-
Ica förlagets stora kokbok
Inbunden bok.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. ICA bokförlag. uppl.3 omarb. 2002. 767 s. Förlagsband. 20 x 29cm. Omslaget har lätt slitage i ovankant. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153422006
- Titel
- ICA Förlagets Stora kokbok
- Författare
- ICA Provkök
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 768 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 2750 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ett flaggskepp i ny omarbetad upplaga!
ICA Förlagets stora kokbok är ett omfattande och avancerat matlagningslexikon. Den lär ut allt från att koka en fond och stycka fågel till att rulla köttbullar. Här finns inte bara vardagens basmatlagning utan också spännande maträtter för den som har matlagning som intresse. Många moment visas i metodbilder och det gör kokboken lätt att använda. Recepten är tydliga och lätta att följa. Samtliga recept är testade och provlagade av ICA Provkök. Totalt innehåller boken 1.500 recept! Nya råvaror har tillkommit och metoderna och recepten är anpassade till vår moderna livsstil. Recepten ges både för 12 personer och 4, vilket passar många av dagens hushåll. Läckra nya bilder som fått generöst utrymme visar de färdiga maträtterna. Över 1.000 färgfoton, 1.500 recept.
9789153422006 -
Happy me 100 växtbaserade recept för energi,...
Inbunden bok.
Nära nyskick. Bladh by Bladh. [2020]. 245 s. Förlagsband. 19,5 x 25,5cm. Pärmen har några små tryckmärken på baksidan. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188917492
- Titel
- Happy me : 100 växtbaserade recept för energi, glädje och skönhet
- Författare
- Andersson Butler, Marie
- Förlag
- Bladh by Bladh
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 245 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 260 mm Ryggbredd 29 mm
- Vikt
- 1110 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Happy Me Happy Planet! Växtbaserat är på allas läppar och många vill anamma den gröna vågen som är här för att stanna. Människor behöver en trygg guidning, de behöver inspiration och hjälp att navigera i rätt riktning. Därför har Marie tagit fram sina bästa mat - och livsstils recept från sin egen hälsoresa. Recepten är baserade på pigga bönor, läcker kål och, annan antiinflammatorisk mat, men även med dekadenta desserter och undergörande drycker. Bra både för dig och planeten! Marie driver restaurangkedjan Happy Me, med bas i Göteborg, och ett hälsocenter i Skottland. Hon har mött tusentals människor som vill förbättra sin hälsa genom maten, och de har fått stora hälsoförbättringar. Boken är en stor, härlig inbjudan till ett friskare liv och smartare matval. I boken får läsaren 100 recept som de även kan sätta samman till ett Healthy Restart-program på 21 dagar för att skapa nya vanor som ger energi och vitalitet. Med omtanke och glädje guidar Marie läsaren från ord till handling, på ett sätt som bidrar till verklig förändring. OM FÖRFATTAREN Marie Butler, som driver restaurangkonceptet Happy Me, har mer än 30 års erfarenhet av mat och hälsa. Genom hennes egen hälsoresa och hennes internationella erfarenhet och kunskap är boken unik i sin nisch. Konceptet och innehållet som Marie har skapat i restaurangkonceptet Happy Me finns ingen annanstans i Norden. All mat lagas från grunden med syftet att varje ingrediens ska ha en läkande och balanserande funktion för kroppen. Maries mission är att dela med sig av sin kunskap och inspirera så många som möjligt att äta ren, naturlig mat som man mår bra av. Hon är en livsbejakande, chosefri och rolig kvinna som gillar både flärd och enkelhet. Hennes mål för egen del är att hålla sig frisk, rörlig och sexig långt upp åldrarna. Och då blir det mycket bönor, grönkål och råris i olika spännande kombinationer och smaksättningar. Plus en hel del annat som är läckert och hälsosamt.
9789188917492 -
Svenska bärboken våra bär i historien, nature...
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Prisma. uppl.3. 2004. 192 s. Förlagsband. 19,5 x 23,5cm. Pärmen har lätta bruksspår.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151843001
- Titel
- Svenska bärboken : våra bär i historien, naturen och matlagningen : med över 300 recept
- Författare
- Holmberg, Pelle
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm
- Vikt
- 693 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Smultron på strå, en dunkel blåbärsskog eller ett soldränkt hygge med massor av lingon ? visst är det en dröm för många av oss!Svenska bärboken presenterar utförligt ett fyrtiotal ätliga bär, vilda och odlade ? deras växtsätt, utbredning, ekologi och användningsområden. Vi får också spännande inblickar i vad man gjorde av bären förr i världen.Den fylliga receptdelen inleds med konservering, djupfrysning, hermetisering, vattenkonservering och torkning. Sedan följer över 300 recept på saft & dricka, gelé, sylt & marmelad, kompotter, bärkryddad vinäger, marinad & dressing, sallader och inläggningar, maträtter med bär, efterrätter, bröd & bakverk med bär, vin, brännvin, likörer, drinkar & bål, milkshakes, mjölkdrinkar och smoo-thies. Låter det inte gott med t.ex. krusbärssås till makrill eller smultron med tomatkrämsoppa, vitpepparglass och timjankakor?Ett tjugotal giftiga bär beskrivs också, för att man ska kunna undvika dem.
9789151843001 -
Älg från grangravad till tjälknöl
Inbunden bok.
Nära nyskick. Prisma. 2006. 120 s. Förlagsband. 25,5 x 23cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151846828
- Titel
- Älg : från grangravad till tjälknöl
- Författare
- Jonsson, Susanne
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 253 x 233 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 670 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Det är villebrådet som sätter kronan på våra bordsnöjen" skrev gourmet-filosofen Brillat Savarin. Det kan en kvarts miljon svenska jägare skriva under på! Det skjuts ca 100.000 älgar varje år i Sverige, och med den här inspirerande boken till hands kan det blir mer än filé och älggryta på bordet! Älg kommer nu i ett efterlängtat kartonnage.
Norrlandsambassadören Staffan Ling skriver inledande om vår älskade älg, om älgen i historien och udda kunskap om skogens konung: från Karl den XI:s misslyckade försök med älgkavalleri till den luxuösa och kostbara älgosten.
I Sverige har älgkött traditionellt tillagats med enbart salt och peppar som smaksättning. Recepten i boken vill inspirera till nytänkande runt älgen som råvara och ger nya tips om smaksättning, trender och servering. Älg lagas tillsammans med svenska råvaror och med influenser från andra matkulturer - till exempel Thailand, Italien och Indien. Här finns nya smaker och ett stänk av crossover i lingonmarkerna.
Och man ska inte bara använda stek och filé och göra färs av resten! Här finns attraktiva rätter av styckningsdelar som lägg, kållap och hals av älg.
Till varje recept finns experttips på lämpliga goda viner. Det finns också alternativ utan alkohol.
9789151846828 -
Jamie familjens favoriter : brunch, snacks &...
Inbunden bok.
Nära nyskick. Nygren & Nygren. 2015. 189 s. Förlagsband. 21 x 27cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623593
- Titel
- Jamie : familjens favoriter
- Författare
- Oliver, Jamie
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 189 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 212 x 270 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 850 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det doftar i Jamie Olivers kök av Medelhavsländerna,timjan, basilika och oregano. Njut av grillad bläckfisk, aioli och chili, musslor, persilja eller kyckling med färska lagerblad, rosmarin och kapris. Här finns klassiska franska recept som löksoppa med salvia, aioli och tarteletter.
Ibland kommer inspirationen från Sydasien med koriander, gurkmeja, ingefära och galangalrot. Influenserna är också mexikanska och persiska, med lamm- och risrätter,spiskummin och granatäpplen. Dill, rädisor och rökt fisk är smaker som känns svenska, men Jamie tvistar till det. Han förenklar, utvecklar och ligger i framkant.
Låt barnen delta i köket, att laga mat ihop är ett sätt att umgås. Inget är viktigare än att förmedla känslan för råvaror och skapa glädje i matlagningen. Recepten är okomplicerade och så många att du kan sysselsätta dig i köket hela året. I Steg för steg lär du dig göra koreansk kimchi, surdeg från grunden eller en snitsig citronmarängpaj.
Jamies lekfullhet och kreativitet smittar, och maten är lagad från grunden, kampen mot färgämnen, socker och tillsatser är legendarisk. Upplysning och engagemang driver honom, han föredrar det småskaliga och närodlade. Så kavla upp ärmarna och bered dig på många roliga timmar i köket med familjen.
Alla recept är testade och provlagade i Jamies matstudio.
9789186623593 -
Kokbok för friluftskockar 125 genomtänkta rec...
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Calazo. uppl.3. 2020. 317 s. Flexband. 12 x 18cm. Pärmen har något kantslitage och en lätt stött rygg i nedkant. Inlagan i nära nyskick. Rikt illustrerad. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188779779
- Titel
- Kokbok för friluftskockar : 125 genomtänkta recept och 54 smarta tips som förändrar din friluftsupplevelse
- Författare
- Hjelmstedt, Fredrik
- Förlag
- Calazo Förlag
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 317 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 125 x 181 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 470 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- 125 genomtänkta recept och 54 smarta tips som förändrar din friluftsupplevelse I den här boken hittar du massor av goda maträtter och smarta tips som gör dig till en bättre friluftskock. Alla 125 recept är anpassade för fjällvandring, paddling eller vinterturer.125 recept skräddarsydda för olika aktiviteterMer än 60 recept för fjällvandring54 smarta tips Intervjuer med äventyrarna Renata Chlumska och Fredrik SträngDe flesta rätterna tar mindre än 15 minuter att göraFörfattarna Jonas Sundvall och Fredrik Hjelmstedt har skrivit flera guideböcker om friluftsliv i Sverige, och driver även Calazo förlag. I Kokbok för friluftskockar samlar de sina egna och goda vänners matfavoriter, testade under allt från skärgårdspaddlingar i strålande sommarsol till topptursveckor i bitande kyla.
9789188779779 -
Mauds mat lättlagade menyer
Inbunden bok.
Nära nyskick. Matmagasinet. [2021]. 138 s. Förlagsband. 20 x 26,5cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789198694529
- Titel
- Mauds mat - lättlagade menyer
- Författare
- Onnermark, Maud
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 138 sidor
- Språk
- Svenska
9789198694529 -
Kom in på en öl och en smörgås
Inbunden bok.
Gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Pripps. uppl.1. 1967. 104 s. 19 x 24cm. Omslaget har yt- och kantslitage samt revor i ryggkanterna. Pärmen är något stött i ryggkanterna. Ägaretikett på första uppslaget. Mycket bra inlaga med mjuk vinylskiva samt 5 ölplojar är med.. Rikt illustrerad. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Nytt fikabröd baka gott utan gluten
Inbunden bok.
Nära nyskick. ICA bokförlag. 2014. 125 s. Förlagsband. 20 x 25,5cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153439950
- Titel
- Nytt fikabröd : baka gott utan gluten
- Författare
- Frej, Jessica
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 260 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 635 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det blir godare när Maria Blohm och Jessica Frej bakar utan gluten. I alla fall enligt de översvallande positiva reaktioner som vällde in från press, bloggare och hemmabagare förra året i samband med att deras första gemensamma bok, Nytt bröd, kom ut. Saftigt! Smakrikt! Håller länge! Godast! var reaktioner som ofta återkom. Aldrig tidigare har en bakbok om glutenfritt klättrat så högt på bestsellerlistorna!
Nu är de aktuella igen med en lika minutiöst genomarbetad och innovativ bakbok om det som sätter guldkant på tillvaron: fikabrödet. Även denna gång med helt nypåhittade recept utan mjölmixer. Istället använder de till exempel majsmjöl, bovete, potatismjöl, havre och mandelmjöl. Som man hittar i helt vanliga matbutiker.
Det är lättare att bjuda på kalas när allt på fikabordet är glutenfritt! Som saffransbröd, prinsessbakelser, hallongrottor, krämbullar, banoffee pies, havrekakor, sockerkakor, schackrutor och munkar...
"Jessica Frej och Maria Blom har gjort det igen! Provlagat sig fram till en ny fantastisk kokbok"
Tasteline
9789153439950 -
Svensk husmanskost en samling gamla svenska r...
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Forum. 2008. 247 s. Förlagsband. 19,5 x 25cm. Pärmryggen har kantslitage i ovan- och nedkant. Inlagan i nära nyskick. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137131702
- Titel
- Svensk husmanskost
- Författare
- Wretman, Tore
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 247 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 253 mm Ryggbredd 29 mm
- Vikt
- 1075 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En riktig matklassiker i efterlängtad ny utgåvaFläsklägg och rotmos, kåldolmar och sillpudding - det är husmanskost av gott märke. Den svenska matkulturen när den är som bäst, med mat baserad på enkla råvaror och lagad med stor omsorg. Tore Wretman slår här ett slag för gammal fin mattradition. Han bjuder på välsmakande anrättningar med vederhäftiga recept och citerar ibland direkt ur de gamla husmamsellernas kokböcker. Här och var är också kulturhistoriska och kulinariska kommentarer insprängda. Texten är även kryddad med mustiga och doftande citat ur litteraturen. Här finns över 300 recept för alla tillfällen, från vardagens mer sparsamma kost till de stora högtidernas festmåltider. Ett kapitel ägnas smörgåsbordet denna vår nationalstolthet som Tore Wretman kallar det. Här redogörs noga för de fem turerna och vad de innehåller. Först kommer alla härliga sillinläggningar, sedan följer fisken: rökt, gravad, rimmad, inkokt och i aladåb. Tredje turen inrymmer kött av alla de slag, som korvar, syltor, aladåber, pastejer och stekar. Sedan är det dags för det småvarma: först och främst Janssons frestelse, köttbullar och exempelvis omelett. Och så kommer avrundningen i form av söta rätter som kan behövas ovanpå det salta, rökta och feta. Alla recept i Svensk husmanskost har granskats och i de flesta fall provlagats av Werner Vögeli, mångårig medarbetare till Tore Wretman och likaledes hovtraktör. De 26 illustrationerna av Stig Claesson - Slas ger boken en originell accent och bidrar till att förmedla stämningen från den gamla tidens stora matglada kök.Tore Wretman (19162003), legendarisk restaurangman och varm anhängare av svensk husmanskost och den främste inom svensk gastronomi under 1900-talet. Han skapade restauranger som Operakällaren, Riche och Stallmästaregården. Han har under årens lopp utbildat många lysande kockar och har höjt statusen på kockyrket. Han blev hovtraktör 1963 (en nyskapad titel som han var den förste att erhålla av Gustav VI Adolf) och hedersdoktor vid Umeå universitet 1986. Han var en skicklig pedagog och har med sina kokböcker generöst spritt sina kunskaper.
9789137131702 -
Den tekniske kockens experimentella kokbok 11...
Inbunden bok.
Nära nyskick. Jure. 2014. 91 s. Förlagsband. 21 x 27,5cm. Pärmen har lätt ytslitage. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172235892
- Titel
- Den tekniske kockens experimentella kokbok : 117 kemiska experiment i köket
- Författare
- Hegg, Per-Olof
- Förlag
- Jure Förlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 91 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 214 x 275 mm Ryggbredd 9 mm
- Vikt
- 600 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den första ”Den tekniske kocken” beskriver molekylär gastronomi med utgångspunkt från olika livsmedelsstrukturer, medan ”Den tekniske kocken 2” tar sin utgångspunkt i mera kemi och introducerar molekylbegreppet. Tillsammans ger de båda böckerna en komplett beskrivning av de tekniska, kemiska, historiska och biologiska egenskaperna hos livsmedel – ett livsmedelsteknologiskt uppslagsverk.
Syftet med denna tredje bok i serien är att:
● sprida livsmedelskunskap genom enkla experiment
● introducera molekylär gastronomi för livsmedelsintresserade och
● skapa nya och överraskande smaksensationer.
En viktig utgångspunkt för att skriva den nya ”experimentella kokboken” har dels varit författarens unika forskarkontakter och egen forskning, dels att som medlem i Skåneländska Gastronomiska Akademien kunnat utnyttja kontakterna med den sydsvenska gastronomiska eliten som lett till en rad idéer och experiment.
Ambitionen är att experimenten ska vara:
● enkla och lätta att utföra i köket
● kittlande och överraskande både vad avser smaken och vad ögat ser
● innehålla nytänkande.
PER-OLOF HEGG är docent i Mejeriteknologi vid Lunds universitet och tidigare professor i Livsmedelsteknologi vid Norges Lantbrukshögskola. Författaren har lång erfarenhet som forsknings- och utvecklingschef inom livsmedelsindustrin och föreläser flitigt över hela landet.
9789172235892 -
Sprit boken om en destillerad värld
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Fischer. 2000. 221 s. Förlagsband. 21,5 x 28,5cm. Inlagan nära nyskick. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789170549441
- Titel
- Sprit : boken om en destillerad värld
- Författare
- Steffo Törnquist
- Förlag
- Fischer & Co
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 221 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 1024 g
- Språk
- Svenska
9789170549441 -
Cajsa Wargs kokbok man tager vad man haver
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Klassikerförlaget. 1999. 256 s. Förlagsband. 15 x 23,5cm. Inlagan i nyskick. Pärmen har lätt ytslitage. Illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171023742
- Titel
- Cajsa Wargs kokbok : Man tager vad man haver
- Författare
- Cajsa Warg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 547 g
- Språk
- Svenska
9789171023742 -
Historiebok för kakälskare
Inbunden bok.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Historiska media. 2003. 216 s. 20 x 23cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189442740
- Titel
- Historiebok för kakälskare
- Författare
- Harrison, Dick
- Förlag
- Historiska Media
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 216 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 815 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Historiebok för kakälskare presenteras ett femtiotal recept kompletterade av frestande bilder och berättelser om stort och smått ur kakornas historia. Texten går från den grekiska antiken fram till moderna dagar. Vi får exempelvis veta hur kryddningen varierat genom tiderna, varför 1600-talets kalvinister tvekade inför peparkaksgubbar och vem som gjorde den första smördegen. Anekdoter blandas med fakta och recept som pockar på att genast provbakas.
Författare är två historiker, Dick Harrison och Eva-Helen Ulvros, som har en förkärlek för kakbak och sötsaker - en passion de glatt delar med sig av till läsaren i sina lättillgängliga texter.
Boken innehåller en mängd illustrationer och särskilt framtagna fotografier. Unika historiska föremål och miljöer illustrerar bakverken och omger texten med tidsanda och atmosfär. I Historiebok för kakälskare flödar författarnas entusiasm. Det är en bok att ta fram inför festen, använda som uppslagsbok eller bara låta sig inspireras av.
9789189442740 -
Tio grönsaker och en tryffel mat med vin från...
Inbunden bok.
Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick. Prisma. 1999. 175 s. 16,5 x 24,5cm. Omslaget har kantslitage. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151835228
- Titel
- Tio grönsaker och en tryffel : Mat med vin från en svensk vingård i södra Frankrike
- Författare
- Ebba Wachtmeister - Anna Sif Olafsson - Lars Torstenson - Anette Dieng
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 697 g
- Språk
- Svenska
9789151835228 -
Historiebok för kakälskare
Inbunden bok.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Historiska media. 2003. 216 s. 20 x 23cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189442740
- Titel
- Historiebok för kakälskare
- Författare
- Harrison, Dick
- Förlag
- Historiska Media
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 216 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 815 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Historiebok för kakälskare presenteras ett femtiotal recept kompletterade av frestande bilder och berättelser om stort och smått ur kakornas historia. Texten går från den grekiska antiken fram till moderna dagar. Vi får exempelvis veta hur kryddningen varierat genom tiderna, varför 1600-talets kalvinister tvekade inför peparkaksgubbar och vem som gjorde den första smördegen. Anekdoter blandas med fakta och recept som pockar på att genast provbakas.
Författare är två historiker, Dick Harrison och Eva-Helen Ulvros, som har en förkärlek för kakbak och sötsaker - en passion de glatt delar med sig av till läsaren i sina lättillgängliga texter.
Boken innehåller en mängd illustrationer och särskilt framtagna fotografier. Unika historiska föremål och miljöer illustrerar bakverken och omger texten med tidsanda och atmosfär. I Historiebok för kakälskare flödar författarnas entusiasm. Det är en bok att ta fram inför festen, använda som uppslagsbok eller bara låta sig inspireras av.
9789189442740 -
Cajsa Warg, Hiram och de andra om svenska kok...
Inbunden bok.
Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick. Ordalaget. 2000. 207 s. 17,5 x 25cm. Ägarstämpel. Illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189086159
- Titel
- Cajsa Warg, Hiram och de andra
- Författare
- Ärlemalm, Inger
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 206 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 178 x 250 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 714 g
- Språk
- Svenska
9789189086159 -
Baka och spritsa dekorera enkelt och vackert...
Inbunden bok.
Nära nyskick. Bokförlaget Semic. 2020. 109 s. Förlagsband. 17,5 x 24,5cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155267711
- Titel
- Baka och spritsa : dekorera enkelt och vackert
- Författare
- Brink Rask, Emma
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 109 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 250 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 460 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig spritsa som ett proffs! Det är enklare än du tror att förvandla dina kladdkakor, cupcakes, pajer, bakelser och tårtor till vackra konstverk som imponerar. Här bjuder Emma Brink Rask, som driver den populära bakbloggen Brinken bakar, på 40 läckra recept, praktiska steg-för-steg-bilder och sina allra bästa tips på hur du lyckas dekorera dina bakverk på otaliga sätt – med endast fem tyllar.
9789155267711 -
Baka i långpanna från kakor och godis till tå...
Inbunden bok.
Nära nyskick. Bokförlaget Semic. [2023]. 110 s. Förlagsband. 17,5 x 24,5cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155271626
- Titel
- Baka i långpanna : från kakor och godis till tårtor och matbröd
- Författare
- Hagerling Larsson, Cecilia
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2023
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 248 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 471 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt går att baka i långpanna! I denna bok visar Cecilia Hagerling Larsson – känd från bloggen Homemade Stockholm – hur smidigt det är att göra allt från kakor och godis till tårtor och matbröd i en form. Här finner du allt från klassiska bakverk som morotskaka och tekakor till lite mer avancerade recept med fräscha, spännande smaker – vad sägs om en key lime paj med smak av basilika och italiensk maräng, eller en baskisk cheesecake med hjortron? Det finns även tips på dekorering för den som verkligen vill briljera vid fikabordet. Både gott och vackert för alla smaker – nu är det lätt att bjuda på fika!
9789155271626 -
Sweet things choklad, karameller & marshmallo...
Inbunden bok.
Nyskick. Massolit. 2015. 175 s. Förlagsband. 19,5 x 24cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187785375
- Titel
- Sweet things : choklad, karameller & marshmallows
- Författare
- Rigg, Annie
- Förlag
- Massolit Förlag
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 242 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 740 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt en sweet tooth behöver
Är du en sådan som älskar chocolaterians skyltfönster? Som inte tvekar att styra stegen över livligt trafikerade gator för att få komma lite närmare uppvisningen av pastellfärgade karameller, snövita marshmallows och praliner i allsköns former? Då kan du skriva upp Sweet things på önskelistan.
Sweet things bjuder på allt en sweet tooth behöver för att klara dagen. Boken är indelad i olika kapitel där choklad, marshmallows, marmelad, kola, fudge och karameller i tur och ordning har huvudrollen. Här finns något för alla, oavsett om du gillar nougatpraliner med havssalt, kokosrostade marshmallows, persikopastiller eller pekannötsfudge
Annie Rigg är en erfaren matstylist och -skribent. Förutom att arbeta för flera stjärnkockar har hon dessutom lagat mat till turnerande världsartister som Tom Jones, Paul McCartney, Pink Floyd och The Rolling Stones.
Det är den sortens sötsaker man tror är förbehållna lyxiga chocolaterier och butiker, men det geniala är att de är fullt möjliga att göra hemma utan mer avancerad utrustning än en sockertermometer och en chokladtermometer Daily Mail
9789187785375 -
Grill Frederik Zäll's bästa
Inbunden bok.
Nära nyskick. Grenadine. [2020]. 74 s. Förlagsband. 17,5 x 24,5cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188397492
- Titel
- Frederik Zälls bästa grill
- Författare
- Zäll, Frederik
- Förlag
- Grenadine Bokförlag
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 74 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 245 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 346 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En bok som är fylld till bredden av Frederik Zäll´s absoluta grillfavoriter.I den här boken har Frederik Zäll valt att samla några av sina bästa grillrecept. Inspirationen är ofta från det stora landet med alla möjligheterna, borta i väst, men det finns även kopplingar till Sverige, Japan, Tyskland och en hel del andra länder i boken.Bland de olika favoriterna tåls att nämnas Peppargrillad Lax med jordgubbar, Heta entrecôterullader, Charkens bästa med surkål, Devil s Smoked Chicken, Mighty Fine Iberico Steak Det smakar gott redan när man bläddrar i boken och inspirationen blommar ut till max tack vare de läckra bilderna. Här har vi en framtida klassiker!Boken tilldelades priset "Best in the world" i kategorin "Barbecue", vid den årliga internationella finalen i Gourmand Cookbook Awards.Frederik Zäll är en mångsysslare av rang. Hans band Eskobar släpper under 2020 sitt sjunde album och har turnerat världen runt sedan 1999. Frederik har skrivit otaliga kokböcker och med storsäljarna Stora Grytboken (Årets Svenska Måltidslitteratur 2017 - Måltidsakademien) och Grilla & Rök (Årets Svenska Grillbok 2019 World Gourmand Cook Book Awards) som riktigt fina höjdpunkter. Utöver kokböckerna har Frederik skrivit och illustrerat barnbokstrilogin Drakarnas Land. Han har jobbat många år på TV4 Nyhetsmorgon, haft matlagningsprogram på SVT-Barnkanalen och ligger bakom Svinninge Ölkompani. Under 2020 öppnades hand första restaurang Zäll s Smokehouse i Åkersberga.
9789188397492 -
Baka ljuvligt gott utan socker & gluten
Inbunden bok.
Nära nyskick. AB Kvällstidningen Expressen. [2018]. 142 s. Förlagsband. 20 x 27cm. Pärmen har mycket lätt hörnslitage. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188479228
- Titel
- Baka ljuvligt gott utan socker & gluten
- Författare
- Johansson, Elisabeth
- Förlag
- Expressen
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 142 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 273 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 610 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Här är boken för dig som älskar bakverk, krämig glass och ljuvligt godis och samtidigt vill äta sunt! Mästerkonditorn Elisabeth Johansson har skapat frestande godsaker fulla av underbara smaker, men utan det vita raffinerade sockret. I stället sötas småkakor, muffins och paj med mer hälsosamma ingredienser som frukt, bär och honung. Recepten är också fria från vete, korn och råg för dig som vill undvika gluten. Som tur är går det alldeles utmärkt att göra läckra cheesecakes och baka drömgoda bullar med till exempel mandelmjöl och bovetemjöl. Låt dig inspireras och bjud på en härlig och lite hälsosammare fikastund!
9789188479228 -
Älg från grangravad till tjälknöl
Inbunden bok.
Nära nyskick. Prisma. 2006. 120 s. Förlagsband. 25,5 x 23cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151846828
- Titel
- Älg : från grangravad till tjälknöl
- Författare
- Jonsson, Susanne
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 253 x 233 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 670 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Det är villebrådet som sätter kronan på våra bordsnöjen" skrev gourmet-filosofen Brillat Savarin. Det kan en kvarts miljon svenska jägare skriva under på! Det skjuts ca 100.000 älgar varje år i Sverige, och med den här inspirerande boken till hands kan det blir mer än filé och älggryta på bordet! Älg kommer nu i ett efterlängtat kartonnage.
Norrlandsambassadören Staffan Ling skriver inledande om vår älskade älg, om älgen i historien och udda kunskap om skogens konung: från Karl den XI:s misslyckade försök med älgkavalleri till den luxuösa och kostbara älgosten.
I Sverige har älgkött traditionellt tillagats med enbart salt och peppar som smaksättning. Recepten i boken vill inspirera till nytänkande runt älgen som råvara och ger nya tips om smaksättning, trender och servering. Älg lagas tillsammans med svenska råvaror och med influenser från andra matkulturer - till exempel Thailand, Italien och Indien. Här finns nya smaker och ett stänk av crossover i lingonmarkerna.
Och man ska inte bara använda stek och filé och göra färs av resten! Här finns attraktiva rätter av styckningsdelar som lägg, kållap och hals av älg.
Till varje recept finns experttips på lämpliga goda viner. Det finns också alternativ utan alkohol.
9789151846828 -
Hasses trädgård det växer så det knakar
Inbunden bok.
Nära nyskick. Bladh by Bladh. [2018]. 157 s. Förlagsband. 17,5 x 22,5cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188429773
- Titel
- Hasses trädgård : det växer så det knakar
- Författare
- Andersson, Hasse
- Förlag
- Bladh by Bladh
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 178 x 228 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 610 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hela familjen är inbjuden till trädgårdskalaset!
Äntligen är den här, odlingsboken baserad på SVT:s populära tv-serie med Hasse "Kvinnaböske" Andersson.
Boken är den ultimata odlingsboken och varje kapitel innehåller råd och förberedelser för den vuxne, och sagor, lekar, rebusar och annat skoj för barnen: allt med odlingsinriktning förstås.
Boken är upplagd och skriven på ett sätt som skapar nyfikenhet och som vill inspirera till gemensam odlarglädje, och den passar såväl föräldrar, mor- och farföräldrar - eller varför inte dig som arbetar med barn.
Hasse, känd för Guld och Gröna Skogar och en lång fantastisk artistkarriär, har verkligen många strängar på sin lyra och inte minst en lång och gedigen erfarenhet av odling.
Han bjuder de vuxna på de bästa odlingstipsen och lyckas samtidigt fascinera barnen över odlingens magi och har verkligen blivit barnens bästa trädgårdsmästare!
Det odlas gurkor i jutesäckar, ärtor i tofflor och torkas fröer med hårtork. Tipsen är anpassade för såväl trädgårdstäppan som balkongodling.
20 olika grönsaker presenteras som till exempel rabarber, pumpa, physalis, polkabeta, squash och jordgubbar. Här lär man sig fröså, driva uppsticklingar, planering och plantering. Efter det återstår tålamod, vatten, solsken och kärlek sedan blir det skördefest!
Och vad kan man laga för gott av grönsaken?
Här finns recept på gurkglass, blomkålspizza och paprika-suprice.
Roligt, gott och nyttigt.
9789188429773 -
Vin från början
Inbunden bok.
Nära nyskick. Ica Bokförlag. uppl.2 rev. 2003. 144 s. Förlagsband. 21,5 x 21,5cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153425021
- Titel
- Vin från början
- Författare
- Oz Clarke
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 610 g
- Språk
- Svenska
9789153425021 -
En god sommar
Inbunden bok.
Nära nyskick. Max Ström. 2007. 207 s. Linneband. 22 x 27,5cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171260789
- Titel
- En god sommar
- Författare
- Landqvist, Malin
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 207 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 280 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1208 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »En heltäckande kokbok med både klassiska sommarrätter och nya spännande kombinationer.«AftonbladetDet här är uppföljaren till En God Jul . I En God Sommar tar sig Malin Landqvist an sommarmaten med alla sina härliga ingredienser. Sommaren är en tid som präglas av sköna dagar då vill vi umgås och äta god och lättlagad mat.Malin Landqvist har skapat en solig kokbok med enkla recept fulla av sommarens färska råvaror. Här finns nya och spännande inslag som auberginerullar med fetaost och mynta eller kall gazpacho med marinerade räkspett. Men här finns också klassiska sommarrätter som lättgravad grillad lax, solöga och örtgravad strömming. Dessutom bjuder Malin på grilltips, matiga sommarsallader och recept på svalkande fläderglass. Vi får veta hur vi skapar vaniljdoftande jordgubbs- och rabarbersaft eller iste med citron och färsk pepparmynta. Här finns även bakverk, bröd och krispiga pajer.Det här är en härlig och heltäckande kokbok för det moderna sommarköket oavsett om det finns i stan eller på landet.Malin Landqvist har i flera år arbetat med att förnya det klassiska svenska köket. Hon medverkar kontinuerligt i bland annat Allt om Mat och Elle à la Carte. Hon är dessutom återkommande matskribent i tidningen Vi.»Med få ingredienser, goda smaker och fina och inspirerande bilder blir detta en bok som får samla fläckar i sommarstugan många goda somrar.«Allt om Mat»Roliga smakkombinationer från sommarens skafferi.«Expressen»Fluffiga, plockigt smaskiga recept orsakar akut hunger, medan fotona i sig är sommardrömmar mellan flädersaft och solöga.«Residence»En kokbok som väcker begär.«Kristianstadsbladet»Sommaren blir ännu godare med Malin Landqvists enkla recept på sommarens färska råvaror. En måste-ha-bok!«Storstan
9789171260789 -
En god höst
Inbunden bok.
Nära nyskick. Max Ström. 2008. 191 s. Linneband. 22 x 27,5cm. Framsidans foto lätt skadat. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171261083
- Titel
- En god höst
- Författare
- Landqvist, Malin
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 223 x 277 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1161 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Låt råvarorna leva ut i sin fulla potential, låt dem sätta både färg och smak på dessa underbara rätter.«AftonbladetHösten är en tid för kurande och samvaro kring levande ljus, och även en tid för härliga skogspromenader i hög, klar luft. Nu är skogens skafferi som rikast och grönsakerna i landet har hunnit växa till. Det är på hösten längtan efter att laga mat tar fart igen efter sommarens lätta kök. I sin nya bok har Malin Landqvist skapat en rad läckra rätter fulla av säsongens färska råvaror. De mättade dofterna i svampskogen och friskheten bland fruktträden avspeglas i recepten. Mustiga soppor, ugnsrostade grönsaker, lamm- och viltkött, bär och höstfrukt, mat att längta hem till.Malin Landqvist medverkar kontinuerligt i bland annat Allt om Mat och Elle à la Carte och är återkommande matskribent i tidningen Vi. Det här är en inbjudande uppföljning till hennes tidigare succéböcker En god jul och En god sommar. Den senare nominerades till Världens bästa kokbok i tävlingen Gourmand World Cookbook Awards 2008.Sagt om En god höst»...frossa loss på Malin Landquists En god höst.«Leva»En generös bok i många bemärkelser: enorma bilder, luftig layout, genomtänkta smaker och mat till många..[...] Höstigt, härligt och hemlagat!«Elle mat och vin»Den är redan höstens favorit. [...] Ska du bara köpa en kokbok i höst är det förmodligen den här.«Östermalmsnytt»Kärleksförklaring till hösten. [...] En god höst är lika stramt vacker som de två tidigare kokböckerna. Jag fastnade direkt i första receptet där tomatsoppan får ny partner - plommon.«Ystads Allehanda»En receptsamling att njuta av både som läsning och inspiration - och att verkligen använda. Läckert och utan krångel! Så ska en kokbok vara.«Allas Veckotidning
9789171261083 -
Håkan Larssons fredagkväll med mat och vin
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Bonnier fakta. 2011. 159 s. Förlagsband. 20 x 29,5cm. Pärmen har lätt ytslitage. Inlagan i nyskick. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174241990
- Titel
- Fredagkväll med mat och vin
- Författare
- Larsson, Håkan
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 296 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 946 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter prisbelönta storsäljarna Håkan Larssons Vin & Mat (2003) och Håkan Larssons Vin och Fest (2008) kommer nu Håkan Larssons Fredagkväll med Vin & Mat. Konceptet är enkelt och självklart: att förgylla veckans bästa kväll. Metoden:Middag på en halvtimmePerfekt vin därtill runt hundralappen.I en skön och nyskapande förening av mat, vin och kultur löser Håkan Larsson den utmaning som väntar miljoner svenskar inför veckoslutet. På fredagen vill vi gärna äta gott och lite lyxigt och dricka något gott; på tu man hand eller under avspända former med vänner eller grannar. Men maten får inte vara för krånglig eller tidskrävande, ingredienserna ska kunna köpas på väg från jobbet – och på Systemet ska vi kunna gå direkt till rätt hylla och köpa ett vin som passar till utan att bli ruinerade.Samtliga frågor får sina svar i Håkan Larssons Fredagkväll. Boken, som innehåller ett 60-tal recept, är upplagd månadsvis och maten komponerad i takt med säsongernas växlingar. Alla rätter får förstås sitt eget vinförslag, komplett med varunummer på Systembolaget. Varje kapitel inleds med utvalda viner och råvaror som speglar årstiden och förslag på lämpliga aperitifer och tilltugg.Håkan Larssons recept är moderna, lättlagade och står för höga smaker med stuns i karaktären. Råvarorna är tillgängliga och breda, mycket präglas av tankar kring lokala råvaror och naturlig, ren smakprofil – ofta inspirerat av de modernaste teorierna kring mat och näring men alltid med den goda smaken i högsätet. Boken avslutas med förslag på enkla men fullkomliga sätt att avsluta en avspänd fredagmiddag.Kulturen då? Jo, den hör förstås till en lyckad fredag. Därför tipsar Håkan Larsson om varje månads bästa läsning, från Nobelpristagare till deckare. Och varje rätt har sin egen utvalda Matlagarmusik, i harmoni med årstiden och maten.
9789174241990 -
Butlers lamm [Carl Butlers bästa lammrecept]
Inbunden bok.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Alfabeta. 1995. 222 s. 21,5 x 22,5cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789177124894
- Titel
- Butlers lamm
- Författare
- Carl Butler
- Förlag
- Alfabeta
- Utgivningsår
- 1995
- Omfång
- 222 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 885 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ett 80-tal av de bästa lammrecepten och ett 20-tal recept på goda tillbehör. Därtill vintips av vinskribenten Nenne Wåhlander. En kokbok som ligger i tiden. Lamm är mat som är både godare och nyttigare än det mesta. Lamm strövar fritt omkring. Illustrerad med ett hundratal aptitretande färgfoton tagna av Knut E. Svensson, en av våra främsta matfotografer.
9789177124894 -
The Sopranos kokbok sammanställd av Artie Buc...
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Prisma. 2003. 200 s. Förlagsband. 19,5 x 25cm. Inlagan i nyskick. Pärmen har något ytslitage. Svensk text. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151841922
- Titel
- Sopranos kokbok : Sammanställd av Artie Bucco
- Författare
- Allen Rucker - Michele Scicolone
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 240 mm
- Vikt
- 807 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Det har blivit dags att summera tv-året. Självklar etta: 'Sopranos' (SVT). Bara bättre och bättre. Som thriller, som drama, som svart komedi." Så skrev Jan Olov Andersson i Aftonbladet. Och nu kommer kokboken! Med humorn och realismen från TV-serien lär dig Sopranos kokbok att laga mat som en italiensk 'Mama' och att äta som en mafioso. Den är som TV-serien, fast med recept!
"En underbar kokbok! Recepten från Neapel är enkla, lockande och lätta att laga. Texten är kul, varm och underhållande", skrev författaren och restaurangägaren Frank Pellegrino från New York om den amerikanska utgåvan. Ja, här får vi möta människorna och familjerna i Soprano-klanen, läsa om deras mattraditioner från det gamla landet, om Artie Buccos restaurang Nuevo Vesuvio i New Jersey, ständig träffpunkt för Tony och de andra.
Ur innehållet: kokkonsten i Neapel, Sopranos familjetraditioner (Corrado jr.); söndagmiddag (Janice Soprano); mat till familjen (Carmela S.); Mia cucina (Artie Bucco); mat för hela klanen (Charmaine Bucco); Ilska, skuld, ensamhet och mat (Dr. Jennifer Melfi, psykologen); min mammas mat (Paulie); mat för passion ( Adriana La Cerva); grilla på italienska (Anthony Soprano), "Om jag inte kan äta kan jag lika gärna dö" (Bobby Bacala).
Sammanlagt 101 lättlagade italienska rätter: förrätter, huvudrätter, pasta, kyckling, kött, skaldjur - allt det goda vi längtar efter! Dessutom mattips, italienska traditioner, kuriosa m.m. En generös bok!
9789151841922
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn