-
She-Smoke
Häftad bok. 2009. 296 sidor.
ISBN 9781580052849
Gott skick. Backyard barbecue book.
Engelsk text
Handledning hur du åstadkommer perfekt bbq hemma.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9781580052849 -
Ät rätt för din blodgrupp (3u)
Inbunden bok. Andersson Wellness AB. 2002. 336 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Dint exemplar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163117022
- Titel
- Ät rätt för din blodgrupp (3u)
- Författare
- Peter D'Adamo - Catherine Whitney
- Förlag
- Andersson Wellness AB
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 336 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 171 x 245 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 793 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Har du provat en diet som varit misslyckad för dig eller till och med motverkat sitt syfte? Är du säker på om den dieten var rätt för din blodgrupp? I denna bok presenteras ett nytt och revolutionerande dietprogram som har blivit en jättesuccé i USA och i våra skandinaviska grannländer Danmark och Norge. Det är det enda programmet idag som avslöjar den dolda nyckeln till en lyckad diet.
Författaren till denna bok menar att din blodgrupp speglar din inre kemi. Och inte bara det, den blodgrupp du tillhör bestämmer också på vilket sätt du tar upp din näring, hur din kropp hanterar stress och vad du bör äta för att må bra.
Ät rätt för din blodgrupp talar om för dig på enkelt och tydligt sätt vad du ska äta för att det ska passa just din blodgrupp.
Läs mer om detta på:
Andersson Förlag
Aftonbladet
ehdin.com
Se även: Eldoncard blodgruppstest
Andersson Wellness AB 9789163117022 -
I det enkla bor det goda
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2017. 212 sidor.
Mycket gott skick. Mycket fint ex med hela sveriges mysfarbror.
Goda recept oxå.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174247251
- Titel
- I det enkla bor det goda
- Författare
- Kirchsteiger, Ernst
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 212 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 203 x 267 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 981 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Enkelheten och omsorgen om råvarorna är Ernst Kirchsteigers främsta signum. I I det enkla bor det goda har han hämtat inspiration från de tre kök som ligger honom närmast hjärtat: det toskanska bondköket, det skandinaviska köket med sina tydliga råvaror och sist, men inte minst, hans rustika centraleuropeiska matarv.I boken varvas recept med personliga berättelser. I det enkla bor det goda är en generös och smaksäker matbok med omkring 80 recept på vällagade middagar. Här finns enkla pastarätter, värmande grytor, matiga sallader, soppor, gratänger och lite sött att avrunda måltiden med. Ängamat, dillkött och renskav samsas med toskanska bönsoppor, långbakad rotselleri, gulasch och rabarbersorbet. Dessutom hittar du mer matnyttiga texter om hur du skapar en trivsam kryddtäppa, och listor på oumbärliga ingredienser att ha i skafferiet.»De finaste måltidsupplevelserna är ofta de enklaste. Kanske är det den där första fikastunden på farstukvisten i mars när solens strålar äntligen värmer försiktigt och fåglarna skvallrar om våren. Eller en stilla försommarkväll framför en sjö tillsammans med någon du älskar. Myggsurr i luften och en spegelblank vattenyta som krusar sig lätt när det orangevita flötet på fiskespöet åker ned under vattenytan.Lyckan när du drar upp en abborre och sedan tillagar den över öppen eld. De där stunderna är matögonblick som likt kärlek drabbar mig. Det är finedining i sin renaste form.«
Bonnier Fakta 9789174247251 -
Under Valnötsträdet : goda idéer från vårt kö...
Inbunden bok. Trio Förlag. 1 uppl. 2009. 432 sidor.
Mycket gott skick. Mycket fint ex.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197627917
- Titel
- Under Valnötsträdet : goda idéer från vårt kök
- Författare
- Bergenström, Anna
- Förlag
- Trio Förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 432 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 34 mm
- Vikt
- 1570 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Ytterligare designers: Bergenström, Fanny
Ytterligare fotografer: Bergenström, Fanny
Ytterligare författare: Bergenström, Anna
Ytterligare författare: Bergenström, Fanny
Trio Förlag 1 9789197627917 -
Kom in och ät! : familjens favoriter
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2010. 192 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Mycket fint skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113026404
- Titel
- Kom in och ät! : familjens favoriter
- Författare
- Alfredsson, Karin
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 253 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 766 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Barn är kräsna, de äter inte vad som helst. Det vet varenda förälder. Också kocken Karolina Sparring. Hon gick från framgångsrik restaurangägare till "misslyckad" dagiskock. Inte ens hennes egna barn ville äta maten hon serverade. Sedan vände allt - nu avslöjar hon receptet, eller snarare recepten.
I Kom in och ät! presenterar kocken Karolina Sparring mat som barn tycker om utan att ge avkall på vare sig kvalitet eller smak. I fem kapitel - Kött, Fisk, Vegetariskt, Soppor och Barnens favoriter - presenterar hon femtio utvalda rätter som varje förälder kan laga och komponera en kul veckomatsedel utifrån.
2003 gav Karolina ut kokboken Sallader med Arom, som hittills tryckts i fyra upplagor. Recepten kom från det populära salladskaféet Arom på Söder i Stockholm som hon drev 1999-2005.
När Karolina kom tillbaka efter sin första mammaledighet kände hon att hon behövde byta spår och sökte sig till dagis. Här mötte hon en publik som var långt kräsnare än hennes tidigare lunchgäster. Lunchvagn efter lunchvagn kom tillbaka till köket orörd, men Karolina vägrade att gå genvägen via halvfabrikat.
Hon experimenterade. La isär ingredienser i stället för att blanda ihop dem. La sedan till en i sänder, och snart vände det. I dag äter ungarna på Karolinas dagis både bulgur, mynta och lammfärs. Och inte bara äter - de älskar det!
I boken berättar också Jesper Juul vad det är för mekanismer som gör att det kan låsa sig vid måltiden. Dietisten Saskia Runström och barnläkaren Hulda Dúa Ardal svarar på "dumma" frågor som vi föräldrar ställer oss: "Vad händer om man bara äter cornflakes och ingenting annat?" eller "Hur mycket salt ska man ta?"
Kom in och ät! är den tunga köksbibeln som barnfamiljen kan vända sig till när modet tryter, när ungarna tuggar fiskpinnar för fjärde gången på en vecka och det känns som att det är dags för en nystart. I Kom in och ät! serveras mat som är testad och godkänd av sin mycket kräsna publik - barnen!
Norstedts 1 9789113026404 -
Under valnötsträdet : goda idéer från vårt kö...
Inbunden bok. Trio Förlag. 1 uppl. 2006. 431 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Mycket fint skick, omslagtet har ngt litet skav på baksidan
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197627900
- Titel
- Under valnötsträdet : goda idéer från vårt kök
- Författare
- Bergenström, Anna
- Förlag
- Trio Förlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 431 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 257 mm Ryggbredd 34 mm
- Vikt
- 1582 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Under Valnötsträdet är en inspirerande kokbok av Anna och Fanny
Bergenström. Den här gången står råvaran i centrum och boken består
av 17 kapitel fyllda med kryddoftande maträtter, ljuvliga desserter,
bröd och bakverk. Här finns exempelvis avsnitt om örter, nötter,
avokado, kokos, ingefära, chili, choklad och vanilj och boken
avslutas med en lång rad menyförslag till stora och små kalas. Med ca
400 recept och 310 färgbilder är det en kokbok som räcker länge.
Under Valnötsträdet fick i oktober 2007 pris som Bästa bok i
kategorien Vardagsmåltider av Måltidsakademien i Grythyttan.
Trio Förlag 1 9789197627900 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174242461
- Titel
- Annas mat
- Författare
- Bergenström, Anna
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 559 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 237 mm Ryggbredd 38 mm
- Vikt
- 1736 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sveriges kokboksdrottning, Anna Bergenström, kommer äntligen med sin nya uppdaterade och helt omgjorda Annas mat. Mer än 200 nya recept, nya stämningsfulla och inspirerande matbilder av dottern Fanny och Nisse Peterson och ännu fler av Annas tips och goda råd – allting presenterat på hennes mycket personliga och pedagogiska sätt. Det som får oss alla att känna oss så duktiga i köket!Receptklassiker som följt boken genom åren blandas med det allra senaste på matfronten. Här finns både den lättlagade vardagsmaten och den lyxiga och lite mer tidskrävande festmaten, här finns salladerna, sopporna, desserterna och här finns de härliga hembakade bröden. Som alltid när det gäller Anna Bergenström så flödar matkunskapen och inspirationen!
Bonnier Fakta 9789174242461 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789178872121
- Titel
- Jennys sommar
- Författare
- Warsén, Jenny
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 248 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 728 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Jennys sommar” är en given följeslagare i köket under årets varma månader när grillen tas fram. Förutom mängder av bra recept på grillmiddagar bjuder Jenny Warsén på härlig midsommarmat, läskande drycker, svalkande efterrätter och gofika. Här hittar du dessutom förslag på picknickmat och hennes bästa tips på vad du kan göra med trädgårdens bär och frukter. Med sina välsmakande och rättframma recept har Jenny Warsén blivit en av landets mest populära matbloggare, ”Jennys sommar” är hennes femte kokbok efter succéer som ”Snabbt, gott och billigt”, ”Middagstipset” och ”Baka med godis”.
Bonnier Fakta 9789178872121 -
Jessicas vegomiddagar : hur lätt som helst
Inbunden bok. HarperCollins Nordic. 2020. 151 sidor.
Mycket gott skick. Mycket fint exwmplar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789150948776
- Titel
- Jessicas vegomiddagar : hur lätt som helst
- Författare
- Frej, Jessica
- Förlag
- HarperCollins Nordic
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 151 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 201 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 581 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Grönt, enkelt och gott - för hela familjen! Populära tv-kocken och kokboksförfattaren Jessica Frej är en mästare på att laga mat som är lika lättlagad som god. I nya boken Jessicas vegomiddagar - hur lätt som helst är recepten korta och superenkla. De går att laga som de är, men är också lätta att utveckla efter egen smak, eller efter barnens önskemål.
HarperCollins Nordic 9789150948776 -
Cajsa Wargs kokbok : Man tager vad man haver
Inbunden bok. Prisma. 3 uppl. 1999. 256 sidor.
Mycket gott skick. Mycket fint exemplar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171023742
- Titel
- Cajsa Wargs kokbok : Man tager vad man haver
- Författare
- Cajsa Warg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 547 g
- Språk
- Svenska
Prisma 3 9789171023742 -
Morberg : så gott som grön
Inbunden bok. Stav Förlag. 1 uppl. 2017. 239 sidor.
Mycket gott skick. Mycket fint exemplar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789198403404
- Titel
- Morberg : så gott som grön
- Författare
- Morberg, Per
- Förlag
- Stav Förlag
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Klotband
- Mått
- 229 x 287 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 1400 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Grönare än vanligt!
I hela mitt liv har jag älskat att laga och äta god mat. Jag har massvis med kunskap om bra och dålig mat, men tycker ändå att det kan vara svårt att alltid välja rätt. Ibland slänger jag i mig en hamburgare och en cola i all hast och ibland däckar jag i soffan med öl och chips.
I huvudet snurrar frågor om alternativ. Närodlat, ekologiskt, giftfritt, hormonfritt, färgfritt, sockerfritt, glutenfritt, laktosfritt etc. Listan kan göras oändlig.
Jag har valt att ha ett fåtal principer som är viktiga för mig. Om jag äter kött vill jag veta var det kommer ifrån. Jag äter inte hormonstinn, massproducerad fågel och jag undviker odlad lax. Därför blir det som tidigare varit tillbehör grönsakerna allt viktigare för mig. Att ta en promenad till skogsbacken för att nypa de första späda nässlorna och sedan koka en ljuvlig soppa. Att sedan få avnjuta den på verandan medan fåglarna kvittrar. Då känns det lätt att leva och välja det som både kropp och själ mår bra av.
I den här boken har jag samlat en mängd recept där det gröna dominerar. Jag vill visa att det finns många alternativ till de traditionella tunga kötträtterna. Jag vill inspirera dig till ett grönare liv än vanligt.
Per Morberg
Per Morberg är skådespelaren och kocken som bjuder oss på matlagning utöver det vanliga. Det är passionerat, spontant och fyllt av känslor, färger och smaker. Vi har sett honom både i Sveriges Mästerkock och i Vad blir det för mat? där han briljerar med sin humor, sin kokkonst och sin starka personlighet. I svenska hem finns i dagsläget över en miljon kokböcker av Per Morberg. Och nu ska han lära oss att laga grönt!
Stav Förlag 1 9789198403404 -
Solens hälsa : laga mat med olivolja och må b...
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2013. 154 sidor.
Mycket gott skick. Fint exemplar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153439295
- Titel
- Solens hälsa : laga mat med olivolja och må bra
- Författare
- Hagström, Bo
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 154 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 241 x 278 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 990 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Solens hälsa varvar läckra recept från det italienska köket med rykande färska, vetenskapligt baserade kostråd hela tiden med olivoljan som grund. I medelhavskosten har olivoljan sedan urminnes tider spelat en viktig roll. Olivolja innehåller nyttiga enkelomättade fetter som sänker det onda och höjer det goda kolesterolet. Dessutom är den full av hälsosamma antioxidanter som bromsar åldrandet. Boken presenterar nya forskningsrön om hur olivolja kan ge oss ett bättre skydd mot bland annat hjärt-kärlsjukdomar, cancer och demens. Men den berättar också om själva oliven: olika olivsorter, hur skörden och pressningen går till och hur man ska tänka när man väljer en smakrik jungfruolja och lagar mat med olivolja. Allt bildsatt med vackra bilder från Toscana tagna av Bruno Ehrs. Bo Hagström har gjort uppskattade tv-program, däribland Solens mat, och skrivit ett flertal böcker om maten i Italien. Mai-Lis Hellénius är professor vid Karolinska Institutet och överläkare vid Livsstilsmottagningen, Karolinska Universitetssjukhuset. Hon har medverkat i bland annat böckerna Medelhavsmat förlänger livet, Hälsosam livsstil och Riktiga män äter sallad. Kokboken Solens hälsa vann första pris i kategorin Mediterranean Cuisine vid Gourmand World Cookbook Awards i Beijing 2014.
Ica Bokförlag 1 9789153439295 -
Vin
Inbunden bok. Köln : Könemann. 2004. 928 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Mycket fint exemplar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9783833112072
- Titel
- Vin
- Författare
- Dominé, André - Faber, Armin - Pothmann, Thomas - Supp, Eckhard
- Förlag
- Köln : Könemann
- Språk
- Svenska
Köln : Könemann 9783833112072 -
Fisk & skaldjur
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2015. 183 sidor.
Mycket gott skick. Som ny/oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127144491
- Titel
- Fisk & skaldjur
- Författare
- Myllymäki, Tommy
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 183 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 247 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 880 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Bästa form i Årets Svenska Måltidslitteratur 2016!
"Näst intill ett måste för alla som gillar att tillaga havets läckerheter. Suverän."
Femina
Fisk & skaldjur
innehåller ett 80-tal recept på rätter som Tommy Myllymäki lagar både hemma och på restaurang. Alla är anpassade efter hemmaköket och innehåller råvaror som du oftast hittar i en vanlig matbutik. I boken hittar du ett flertal varianter på rätter med enkla vardagsfiskar, som exempelvis gräddstekt sej med tomatvinägrett och lax med purjolök och rödvinssås. Här finns också rätter med lite mer exklusiva råvaror, som pocherad piggvar med vitvinssås på löjrom och ostron med ponzu och sesamolja.
Flera av recepten innehåller smakkombinationer som du själv kanske inte skulle ha kommit på och ger variation i hemmamatlagningen, medan andra rätter tillhör de riktiga klassikerna.
Tommy Myllymäki är en av Sveriges mest meriterade kockar och medverkar regelbundet i TV4:s Nyhetsmorgon och Mitt kök. 2007 vann Tommy Årets kock, 2014 guld i Bocuse d’Or EM, 2011 silver i Bocuse d’Or VM och 2015 brons i samma tävling. Han ligger bakom en rad restauranger, bland annat Sjön i Jönköping, och är kreativ ledare för Svenska Brasserier där bland annat Taverna Brillo,Sturehof och Riche i Stockholm ingår. Tommy har tidigare gett ut Såser och Grönsaker – tillbehör & garnityr.
"Tommy Myllymäki fortsätter sitt dissekerande av måltiden. Han började med att i bokform bjuda på sina bästa såser, sedan kom grönsakerna i bok nummer två - och nu har turen kommit till fisk och skaldjur."
Gourmet
"En lika snygg som pedagogisk kokbok om hur man lär sig laga djuren som vi alla borde äta mer av - om inte annat för att minska miljöfarliga utsläpp. En av Sveriges mest framstående kockar och bronsmedaljör i årets kock-VM, lockar med enkla recept och sexiga receptbilder."
Veckans Affärer
"Fisk & skaldjur innehållet ett 80-tal recept som alla är anpassade till hemmaköket och innehåller råvaror som oftast finns i en vanlig matbutik. Med allt ifrån vardgsfiskar som sej och lax till exklusiv piggvar och ostron finns det något för alla tillfällen och smaklökar."
Voyage
"Bakom recepten står inte heller vilken kock som helst - det är europamästaren Tommy Myllymäki. Så då kan väl inget gå fel."
Aftonbladet Söndag
"Du får ökad kunskap om användningsområden, hantering och tillagning, och många fina recept."
Allt om Vin
Näst intill ett måste för alla som gillar att tillaga havets läckerheter. Suverän.
Femina
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127144491 -
Matmolekyler : kokbok för nyfikna
Pocketbok. Ponto Pocket. 1 uppl. 2013. 363 sidor.
Mycket gott skick. Fint exemplar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174751031
- Titel
- Matmolekyler : kokbok för nyfikna
- Författare
- Winbladh, Lisa Förare
- Förlag
- Ponto Pocket
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 363 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 180 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 204 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Med utgångspunkt i den senaste forskningen berättar Lisa Förare Winbladh och Malin Sandström lättbegripligt och underfundigt om vad som händer i köket och hur du lyckas med matlagningen. Här lär du dig inte bara att vispa den lenaste majonnäsen och steka den perfekta köttbiten utan också hur det egentligen fungerar, hela vägen ner till molekylnivå. Lär dig allt om konsten att sätta smak, hur du steker, friterar, marinerar, gravar och fryser in.Hur påverkar våra smakminnen och förväntningar smakupplevelsen? Vad är smak och vad är lukt i det vi i dagligt tal kallar smak? Hur kommer det sig att de flesta tycker att päron och gorgonzola är en utsökt kombo, men väldigt få går igång på det potentiellt nyskapande smak paret ansjovis och lingonsylt? När du har läst Matmole kyler vet du.Matmolekyler liknar inte någon annan kokbok, men naturligtvis finns här också gott om recept. Laga extra krämig chokladmousse, fläskkotlett som läggs i kall panna och glass som får hjärnan att koka över.LISA FÖRARE WINBLADHär matskribent för Sydsvenskan, grundare av sajten Taffel.se, tidigare redaktör på Gourmet och författare till flera kokböcker.Fysikern MALIN SANDSTRÖM har doktorerat på luktsinnet. Hon är kommunikatör och frilansande vetenskapsskribent.Illustratören JENNY MÖRT- SELL har arbetat för uppdrags- givare som The New York Times, Vouge, och Diesel.
Ponto Pocket 1 9789174751031 -
Vår smakresa genom Grekland och Cypern
Inbunden bok. Fontana Food. 1 uppl. 2018. 192 sidor.
Mycket gott skick. Mycket fint exwmplar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 7316150105025
- Titel
- Vår smakresa genom Grekland och Cypern
- Författare
- Åsa Swanberg
- Förlag
- Fontana Food
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 277 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 952 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Välkommen att följa med på Maros och Frixos smakresa!
På Cypern och i Greklnad är maten och gemenskapen en mycket viktig del av livet. Man brukar säga att det ska vara enkelt att dela det goda!
Maro och Frixos Papadopoulou, grundare av Fontana, älskar grekisk matkultur och sedan 1978 förser de hela Sverige med sin barndoms råvaror och smaker - fetaost, olivolja, halloumi, oliver och mycket mer. De har också gjort en 7 000 kilometer lång smakresa i syfte att utforska den lokala och genuina matkonsten i olika delar av Grekland och på Cypern. En resa som har tagit dem tillbaka till sitt hemland Cypern och runt hela Grekland - Aten, Grevena, Halkidiki, Kalamata, Kreta, Lesvos, Olympos, Thessalia och Thessaloniki. På vägen har de mött och lagat mat med fantastiska, kunniga, matlagningspassionerade män och kvinnor, kockar, familjer, kvinnokooperativ - och som ett resultat av av alla dessa möten har de samlat på sig en unik receptskatt.
Här delar Maro och Frixos med sig av sina fina upplevelser och de unika recepten. Traditionell, cypriotisk och grekisk mat direkt från dem som gör den allra bäst.
Kali orexi! (Smaklig måltid)
Fontana Food 1 7316150105025 -
Chef Ramzis arabiska kokbok
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 2011. 168 sidor.
Mycket gott skick. Mycket fint exemplar
Alla recept på svenska och arabiskaInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153435662
- Titel
- Chef Ramzis arabiska kokbok
- Författare
- Ramzi Choueiry - Bo Masser
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 168 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 235 x 277 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 1076 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De gastronomiska avstånden mellan olika delar av världen krymper ju mer vi reser.
Nu får vi chansen att både laga och smaka på flera av arabvärldens spännande rätter.
De populära kikärtsbollarna, falafel, var en av de rätter som först kom över de svenska trösklarna i sällskap med persiljesalladen tabbouli och kikärtsdippen hummus. Flera av ingredienserna i den arabiska matlagningen har vi sedan successivt introducerats för och kommit att uppskatta, som bulgur, kofta, pinjenötter, sesamfrön och auberginer för att nämna några exempel.
Det libanesiska köket är det mest variationsrika av de arabiska köken. Det beror främst på landets rika naturtillgångar. Libanon har fyra tydligt åtskiljda årstider och är dessutom rikt på vatten. Många andar arabländer har mer begränsade möjlighet till livsmedelsproduktion på grund av klimat och geografi. Men det är inte enbart Libanon som kan bjuda på ett stort urval av rätter. Marocko, Tunisien, Algeriet och Libyen är andra länder med mycket rika matkulturer. I den här unika tvåspråkiga kokboken, med recept på både svenska och arabiska, finns specialiteter från hela arabvärlden samlade.
Den populäre och internationellt kände kocken Chef Ramzi är övertygad om att maten är ett viktigt redskap för att bygga broar mellan människor. Bo Masser, som har författat förordet, hälsade på honom i Libanon för att förmedla hans syn på mat till vår del av världen. De läckra bilderna är tagna av fotograf Bruno Ehrs .
Ica Bokförlag 9789153435662 -
Husmorsorna presenterar: Festmat
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 1 uppl. 2015. 144 sidor.
Mycket gott skick. Mycket fint exemplar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155261535
- Titel
- Husmorsorna presenterar: Festmat
- Författare
- Hamberg, Emma
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 221 x 285 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 860 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns alltid en anledning till att fixa fest! Du får äta god mat, öppna en flaska vin och ha en fantastisk kväll med alla du känner – eller med någon speciell som bör firas lite extra. Husmorsorna Emma Hamberg och Anette Rosvall har samlat sina läckraste recept på härlig festmat: smörgåstårtor, mat i bröd, snittar, stekar, grillat, lyxiga soppor och massor av annat som passar alla möjliga firanden. Du får dessutom vin- och öltips, roliga tester, serier och massor knep för att komma i rätt partystämning.
Bokförlaget Semic 1 9789155261535 -
Lindas nya matbröd : snabba, enkla och nyttig...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2020. 110 sidor.
Mycket gott skick. Mycket fint exemplar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155269005
- Titel
- Lindas nya matbröd : snabba, enkla och nyttiga
- Författare
- Andersson, Linda
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 110 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 246 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 490 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hembakat är godast!I sin femte bakbok bjuder Linda Andersson på en mängd härliga matbröd, med det gemensamma att de är väldigt enkla att baka. Vissa går blixtsnabbt att göra medan andra kalljäser i kylen över natten. Här varvas klassiska brödrecept med nyskapande och nyttiga brödrecept som fröfrallor, linsbröd, havregrynslimpa utan vetemjöl och saftiga morotsfrallor.Kanske är du sugen på ett proteinrikt energibröd eller ett kolhydratfattigt diabetesbröd? Och för att göra detextra enkelt att hitta olika sorters bröd är recepten markerade efter kategorierna: Kalljäst, Snabbt, Fiberrikt& nyttigt, Utan vetemjöl och Lite kolhydrater.Lindas bakskola är en av Sveriges populäraste bakbloggar där pedagogiska steg-för-steg-bilder gör det enkelt även för nybörjaren att baka. I den här boken har Linda samlat sina senaste (och godaste) matbrödsrecept för alla tillfällen.
Bokförlaget Semic 9789155269005 -
Couscous mon amour : det traditionella tunisi...
Inbunden bok. Dialogos Förlag. 2002. 154 sidor.
Mycket gott skick. Fint exemplar, ngn liten rest av prislapp på framsidan.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178431700
- Titel
- Couscous mon amour : det traditionella tunisiska köket
- Författare
- Renata Centenari Åhlander
- Förlag
- Dialogos Förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 154 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 586 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tunisien har i årtusenden utgjort en korsväg för Medelhavets folk och kulturer; fenicier, greker, romare, araber, italienare och fransmän. Detta har satt påtagliga spår i landets kök. Här möter det arabiska och berbiska det sydeuropeiska. Sätt en nypa judiskt därtill och en spännande anrättning uppstår.
Renata Centenari Åhlander och hennes dotter Carla har tidigare givit ut Det italienska köket är många. Här tar de oss med in i tunisiska hem och restaurangkök, men de skildrar också landets natur och historiska minnesmärken. Boken innehåller dessutom drygt 150 recept.
Dialogos Förlag 9789178431700 -
Grönsaker : tillbehör och garnityr
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2014. 224 sidor.
Mycket gott skick. Mycket fint exemplar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127140097
- Titel
- Grönsaker : tillbehör och garnityr
- Författare
- Myllymäki, Tommy
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 250 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 970 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Mästerkocken Tommy Myllymäki går på djupet med sina favoritgrönsaker och visar hur elegant en grönsaksrätt också kan vara."
Allt om Mat
"Det är i princip omöjligt att inte bli sugen på att laga och äta mat när man bläddrar igenom Tillbehör och garnityr av Sveriges kanske främste kock just nu: Tommy Myllymäki."
Svenska Dagbladet
”När du börjar laga hela grönsaker i ugn upptäcker du många nya smaker och nyanser som du kanske inte tidigare upplevt hos en grönsak. Jag älskar till exempel kombinationen av rostad blomkål – frasigt yttre, mjukt mellanlager och krispig mitt – med brynt smör, kapris och citron.”
Utifrån sina favoritgrönsaker skapar Tommy spännande goda tillbehör och sidorätter med grönsaken i fokus. De flesta rätter fungerar både som ett av flera tillbehör till exempelvis kött eller fisk men går också att äta som huvudrätt. Vid varje rätt står det tips på hur den kan serveras och till vad den passar bäst.
Det är recept på både varm och kall mat. Allt från grillad purjolök med getost och pinjenötter och bakad jordärtskocka med grädde och mandel till gurk- och avokadosallad med fisksås. Maten är enkel men med finess. För den som vill finns det även steg för steg-anvisningar till mer avancerade garnityr som Tommy tävlat med i Bocus d’Or.
Tillbehör & garnityr ger dig kunskap om hur du får in grönt i matlagningen och en grund i olika tillagningstekniker som helbaka, ånga och rårimma. Boken innehåller över 120 recept.
Tommy Myllymäki är en av Sveriges mest meriterade kockar. Han medverkar regelbundet i TV4:s Nyhetsmorgon och Mitt kök. 2007 vann Tommy Årets kock, 2011 silver i Bocuse d’Or och 2014 tog han guld i Bocuse d’Or Europe och tävlar i januari 2015 i den internationella upplagan av tävlingen. Han ligger bakom en rad restauranger, bland annat Sjön i Jönköping och kreativ ledare för Taverna Brillo i Stockholm. 2013 gav han ut sin första egna kokbok – Såser.
"Fantastiskt vacker! Väldigt konstruktiv som kokbok, den håller."
Yukiko Duke, SVT Gomorron Sverige
"Här får du inspiration till hur du får in mer grönt i matlagningen."
Jenny Norberg, Elle Mat & Vin
"Metodavsnitt kombinerade med ursnygga bilder gör att man vill provlaga allt. Och jo, i slutet väntar också hela vinnarmenyn från Bocuse d'Or."
Helena Jansson, MatMagasinet
"Här är det lustfyllt, vackert, inspirerande - recept och bilder så lockande att det är en njutnung bara att läsa och titta."
Elle Decoration
"Recepten är tänkta att fungera som komplement till vilka huvudråvaror det än må vara men rätterna fungerar också i många fall som kompletta måltider."
Vin & Bar-Journalen
"Den är ursnyggt formgiven och mycket inspirerande."
Katrineholms-Kuriren
"Grönsaker, tillbehör, garnityr" är full av schysta recept på grönsaksbaserade rätter som inte alls måste kompletteras med kött eller fisk för att kännas fullvärdiga."
Kvälls-PostemEn finsmakares grönsaksbibel!Elle Decoration
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127140097 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174244823
- Titel
- Tinas sommar
- Författare
- Nordström, Tina
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 137 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 200 x 266 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 703 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu är Tinas sommar här, fullproppad med recept på jättegod mat som kan ätas på stranden, på verandan eller i trädgårdsbersån. Här finns bästa sommarfrullen, räkfrossa med allt därtill och strandhugg med grillat, sallader och oumbärliga såser och röror. Med Tinas härliga strössel av olika smaksättningar kan du lätt piffa upp och förnya sommarens alla kött- och fiskrätter, sallader och såser.Om du blir sugen på smörrebröd och glass med kokosboll och sylt på toppen à la Danmark, ta då en ”tura” över Sundet eller stanna hemma och laga danskt i ditt eget kök. Det söta till fikat eller efter middagen finns förstås också med, allt från dottern Elsies bullar, goda glassar och chokladdesserter till ljuvlig citronkola, sommarens rulltårta och annat med säsongens färska bär. Allt finns på härligt somriga bilder med både mat och Tina.Som alltid när Tina lagar mat är det gott och rikligt utan att vara krångligt. Och visst är det extra viktigt på sommaren att inte behöva ägna större delen av dagen i köket? Nej, gör som Tina – ät gott och få tid över till att slappa i hängmattan eller ligga på stranden också!Frukost i det gröna • Plättlätt och jättegott • Fram med grillen! • Mot Danmark • Sommarsött
Bonnier Fakta 9789174244823 -
Always hungry : vinnare av Sveriges mästerkoc...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2020. 103 sidor.
Mycket gott skick. Mycket fint ex.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178870820
- Titel
- Always hungry : vinnare av Sveriges mästerkock 2020
- Författare
- Henriksson, Sofia
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 103 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 266 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 586 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- ”Jag har rest i över femtio länder och överallt finner jag samma sak: människor som samlas kring mat.”Följ med årets vinnare av Sveriges mästerkock, Sofia Henriksson, på en matresa genom fyra världsdelar och tjugoen länder i fyrtio smakrika recept. Pröva nya rätter och laga dem tillsammans med vänner – upptäck världen och lär känna nya matkulturer hemma i ditt eget kök!
Bonnier Fakta 9789178870820 -
Syrat : hur du gör din egen surdeg, yoghurt,...
Häftad bok. Pagina Förlag. 1 uppl. 2016. 159 sidor.
Mycket gott skick. Mycket fint exemplar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163611544
- Titel
- Syrat : hur du gör din egen surdeg, yoghurt, surkål, kefir, kimchi och mycket annat
- Författare
- Pike, Charlotte
- Förlag
- Pagina Förlag
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 200 x 243 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 668 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Inkludera syrad mat i din vardagskost med läckra recept som är enkla att tillaga i hemmet. Kapitel som
täcker frukt och grönsaker, yoghurt och labneh, bönor och baljväxter, surdegar och drycker kommer att
introducera dig för unika och nya smaker, samtidigt som det bjuds på traditionella syratrecept som tysk
surkåll och japansk kimchi.
>br>
Använd syrade ingredienser i rätter som surkålssallad, bacon- och potatissoppa
och tempeh-wok. Lär dig göra söta och aptitretande yoghurtar som kokosyoghurt eller kardemumma-
och roséyoghurt passar utmärkt till chokladkakan bakad på surdeg. Gör även inläggningar,
såser och chutneys så att du har ett lager att använda hemma eller varför inte för att ge bort som gåva.
Skäl till att välja syrade livsmedel:
utnyttjar säsongsodlade grödor
och minskar matsvinnet
syrad mat kan ingå i vardagsvaror
som bröd, ost, yoghurt och choklad
processen ökar mängden vitaminer,
antioxidanter, enzymer och nyttiga
bakterier; underlättar även matsmältningen
och stärker immunförsvaret
syrade produkter är bra mot många
olika hälsoproblem, däribland diabetes,
tjocktarmscancer och inälvsbesvär
lätt att göra själv och kräver väldigt
lite utrustning, samt är billigt
Pagina Förlag 1 9789163611544 -
Bröd hemma : bakrecept som fungerar i ditt kö...
Inbunden bok. Kakao Förlag. 1 uppl. 2011. 125 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Mycket fint ex.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185861392
- Titel
- Bröd hemma : bakrecept som fungerar i ditt kök
- Författare
- Mette Ankarloo
- Förlag
- Kakao Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 258 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 612 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En slev, en bunke och en ugn fler redskap behöver du inte för att baka ditt eget supergoda bröd!
Trenden inom brödbak går mot det enkla och här går Mette tillbaka till grunderna och visar det ursprungliga, avskalade sättet att baka bröd. Tricket för lyckade matbröd är lite jäst och lång jäsningstid en utmärkt möjlighet att till exempel få nybakt bröd till frukost! Du får också lära dig hur enkelt det är att lyckas med surdegsbrödet och dessutom bjuder Mette på goda tillbehör till ditt nybakade bröd marmelad, färskost, röror...
Mette sprider här sin entusiasm för brödbak med full kraft det är roligt att baka och med den här boken också enkelt att lyckas!
Måltidsakademin tilldelar boken Bröd hemma pris, Årets svenska måltidslitteratur - Matbröd.
Motiveringen lyder: "Mette Ankarloo vill att brödbak ska vara enkelt och lustfyllt även vid bak med rågsur- och vetesurdegar. Det ska gå snabbt och enkelt att blanda degarna och ta lång tid att jäsa. Boken sprider kreativitet i hemmets bakstuga."
Gourmand World coobook awards tilldelar Bröd Hemma pris som bästa brödbok på svenska. (2011-12-12)
Kakao Förlag 1 9789185861392 -
Sannas likörbok : smaker från örtagård, vildm...
Inbunden bok. Prisma. 2 uppl. 1998. 124 sidor.
Mycket gott skick. Fint exemplar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151833507
- Titel
- Sannas likörbok : smaker från örtagård, vildmark och trädgårdsland
- Författare
- Sanna Töringe - Anette Åberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 124 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 486 g
- Språk
- Svenska
Prisma 2 9789151833507 -
Lev gott med LCHF och periodisk fasta
Inbunden bok. Pagina Förlags. 1 uppl. 2013. 150 sidor.
Mycket gott skick. Mycket fint skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172412644
- Titel
- Lev gott med LCHF och periodisk fasta
- Författare
- Åse Falkman Fredrikson
- Förlag
- Pagina Förlags
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 150 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 247 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 716 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kostrådgivaren, bloggaren och matkreatören Åse Falkman Fredrikson vet hur det är att pendla mycket i vikt och inte kunna sluta banta. Genom LCHF-kosten lyckades hon äntligen sluta banta och nå sin må-bra vikt. Den efterlängtade balansen i livet var funnen.
I sin nya bok Lev gott med LCHF och Periodisk fasta delar Åse med sig av den mat hon själv mår bra av och visar att det går att äta lågkolhydratkost i livets alla situationer.
Boken bjuder bland annat på recept för vardag, helg, kalas och högtid. Läsaren får också nyttiga tips i hur man får viktminskning med LCHF att fungera.
Åse äter själv enligt periodisk fasta sedan snart 2 år och beskriver i boken hur det hjälpte henne att må ännu bättre.
Åses förra bok Viktminskning med LCHF var en av förra årets bästsäljande LCHF-böcker. Den mottogs med entusiasm och har fått stor uppmärksamhet av media över hela landet. Hon driver även Sveriges största mat- & inspirationsblogg med lågkolhydratfokus där tusentals läsare dagligen följer henne genom blogg och instagram.
Pagina Förlags 1 9789172412644 -
Baka med frukt & grönt : en glutenfri blandni...
Inbunden bok. Bladh by Bladh. 2021. 143 sidor.
Mycket gott skick. Mycket fint exwmplar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188917515
- Titel
- Baka med frukt & grönt : en glutenfri blandning av sött och salt
- Författare
- Höglund, Birgitta
- Förlag
- Bladh by Bladh
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 200 x 250 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 680 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Baka med frukt och grönt en glutenfri blandning av sött och salt är bakboken för den som vill lära sig mer om hälsosam bakning på naturliga råvaror. Det går nämligen alldeles utmärkt att baka både fantastiskt gott och samtidigt nyttigare! Boken är fylld med recept på glutenfria och sockerfria bakverk, såväl söta som salta läckerheter. Helt naturligt njutbara småkakor och bollar, tårtor och bakelser, matbröd, pajer, piroger och kex. Recepten har fått sin sötma från torkad eller färsk frukt och bär, många är smaksatta med grönsaker och örter. Läsaren får lära sig ett helt nytt sätt att baka, vetemjölet har bytts ut mot mandelmjöl, frön och nötter, bovetemjöl, kokosmjöl och havregryn. Det vita sockret har fått ge plats åt den naturliga sötman från till exempel dadlar, aprikoser, fikon, äpplen, päron, bananer, blåbär, hallon och vanilj. De 49 glutenfria bakverken med smaker från naturen är alla vegetariska och så långt det är möjligt anpassade även för den som vill äta mjölkfritt. Liksom i sin förra kokbok Gröna, sköna tillbehör är det receptkreatören Birgitta Höglund som står bakom kameran, hon har här tagit med sig alla bakverk ut i den vackra skärgårdsnaturen och till blommande trädgårdar runtom Stockholm. UR INNEHÅLLET: Birgittas tankar kring glutenfri bakningNaturlig sötma eller sötningsmedel? Matnyttiga baktipsSöta bollar, tryfflar och småkakor bakade utan ugnMjuka kakor, bullar och pajer Tårtor och bakelserMatiga bakverk till picknickkorgenMustiga matbrödSalta kex och smakfulla tilltugg Om författaren: Birgitta Höglund är matbloggare och författare till de populära kokböckerna Gröna, sköna tillbehör för ett friskare liv och Låt bönor förändra ditt liv - kokboken. Det här är hennes sjunde kokbok, varav tre givits ut i USA, en i Norge och en i Finland.
Bladh by Bladh 9789188917515 -
Snabbmat för gröna gourmander : ett stekt ägg...
Häftad bok. Bonnier Fakta. 2018. 155 sidor.
Mycket gott skick. Fint exemplar
Finns tillskrift/hälsning på första uppslaget, därav lägre prisInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174249798
- Titel
- Snabbmat för gröna gourmander : ett stekt ägg är också middag
- Författare
- Barje, Siri
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 155 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 173 x 220 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 480 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Snabbmat för gröna gourmander : ett stekt ägg är också middag" är en bok om god grön mat. Här hittar du mat som går fort att laga, mat som går långsamt, sådant som funkar dygnets alla timmar och mat att laga när du vill imponera.Förutom schysta lättlagade recept på matiga mackor, grymma soppor, krämig risotto, stekta grönsaker och ugnsbakat på plåt får du tips på vilken soja du ska välja när du står där rådvill i affären framför raden av flaskor. Och hur du ska tänka för att svänga ihop den godaste lunchlådan, och vad några droppar sesamolja kan göra för den enklaste nudelrätten.
Bonnier Fakta 9789174249798 -
Fondue : delikat och lättsam bjudmat
Inbunden bok. Valentin förlag. 1 uppl. 2004. 64 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Mycket fint exemplar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172331051
- Titel
- Fondue : delikat och lättsam bjudmat
- Författare
- Becky Johnson
- Förlag
- Valentin förlag
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 64 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 238 x 238 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 556 g
- Språk
- Svenska
Valentin förlag 1 9789172331051
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn