-
Noma 2.0
Inbunden bok. ARTISAN. 2022. 355 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9781648291722
- Titel
- Noma 2.0
- Författare
- Redzepi, Rene
- Förlag
- ARTISAN
- Utgivningsår
- 2022
- Omfång
- 355 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- English
- Baksidestext
- There’s a reason Noma sits atop the list of the world’s best restaurants. Every bite, every dish, every course surprises, delights, challenges, and deeply satisfies in a way that’s unique in the world of dining. As the New York Times ’s Pete Wells wrote recently in praising Noma’s flavors, “sauces are administered so subtly that you don’t notice anything weird going on; you just think you’ve never tasted anything so extraordinary in your life.” In Noma 2.0 , René Redzepi digs deep into the restaurant’s magic through the creation of nearly 200 dishes, each photographed in spectacular beauty and detail.
ARTISAN 9781648291722 -
Eleven Madison Park: The Plant-Based Chapter
Inbunden bok. LITTLE, BROWN COMPANY. 2024. 400 sidor.
ISBN 9780316539784
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKLITTLE, BROWN COMPANY 9780316539784 -
Frantzén
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2021. 308 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113097183
- Titel
- Frantzén
- Författare
- Frantzén, Björn
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 308 sidor
- Bandtyp
- Klotband
- Mått
- 231 x 333 mm Ryggbredd 33 mm
- Vikt
- 2061 g
- Språk
- English
- Baksidestext
- En helt världsunik restaurang, i Stockholm, har lyckats omdefinera modern hedonistisk gastronomi. Restaurant Frantzén är en sensation inom global fine-dining, och nu delar teamet bakom denna succé med sig av recept, inspiration, tankar och detaljer runt skapandet av denna gastronomiska destination och institution. Obs! Boken är på engelska.
Att skapa och driva en restaurang i den här dimensionen kräver inte enbart perfekta ingredienser och den senaste tekniken; allt handlar i varje steg om den mänskliga faktorn. Ohämmad kreativitet och hantverksmässig perfektion. Restaurant Frantzén är ingen krogfabrik, det är en konstnärlig ateljé. Rätternas skapande är centralt på Frantzén, gästernas resa i detta universum är både visuell och taktil, alla medverkande spelar sina outbytbara roller. Handgjort och skräddarsytt, emotionellt och överraskande, oförglömligt och personligt. Den enda restaurangen i Sverige att tilldelas Michelinguidens högsta utmärkelse, tre stjärnor, och med otaliga extrema utmärkelser i internationella guider och branschrankings, så är en måltid på Frantzén en global destination som ingen matintresserad vill missa.
Boken går i detalj igenom de mest ikoniska rätterna, steg för steg, skapade av teamet på Frantzén. Illustrerat av Martin Botvidssons och Stefan Gissbergs fotografier, texter av Mattias Kroon, inramat av design och layout signerat Stefan Gissberg.
Björn Frantzén har skapat en unik vision för nordisk mat, som kombinerar sublima ingredienser med häpnadsväckande kulinariska tekniker. Björn Frantzéns gastronomiska uttryck är verkligen värt resan och är en gastronomisk upplevelse som ingen annan.
Norstedts 1 9789113097183
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
