-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKW&W -
Medelhavsmat för svenska kök
Inbunden bok. Kakao förlag. 1998. 173 sidor.
Mycket gott skick. Lite smutsig på omslaget, annars mycket fint skick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197315302
- Titel
- Medelhavsmat för svenska kök
- Författare
- Mette Ankarloo
- Förlag
- Kakao förlag
- Utgivningsår
- 1998
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
Kakao förlag 9789197315302 -
Wired to Eat
Häftad bok. Clays Ltd. 2017. 388 sidor.
ISBN 9781785041433
Mycket gott skick. Fint exemplar, lite sliten på omslaget, syns knappast
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKClays Ltd 9781785041433 -
Måltidsakademiens årsbok
Inbunden bok. 2019.
Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick. Skyddsomslag är lite slitet på nedre del, annars mycket fint. I helhet är den felfri i princip.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127354975
- Titel
- Måltidsakademiens årsbok
- Författare
- Måltidsakademien
- Utgivningsår
- 2019
- Språk
- Svenska
9789127354975 -
Mycket mera Halv åtta hos mig : kokbok nr 4
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1 uppl. 2013. 153 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174243529
- Titel
- Mycket mera Halv åtta hos mig : kokbok nr 4
- Författare
- Flera författare
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 153 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 201 x 267 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 760 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu kommer den fjärde boken i succéserien ”Halv åtta hos mig”, med vinnarrecept från säsong 9 och 10 av tv-programmet med samma namn – följt av över en miljon tittare. I boken får vi ta del av guldkantade middagsfavoriter hemma hos glada matentusiaster från Skellefteå i norr till Malmö i söder. Vi gör nedslag i städer som Göteborg, Stockholm, Motala, Ängelholm, Borås, Örebro och Kristianstad, i och på kustpärlor som Vaxholm och Tjörn, och i landskapen Dalarna, Småland och Dalsland.Recepten, i form av drygt 40 hela menyer med förrätt, varmrätt och efterrätt, är tydligt och enkelt beskrivna och illustrerade med vackra bilder av mästerfotografen Wolfgang Kleinschmidt. Här finns också bilder från middagstillfällena och på deltagarna. Den nya boken bjuder på specialveckor med teman som ”singel” och ”grill” och vi får även chans att kika ner i grytorna hemma hos några svenska kändisar.Bland recepten denna gång hittar vi rätter med lokala smaker och närodlade råvaror, välkända klassiker med en personlig twist, gamla familjerecept och favoriter deltagarna hämtat från långväga resor. Vad sägs till exempel om vårrullar på mitt sätt, med Västerbottensost, stenbitsrom och smetana, caldo verde-soppa med kryddiga korvar och sötpotatisbröd, rådjurssadel med potatis- och jordärtskockspuré och blåbärssås och tiramisú med limoncello, vit choklad, hallon och saltlakrits?Som vanligt ramas recepten in av Helge Skoogs bevingade ord och kommentarer kring maten som bjuds.
Bonnier Fakta 1 9789174243529 -
Husmoderns Presentbok Kroppsvård
Inbunden bok. Åhlén & Åkerlunds. 1932. 229 sidor.
Mycket gott skick. Mycket bra skick för en sådan gammal bok
Sista sidan står det ”-8” i blyerts, går att suddasInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKÅhlén & Åkerlunds -
Det goda livet : maten som gör skillnad för d...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2020. 271 sidor.
Mycket gott skick. Liten liten fläck på mitten av omslag. Annars mycket fint
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178870424
- Titel
- Det goda livet : maten som gör skillnad för din hälsa
- Författare
- Taylor, Tareq
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 271 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 267 mm Ryggbredd 29 mm
- Vikt
- 1181 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Med sin nya kokbok vill Tareq Taylor och Sara Ask inspirera och vägleda alla som vill förbättra sin hälsa genom maten. Tillsammans har de gjort en gedigen kokbok med mat för hela dagen och hela veckan, ja, hela livet, varvat med peppande fakta om hur maten kan påverka vår hälsa. Genom att göra mindre (eller större) förändringar i vår livsstil kan vi faktiskt uppnå stora hälsovinster.Recepten är enkla att både följa och variera och ingjuter självförtroende i läsaren. Smakernas mästare Tareq Taylor borgar för att allt blir riktigt gott – han gör aldrig avkall på smaken bara för att det ska vara hälsosamt. Maten är färgglad och vacker och består av mycket grönsaker, frukt, baljväxter, fisk, skaldjur, nötter, frön och nyttiga oljor, och mindre mängder kyckling, rött kött, charkprodukter och socker.Dietisten Sara Ask står för hälsofaktan och är en garant för alla goda råd som utgår från väl grundad hälsoforskning som vi vet fungerar. Hon går också in på hur vi människor fungerar och varför vi äter det vi äter och gör de val vi gör. Varför har vissa lätt att hålla vikten och andra inte? Och hur byggs en bra måltid upp egentligen? En sak är säker, det finns inget facit för hur man ska äta och leva utan många olika sätt som kan bli rätt.Det mesta passar den som vill försöka förebygga ohälsa liksom den som drabbats av vanliga folkhälsosjukdomar som övervikt och fetma, diabetes och hjärt-kärlsjukdom – som ofta går att påverka genom en förändrad livsstil.
Bonnier Fakta 9789178870424 -
På fest med the Sopranos : Carmela Sopranos b...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2006. 208 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Omslag aningen smutsigt. Inte särskilt mycket
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151847030
- Titel
- På fest med the Sopranos : Carmela Sopranos bästa recept!
- Författare
- Allen Rucker - Michele Scicolone
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 858 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- ”Hello and welcome to our exciting new book on entertaining and also, we hope, an entertaining book!”
Efter framgången med Sopranos kokbok är familjen tillbaka med På fest med Sopranos. Carmela bjuder på sina bästa festtips och en mängd härliga italienska recept.
Boken utkommer lagom till TV-seriens nystart hösten 2006!
Lika genomtänkt, lika dokumentärartad, lika vansinnigt kul som den första boken. Följ med på fest med Carmela & Tony!!
Klassiska och lättlagade italienska recept, presenteras tillsammans med alla frossande och njutande karaktärer från TV-serien.
Här finns maffiaklanens bästa recept för alla fester – graduation, holiday gatherings, poolside barbecues – tips om hur man planerar festen, drinkar, tilltugg och dekorationer.
Allt tryfferat med intervjuer med TV-personligheterna, såsom Arthur ”Artie” Bucco, ägare av restaurangen Nuovo Vesuvio, som tipsar om hur man planerar drinkar och servering av vin vid mottagningar och middagar eller vad man ska dricka till en Spaghetti Puttanesca.
Mitt i denna späckade fejkade dokumentär från maffiafamiljen i New Jersey återfinns, sida upp och sida ner, autentiska italienska recept. För vardag och fest, för buffé, stora middagar och romantiska träffar på tu man hand.
”If you’re not italian – fake it!”
Prisma 1 9789151847030 -
Baka i långpanna : en räddande ängel
Häftad bok. Södra Sunderby : L. Wikström. 1992.
Mycket gott skick. aningen smutsig på baksida.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197161664
- Titel
- Baka i långpanna : en räddande ängel
- Författare
- Wikström, Laila - Bergström, Doris
- Förlag
- Södra Sunderby : L. Wikström
- Utgivningsår
- 1992
- Språk
- Svenska
Södra Sunderby : L. Wikström 9789197161664 -
Gröna soppor & smoothie bowls : 90 vegetarisk...
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2014. 190 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789176170892
- Titel
- Gröna soppor & smoothie bowls : 90 vegetariska recept
- Författare
- Lauritzson, Ola
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 190 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 250 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 796 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- GI-gurun Ola Lauritzson har här slagit sig samman med de gröna drinkarnas gudmor, Marlene Gustawson (Gröna juicer och smoothies, Tukan förlag 2014). Tillsammans har de skrivit en härligt inspirerande grön soppbok.
Gröna soppor och smoothie bowls bjuder på 91 vegetariska recept som samtliga är fria från laktos, gluten, tillsatt socker och, naturligtvis, köttprodukter. Förutom soppor och smoothie bowls finns även recept på olika tillbehör som bröd, granola, kryddröror och snacks.
Men vad är en smoothie bowl? En lite försvenskad översättning blir matiga smoothies. Man äter dem med sked och i den här boken toppas de med nyttiga tillbehör som bär, nötter eller hackade örter för ökad mättnadskänsla och ökat näringsinnehåll.
I Gröna soppor och smoothie bowls används grönsaker, frukter, bär, örter och kryddor i en härlig kombination för att skapa mättande soppor och smoothies som är sprängfyllda med vitaminer, mineraler, fibrer och antioxidanter. Allt för att på ett naturligt sätt stärka immunförsvaret, rensa kroppen på onödiga gifter och ge den renaste formen av energi. Grundidén bakom recepten är att behålla så mycket som möjligt av den näring som finns naturligt i grönsakerna, bären och frukterna.
Format: 190x241mm
Tukan Förlag 1 9789176170892 -
Reimersholms SnapsAkademi
Inbunden bok. Vin & sprit AB. 171 sidor.
Mycket gott skick. Fläckat omslag på fram- och baksida, överstruken namning på försättsblad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKVin & sprit AB -
Grilltillbehör från Arla Köket
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1 uppl. 2015. 175 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174244861
- Titel
- Grilltillbehör från Arla Köket
- Författare
- Asp, Åsa - Arla köket
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 267 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 750 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sommaren hänger för de allra flesta svenskar nära ihop med långa ljusa nätter och middagar utomhus. Dofter från grillen, människor som äter tillsammans och umgås.Men en lyckad måltid består av så mycket mer än bara det som hamnar på grillgallret. Grilltillbehör från Arla Köket är en bok om allt det andra. Här får du 166 recept på det som verkligen lyfter det grillade. Det som ger smak, som går att variera i nästan det oändliga. Rubbar, marinader, glazer, kryddsmör. Såser och dressing. Röror, salsor, grillade tillbehör. Slaws, picklat och inlagt. Gröna sallader, matiga sallader.Att lyckas med ett recept från Arla Köket ska vara lätt. Utan alltför många ingredienser och med enkla och tydliga beskrivningar, allt dessutom noga provlagat åtskilliga gånger, kommer de här tillbehören att ta sommarens grillade måltider till nya höjder. Boken är vackert och tydligt illustrerade med foton av Susanna Blåvarg med flera.
Bonnier Fakta 1 9789174244861 -
The vegetarian gourmet cookbook
Inbunden bok. 1980. 224 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9780442238513
- Titel
- The vegetarian gourmet cookbook
- Författare
- Southey, Paul
- Utgivningsår
- 1980
- Omfång
- 224 sidor
- Språk
- English
9780442238513 -
Den blå maten : recept för ett långt och lyck...
Inbunden bok. Ordfront Förlag. 2015. 165 sidor.
Mycket gott skick. Sidor är vågiga pga fukt. Se andra bild
Märks inte särskilt mycket när den blir läst.
Ett par små hål på första sidan.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789170378607
- Titel
- Den blå maten : recept för ett långt och lyckligt liv
- Författare
- Henrik Ennart - Niklas Ekstedt
- Förlag
- Ordfront Förlag
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 165 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 238 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 652 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- IDAG VIMLAR DET av råd om vad vi bör äta. Utgångspunkten är nästan alltid olika teorier om vad som är nyttigt eller vad vi bör undvika för att inte bli feta och sjuka.
Vetenskapsjournalisten Henrik Ennart och stjärnkocken Niklas Ekstedt har vänt på steken och frågat de människor som blir äldst och friskast vad de har ätit. Av deras svar kan vi lära oss vad som också är bra för oss.
Författarnas utgångspunkt är vad människorna ätit i det som kal las Blå zoner geografiskt avgränsade områden där chansen att bli hundra år är störst i världen.
Det är Henrik Ennarts efterforskningar kring de långlivades framgångsrecept och Niklas Ekstedts egenhändiga tolkning av dem i sammanlagt 52 rätter som resulterat i Den blå maten.
Forskningen visar att människorna som bor i de blå zonerna är friskare och mer sällan än andra drabbas av hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes och även flera former av cancer. Men den mat de ätit är inte bara hälsosam, den är dessutom fantastiskt god. Författarnas kulinariska upptäcktsresa kommer att föra läsarna till Italien, Grekland, Japan och Latinamerika, men också, och inte minst, Sverige och Småland.
Den blå maten bygger på färska och lokalt producerade råvaror utan industriellt processade halvfabrikat. Alla recept i boken är utformade så att rätterna är enkla att laga med de varor som finns till hands i svenska affärer.
Ordfront Förlag 9789170378607 -
Drakamöllans Kök
Inbunden bok. Drakamöllan förlag. 1 uppl. 2008. 264 sidor.
Nära nyskick. Sidorna är vågiga pga vattenskada
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163325311
- Titel
- Drakamöllans Kök
- Författare
- Ingalill Thorsell - Eve Maltais - Lars Strandberg - Ronnie Nilsson
- Förlag
- Drakamöllan förlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 264 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 210 x 275 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 1400 g
- Språk
- Svenska
Drakamöllan förlag 1 9789163325311 -
Möten med Chablis
Inbunden bok. Carlsson. 1 uppl. 2005. 183 sidor.
Mycket gott skick. Sidorna är vågiga pga vattenskada
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172037021
- Titel
- Möten med Chablis
- Författare
- Levander, Anders
- Förlag
- Carlsson
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 183 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 234 x 288 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 1150 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Ytterligare designers: Wettrén, Lena
Ytterligare fotografer: Bergström, Ulf
Ytterligare författare: Levander, Anders
Carlsson 1 9789172037021 -
Gourmet guide to Paris
Inbunden bok. Cassell. 1995. 141 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Sidorna är vågiga pga vattenskada
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9780304335664
- Titel
- Gourmet guide to Paris
- Författare
- Delpal, Jacques-Louis
- Förlag
- Cassell
- Utgivningsår
- 1995
- Omfång
- 141 sidor
Cassell 9780304335664 -
Husmoderns Köksalanack 1952
Inbunden bok. Åhléns & Åkerlunds. 1952. 203 sidor.
Gott skick. På gränsen till mycket gott skick med tanke på åldern
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKÅhléns & Åkerlunds -
Crock-pot, the original slow cooker : recept...
Inbunden bok. Sollentuna : Rosvall & Söner. 2012.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789198010008
- Titel
- Crock-pot, the original slow cooker : recept omarbetade för slow cooker
- Författare
- Rosvall, Anette
- Förlag
- Sollentuna : Rosvall & Söner
- Utgivningsår
- 2012
- Språk
- Svenska
Sollentuna : Rosvall & Söner 9789198010008 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100568658
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bred, genomarbetad och inspirerande - Bonniers Kokbok är kokboken för 2000-talets matlagare, både de erfarna och nybörjarna. Några av Sveriges främsta kockar och matskribenter bjuder på 1 500 recept, alla lika lätta att lyckas med.Bonniers Kokbok speglar våra förändrade matvanor - vi hämtar inspiration från världens alla hörn. Men våra svenska mattraditioner ges också stort utrymme, varsamt anpassade till dagens krav.Bonniers Kokbok går från det grundläggande - konsten att koka ägg - via den snabblagade vardagsmaten till de påkostade festmåltiderna för helger och högtidsdagar. Bakat av alla slag, grönsaker, asiatisk mat och läckra efterrätter ges extra stort utrymme, liksom hur olika råvaror ser ut och hur de användsHär finns avsnitt med rolig och matnyttig läsning om mat och vin, om karakteristiska kryddningar och smaksättningar i exotiska länders kök, om fester och dukningar.Bokens rena och tidlösa utformning och de många inspirerande, ljust hållna fotografierna ger boken ett nordiskt blont utseende.Huvudredaktörer är Birgit Hemberg, sedan många år redaktionschef på Allt om mat och Fredrik Eriksson, delägare och kökschef på Villa Källhagen och populär tv-kock.Övriga författare: Anna Bergenström, Jan Hedh, Stefan Karlsson, Örjan Klein, Gert Klötzke, Håkan Larsson, Jens Linder, Peter Lindgren, Maud Onnermark, Berit Paulsson, Stephan Rössner, Cathrine Schück.
Albert Bonniers Förlag 9789100568658 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKIca Kurirens -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9781529376418
- Titel
- Ketotarian
- Författare
- Cole, Will
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 303 sidor
- Språk
- English
- Baksidestext
- In short, the ketogenic diet kick-starts your body's metabolism, by burning fat and ketones, instead of sugar, as its primary fuel - however, most keto diets are packed with meat and dairy - which often creates a whole host of other issues - especially for those trying to get more plants and green goodness onto their plates (and less bacon). Enter Ketotarian - Dr Will Cole's revolutionary programme that offers a fresh, modern twist on keto by harnessing the same fat-burning power, but with the nutritious, delicious benefits of a mostly plant-based plate. It includes 75 recipes that are veggie, vegan and pescatarian, a four-week meal plan and lots of practical tips that will help you on your journey to optimum health, renewed energy and improved brain function.
Yellow Kite 9781529376418 -
Tea time
Inbunden bok. GP. 1986. 144 sidor.
ISBN 9780863181504
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Namnad,
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKGP 9780863181504 -
The wiseguy cookbook - my favorite recipes fr...
Häftad bok. New American Library. 2002. 336 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187231
- Titel
- Pajer
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva
- Förlag
- Stockholm] : Allt om Mat
- Utgivningsår
- 2010
- Språk
- Svenska
New American Library 9789186187231 -
American Pies
Inbunden bok. Collectors Press. 1946. 128 sidor.
ISBN 9781888054798
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKCollectors Press 9781888054798 -
Eat Clean : kokboken - den kompletta guiden t...
Häftad bok. Tukan Förlag. 2019. 159 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789177838128
- Titel
- Eat Clean : kokboken - den kompletta guiden till maten som stärker ditt immunförsvar, skyddar mot sjukdomar, ökar din prestationsförmåga
- Författare
- Andersson, Kristina
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 173 x 215 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 394 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Eat Clean – kokboken är full av recept, fakta och tips som inspirerar till en hälsosam kosthållning – på riktigt. Du får bland annat lära dig hur du tänker smart i affären, gör kloka byten av vardagliga råvaror och hur
du tillagar de näringsrika råvarorna på ett gott och enkelt sätt.
Kristina Andersson är näringsfysiolog, utbildad på Karolinska Institutet, och en av Sveriges mest kunniga experter inom mat och hälsa. Alltid påläst i aktuell forskning och ständigt förekommande i debatter kan Kristina konsten att entusiasmera och pedagogiskt förmedla sin kunskap. Hon syns även i diverse tv-sammanhang – från expert i Biggest Loser till Diabetesgalan.
Tukan Förlag 9789177838128 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197989855
- Titel
- Nyfiken på champagne!
- Författare
- Ericsson, Rickard
- Förlag
- Collana Förlag AB
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 215 x 215 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 600 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Ytterligare författare: Ericsson, Rickard
Ytterligare författare: Hårdmark, Marcel
Ytterligare fotografer: Nylander, Matts
Collana Förlag AB 1 9789197989855 -
Pure Decadence, den veganska afternoon tea-bo...
Inbunden bok. Pure Health Stockholm. 1 uppl. 2017. 73 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163930850
- Titel
- Pure Decadence, den veganska afternoon tea-boken
- Författare
- Ståhl, Johanna
- Förlag
- Pure Health Stockholm
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 73 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 174 x 227 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 318 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Afternoon tea – bara namnet väcker förväntningar…
Vackert gammalt porslin, rykande hett te och mängder av söta kakor som får det att vattnas i munnen.
I Pure Decadence finner du allt detta plus lite till. Bakverken är inte bara grymt goda och snygga att titta på, de är dessutom helt veganska! Varenda liten kaka och snitt är gjord på 100% vegetabiliska ingredienser. Resultatet blir riktigt gott och dessutom miljörätt. För vem vill väl inte rädda Moder Jord och njuta under tiden?
Pure Decadence 40 recept är indelade i åtta kapitel som täcker allt som kan behövas för en klassisk afternoon tea-bjudning. Allt från scones, cupcakes och matiga pajer till olika kakor och tillbehör finns med. Boken avslutas med ett avsnitt fullt av tips om vegansk bakning.
Saving Mother Earth, one cake at a time….
Pure Health Stockholm 1 9789163930850 -
Vinterns goda ting
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 1995. 200 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789134515598
- Titel
- Vinterns goda ting
- Författare
- Bergenström, Anna
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 1995
- Omfång
- 200 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 217 x 238 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 945 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vinterns goda ting är både en kokbok, en julbok och en blomsterbok. Här finns många goda och inspirerande idéer för hela vinterhalvåret.Recepten handlar om höstens äppelskörd, middagar i allhelgona, sköna vinterfrukostar, nyårsfesten och den spännande gröna maten. Dessertkapitlet är ovanligt stort med läckra efterrätter av många olika slag.Julen har självklart fått en stor plats i den här vinterboken. Här finns vackra dekorationer, historia om traditionerna, recepten till traditionell julmat men även till ett lite annorlunda julbord, till konfekten och pepparkakshuset.Härliga blomsterarrangemang, doftande potpurrier och annorlunda kransar, stiliga dekorbröd, marmelader, inläggningar och brännvinskryddning är andra exempel på bokens rika innehåll.Anna Bergenström har skrivit om maten, Fanny Bergenström om bland annat växter och juldekorationer. Nisse Peterson har tagit de stämningsfulla fotografierna.
Albert Bonniers Förlag 9789134515598 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113059396
- Titel
- Fredagsgourmet
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Hultgren Karell, Gunilla - Allt om mat
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 320 sidor
- Bandtyp
- Klotband
- Mått
- 199 x 283 mm Ryggbredd 35 mm
- Vikt
- 1428 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter fyra succéböcker om fredagsgourmet - och en sammanställning med det bästa ur dessa böcker - är det nu dags igen! Precis som tidigare samlas de senaste årens bästa recept ur Allt om Mat:s stående och väldigt uppskattade avdelning Fredagsgourmet.
Att efter en arbetsvecka kunna bjuda hem vänner och familj till en komplett, god och fin middag är inte det lättaste. I Fredagsgourmet kombineras en varmrätt med en drink, en förrätt eller en dessert och tanken är att du inom en timme ska kunna duka fram festlig mat på bordet. Till varje middag presenteras förslag på drycker som ytterligare kan höja upplevelsen.
Bokens format och formgivning bryter denna gång mot de tidigare i serien med en modernare framtoning. En annan nyhet är den utbyggda registerdelen, där maträtterna även kategoriseras efter hur lång tid de tar att laga - det är ju trots allt fredag.
Norstedts 1 9789113059396
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
