indianfrukost tillagad i en enda kastrull och till de tatuerade brödbakande gängkillarna på Homeboy Bakery i Los Angeles. De människor han möter och det de berättar ger en färgstark bild av ett mångfasetterat och fascinerande Amerika av idag beskrivet på Jamies särpräglade humoristiska och engagerande sätt.
Bonnier Fakta 9789174240979
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn