-
Green kitchen stories : läckra vegetariska va...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2014. 247 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113055770
- Titel
- Green kitchen stories : läckra vegetariska vardagsrecept
- Författare
- Frenkiel, David
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 247 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 261 mm Ryggbredd 33 mm
- Vikt
- 1224 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- David Frenkiel och Luise Vindahl står för nydanande och spännande vegetarisk mat. Deras succéblogg Green Kitchen Stories inspirerar folk över hela världen att laga god och nyttig vegetarisk mat med naturliga ingredienser. I kokboken Green Kitchen Stories finns över 100 av deras läckraste favoritrecept.
Genom att kombinera vanliga skafferivaror och färska råvaror i säsong visar David och Luise hur lätt det är att laga näringsrika och välbalanserade rätter varje dag.
Lär dig att laga ört- & sparrisfrittata till frukost, ugnsbakad ört- & pistaschfalafel till lunch och siciliansk parmigiana di zucchine när du bjuder hem dina vänner på middag. Upptäck en rad olika soppor, sallader, juicer och munsbitar som är lätta att laga men som tilltalar både gom och öga.
Tack vare de fantastiska bilderna kommer denna vackra kokbok att inspirera alla att vilja laga och äta mat som är bra för både kropp och själ.
Norstedts 1 9789113055770 -
Grön mat : vegetariskt varje dag från River C...
Inbunden bok. Max Ström. 2013. 415 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171262622
- Titel
- Grön mat : vegetariskt varje dag från River Cottage
- Författare
- Fearnley-Whittingstall, Hugh
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 415 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 254 mm Ryggbredd 37 mm
- Vikt
- 1445 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »en bok där man faktiskt vill laga allt.« SVDEn vegetarisk kokbok för alla måltider, det är vad Hugh Fearnley-Whittingstall skapat. Här finns nästan 200 läckra vegetariska recept som hjälper oss att leva ett bättre liv samtidigt som vi gör en insats för miljön. Att äta grönt bidrar ju till en mer hållbar framtid.Här finns många goda och lättlagade recept, som mustiga grytor, läckra pajer, rejäla soppor, matiga sallader och dessutom många smårätter och röror som tillsammans bildar en hel måltid. Några exempel: kikärts-, mangold- och svampsoppa, aubergine- och böngryta, lasagne med squash och fänkål, purjofyllda pumpor med ost och timjan och kålrots- och potatispiroger.Recepten är vegetariska men passar alla som vill äta nyttigare. Grundtanken är att ta vara på säsongens råvaror och allt ska naturligtvis vara ekologiskt och närodlad. ”Vi i västerlandet äter alldeles för mycket kött – för mycket för vår egen hälsa och alldeles för mycket för välbefinnandet för de många miljoner djur som föds upp för att bli mat. För mig är industriellt jordbruk helt enkelt fel – miljömässigt och etiskt”, skriver författaren i bokens inledning.
Max Ström 9789171262622
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn