-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185057528
- Titel
- Berlin : slutstriden 1945
- Författare
- Beevor, Antony
- Förlag
- Historiska Media
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 543 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 178 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 280 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I samma stund som de tyska trupperna marscherade in i Sovjetunionen blev Röda arméns mål att storma Berlin. Först i januari 1945 nådde den revanschlystna armén Tysklands östgräns och på vägen mot Berlin krossades allt motstånd besinningslöst. Röda arméns framfart kom att kännetecknas av massvåldtäkter, mord, plundring och förstörelse. Miljontals människor drevs på flykt västerut och hundratusentals kvinnor och barn avrättades eller dog till följd av köld, svält och sjukdomar.
BERLIN är en oförglömlig berättelse om stolthet, fanatism och grymhet. I centrum står två av den moderna historiens mest kända aktörer: Hitler och Stalin. Från sin bunker i Berlin ger Hitler allt vildare och mer desperata order. Och Stalin är beredd att offra ett oändligt antal soldater för att erövra Berlin före de allierade. Författaren Antony Beevor visar än en gång prov på sin stora berättarförmåga. Samtidigt som det militära förloppet skildras initierat och med stor detaljrikedom låter han synliggöra enskilda människoöden. Vi möter pojksoldater i för stora hjälmar som försöker se sturska ut trots att deras axlar skakar av rädsla. Här finns förtvivlade mödrar som försöker amma sina förfrusna spädbarn och prickskyttar som skjuter på allt som rör sig, till och med morgonkvittrande småfåglar. Författaren har haft tillgång till opublicerat källmaterial ur såväl ryska som tyska, amerikanska, brittiska, franska och svenska arkiv.
Antony Beevor tjänstgjorde som officer i den brittiska armén men lämnade sina militära uppdrag för att ägna sig åt historiska studier och sitt författarskap. Sedan början av 1970-talet har han givit ut fler militärhistoriska böcker som har fått stort internationellt genomslag. 1982 publicerades The Spanish Civil War och 1991 Crete: The Battle and the Resistance. 1998 utkom Stalingrad, som handlar om ett av andra världskrigets mest beryktade fältslag. Boken blev snabbt en internationell bästsäljare och har givits ut på 19 olika språk. Antony Beevor har erhållit en rad utmärkelser för Stalingrad. Bland annat belönades han 1999 med Samuel Johnson-priset, det mest aktade facklitterära priset i Storbritanien. Samma år invaldes han som medlem i det brittiska Royal Society of Literature. År 2000 gav Historiska Media ut Stalingrad på svenska. Historiska Media har även gett ut Kreta: Erövring och motstånd
(2004).
Pressröster:
"Jag vet ingen annan bok om andra världskriget som så effektivt och levande ger en bild av krigets demoniska krafter, dess destruktiva inverkan på människors liv och drömmar. I detta avseende är Beevors arbete en kulturgärning."
Håkan Arvidsson
Sydsvenska Dagbladet
"En bok som berör och som bör läsas av alla - och kanske i synnerhet av de som tror att krig kan lösa världens problem."
Jan- Åke Lundgren
Skaraborgs Allehanda
"Till det inte minst märkliga i hans bok hör över huvud taget hans förmåga att i denna värld av kompakt grymhet ändå alltid finna enstaka goda människor och självuppoffrande handlingar som trotsar omänskligheten."
Per Landin
Dagens Nyheter
Om Stalingrad:
"En briljant och mycket stort genomförd bok."
Svenska Dagbladet
" ett storslaget verk! Beevor har en suverän förmåga att berätta."
Björn Rosdahl
Helsingborgs Dagblad
Historiska Media 1 9789185057528 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789170376009
- Titel
- Döden i grytan : om vår rädsla för riktig mat
- Författare
- Ennart, Henrik
- Förlag
- Ordfront Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 275 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 180 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 156 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hembakade bullar anses som farligare än fabrikstillverkade. Många förskolor förbjuder numera barnen att vara med i köket och ibland även att bre sina egna smörgåsar. Och för den som driver en korvkiosk är det betydligt lättare att få tillstånd att servera pulvermos än riktigt potatismos.
Att hantera färskvaror betraktas idag som ett högriskprojekt - medan hårt processade och oaptitliga matprodukter paradoxalt nog uppfyller samtliga myndighetskrav.
Hur har det blivit så?
Döden i grytan visar hur lagar och regler gynnar den näringsmässigt utarmade industrimaten på den traditionellt tillagade matens bekostnad. Ändå är det just i de jättelika matfabrikerna som farliga bakterier och virus har bäst förutsättningar att alstras och spridas.
Sjukhussjuka, svininfluensa och nya aggressiva magbakterier är bara några av de hälsofaror som kan spåras tillbaka till de miljöförstörande fabriksfarmer med tiotusentals djur som med EU-stöd nu även etableras kring Östersjön. Dessa gigantiska samlingar av höns, kor och svin förser matindustrin med billiga komponenter till de standardiserade menyer som erbjuds i allt från skolor och äldreboenden till sjukhus och vanliga lunchkrogar.
Men allt är ändå inte nattsvart. Än är det inte försent att hitta tillbaka till de riktiga råvarorna, de rena smakerna - den sanna matupplevelsen!
Mats-Eric Nilsson, som skakade om de svenska matkonsumenterna med bästsäljaren Den hemlige kocken, tar nu tillsammans med journalistkollegan Henrik Ennart matdebatten ett stort steg vidare.
"Döden i grytan är mycket läsvärd. Den har allt man kan begära av hårresande reportage från en undanskymd verklighet, lärorika utflykter i matindustrins historia, aktuella avslöjanden om svenska förhållanden och - framförallt - en journalistik som vet vad den vill." Sverker Lenas, Dagens Nyheter
"Myndighetsmissbruk och djuruppfödning hamnar i skottlinjen när Mats-Eric Nilsson och Henrik Ennart tar sig an matindustrin på globla nivå. Det luktar skandal och därför är det en bok som alla borde läsa." Anna Förster, SvD
"Döden i grytan gör mig fullkomligt rasande på människans högmod, girighet, dumhet och infernaliska kortsiktighet och jag snuddar vid tanken att vi som art kanske inte förtjänar något annat än undergång i det bakterie- och virusträsk vi själva sett till att skapa." Eva-Lotta Hultén, GP
"Döden i grytan imponerar. ... Ennart och Nilsson har skrivit årets självklara vinnare av Augustpriset (inte minst för spridningseffektens skull) i fackboksklassen." Marianne Ekenbjörn, Sundsvalls tidning
Ordfront Förlag 9789170376009 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9780099574750
- Titel
- Rod: The Autobiography
- Författare
- Rod Stewart
- Förlag
- Random House UK
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 378 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 130 x 198 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 330 g
- Språk
- English
- Baksidestext
- "Ridiculously funny and astonishingly candid, Rod Stewart's memoir is the rock autobiography of the decade". ("Daily Mail"). "One of the most entertaining, revealing, captivating books of the year". ("Independent"). Rod Stewart was born the working-class son of a Scottish plumber in North London. Despite some early close shaves with a number of diverse career paths, ranging from gravedigging to professional football, it was music that truly captured his heart - and he never looked back. Rod started out in the early 1960s, playing the clubs on London's R&B scene, before his distinctively raspy voice caught the ear of the iconic front man Long John Baldry, who approached him while busking one night on a railway platform. Stints with pioneering acts like the Hoochie Coochie Men, Steampacket, and the Jeff Beck Group soon followed, paving the way into a raucous five years with the Faces, the rock star's rock band, whose offstage antics with alcohol, wrecked hotel rooms and groupies have become the stuff of legend. And during all this, he found a spare moment to write 'Maggie May', among a few others, and launch a solo career that has seen him sell an estimated 200 million records, be inducted into the Hall of Fame twice, and play the world's largest ever concert. Not bad, as he says, for a guy with a frog in his throat. And then, there is his not-so-private life: marriages, divorces and affairs with some of the world's most beautiful women - Bond girls, movie stars and supermodels - and a brush with cancer which very nearly saw it all slip away. Rod's is an incredible life, and here, thrillingly and for the first time, he tells the whole thing, leaving no knickers under the bed. A rollicking rock 'n' roll adventure that is at times deeply moving, this is the remarkable journey of a guy with one hell of a voice - and one hell of a head of hair.
".amiably and self-knowingly told... the tone pitched right and the jokes good.He writes articulately about music: where a drummer sits on the beat, or what makes a song bombproof. It's the work of someone who really knows his craft, and loves it." Guardian "Behind the rock'n'roll persona, vividly portrayed in his new memoir, is a self deprecating man of manners...highly entertaining." The Sunday Times "Quite the life you've led... the stories in here, I mean, I blushed a little" Graham Norton "It really is a rollercoaster ride...It's a proper book. It's not frothy. It's not candy flossy...It is no holds barred. You wrote it yourself, it's so obvious. It's your voice all the way through" Chris Evans "...the book is funny, vivid and even, at times, self-critical..." Daily Telegraph
Random House UK 9780099574750 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175037288
- Titel
- Pappan
- Författare
- Einhorn, Stefan
- Förlag
- Månpocket
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 200 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 178 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 154 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Stefan Einhorns Pappan är en skönlitterär lek där det möjligen sanna blandas med det uppdiktade, fakta med fantasi. En roman om den svåra relationen mellan en son och hans far, om vad man bör och inte bör berätta om dem som inte längre finns kvar.I en hotellbar i Stockholm sitter författaren Stefan Einhorn. Han har drabbats av skrivkramp, han vet inte vad hans nya bok ska handla om eller om han ens har någon mer bok inom sig. Av en slump börjar han prata med en man som slår sig ner vid hans bord. De hinner inte växla många ord förrän samtalet kommer in på Stefans pappa. Och mannen kommer med ett förslag: att boken ska handla om det som är mångas smärtpunkt – förhållandet till den egna pappan.Mötet blir en väg ut ur skrivkrampen, och inledningen på en vänskap. Och det visar sig att mötet kanske inte var en slump ändå. Efterhand avslöjas saker som får Stefan att omvärdera allt det han dittills vetat om sin bakgrund.
Månpocket 9789175037288 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189442368
- Titel
- Stalingrad
- Författare
- Beevor, Antony
- Förlag
- Historiska Media
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 480 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 180 mm Ryggbredd 29 mm
- Vikt
- 260 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Stalingrad är ett skakande tidsdokument om andra världskrigets kanske mest avgörande slag. Stalingrad innebar inte bara krigets psykologiska vändpunkt; det var också det första större slag i modern tid som utkämpades i en stad och som drog in civilbefolkningen i hänsynslösa strider.
Antony Beevor blandar stilistisk briljans med dokumentära rapporter och gripande personskildringar. Som underlag för boken har han använt sig av opublicerade dagboksanteckningar, brev, förhörsprotokoll och medicinska rapporter. Han har intervjuat överlevande och använt sig av material ur tills nyligen stängda ryska arkiv.
Antony Beevor, f.d. officer, är numera verksam som författare av militärhistoriska fackböcker. Han har erhållit en rad utmärkelser för sitt verk Stalingrad, som har haft stor framgång på den internationella marknaden.
En briljant och mycket stort genomförd bok. Svenska Dagbladet
Stalingrad slår ut det mesta som skrivits om andra världskriget. Vestmanlands Läns Tidning
Har alla förutsättningar att bli en modern klassiker. Hallands Nyheter
Historiska Media 5 9789189442368 -
Raising men
Inbunden bok. 2018. 243 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Ex-navy seal delar med sig av hur han uppfostrar barn...
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9781250091734
- Titel
- Raising men
- Författare
- Davis, Eric
- Utgivningsår
- 2018
- Språk
- English
9781250091734 -
Vovlo Penta MD5,7,11,17
Pocketbok. 2006. 64 sidor.
Nära nyskick. "Gör det själv" bok för Volvo Penta MD
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113032146
- Titel
- Pauls kök : en grönare matfilosofi
- Författare
- Paul Svensson
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 182 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 226 x 275 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1062 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Många av oss vill äta bättre, både nyttigare och läckrare, men är fast i gamla rutiner och bristande självförtroende i köket. Som tur är finns Paul Svensson.
Han är proffskocken som vill sprida sina kunskaper om mat, sin lust inför matlagning och ätande - och få fler att njuta av den goda måltiden så som han gör. Inget ska vara krångligare än vad det är, det behöver inte vara dyrt och komplicerat för att vara läckert och hälsosamt. Han tycker att matlagning kan få ta lite tid ibland. Och vara värd att vara vacker även på en vardag.
”Jag gillar enkel och naturlig mat - det som i själva verket är grunden i all matlagning, också den allra mest avancerade. Och jag känner mig verkligen lika hemma vid sommarstugegrillen eller i ett skolkök som bakom salamandrar och sauteuser på en spjutspetsrestaurang.”
Utgångspunkten i Pauls kök är frukt och grönsaker, de 14 kapitlen utgår alla från något vegetariskt, men det betyder inte att här saknas kött, fisk och fågel. Purjolök bbq serveras till exempel med sockrad havskräfta, en ljummen tomatsallad får sällskap av knaprigt sidfläsk och gnocchi och skogssvampslasagnen som han lärde sig för femton år sen i Toscana lyfts av lufttorkad skinka. Av rabarberns ettriga syra kan man förresten göra en utsökt dressing.
Sammantaget finns här 80 recept för alla tillfällen: smårätter, huvudrätter och desserter. Allt är pedagogiskt upplagt, förstås helt i linje med författarens filosofi, med tydliga beskrivningar och markerad svårighetsgrad.
Välkommen in i Pauls kök!
Norstedts 1 9789113032146 -
Nya Fisk & skaldjur : ur Allt om Mat
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2008. 160 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151850634
- Titel
- Nya Fisk & skaldjur : ur Allt om Mat
- Författare
- Heland, Gunilla von - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 227 x 289 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1022 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Fisk och skaldjur är god och nyttig mat som vi bör äta två till tre gånger i veckan (enligt Livsmedelsverket). Och det är inte alls så krångligt att laga till läckra fiskrätter. Här får du, förutom inspiration till nya goda rätter, hjälp att välja rätt fisksorter så att du inte bidrar till utrotningen av hotade arter.
Många känner sig idag osäkra på fisk. Man vet inte heller riktigt vilken fisk man ska välja med tanke på utrotningshoten för många arter. Det kan även vara svårt att variera sig och få inspiration till nya, goda rätter.
Men fisk och skaldjur är god och nyttig mat som innehåller nyttiga omega-3 fetter, vitaminer och mineraler. Vi bör äta hela 120 g per person två till tre gånger i veckan enligt Livsmedelsverkets rekommendationer. Gör du det?
Fisk och skaldjur är självklart inte bara nyttigt, utan framförallt väldigt gott. Boken innehåller läckra rätter som passar både till vardag och fest utan att det för den skull behöver ta en hel eftermiddag att laga dem. Fisk är faktiskt många gånger snabbmat. Här finns klassiska recept som stekt sill och kokta dillkräftor och mängder av nya spännande recept med både insjöfisk och havsfisk.
Boken innehåller inte några utrotningshotade fiskar som finns på WWF:s röda lista. Förutom de många recepten innehåller den en mängd fakta om hanteringen av fisk, alltifrån hur man ser om fisken är färsk till hur man rensar och flår olika typer av fiskar och skaldjur. Dessutom vissa grundrecept, exempelvis hur man kokar en fiskbuljong, gör en vitvinssås eller en perfekt aioli.
Ur innehållet: sill och strömming, plattfiskar, torskfiskar, sej, kolja, långa, hooki, gös, gädda, abborre, skaldjur, fiskgrytor och soppor, laxfiskar, såser, övrigt, filea, flå, bena ur etc, vilka fiskar som är med på WWF:s röda lista, fångstmetoder, certifiering, krav och MSC-märkning, åtgång, hållbarhet, förvaring.
Fisk & skaldjur är rikt illustrerad med läckra matbilder.
Prisma 1 9789151850634 -
Från brasserie till franskt lantkök
Inbunden bok. Nygren & Nygren. 1 uppl. 2015. 224 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623562
- Titel
- Från brasserie till franskt lantkök
- Författare
- Baudone, Marco
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 267 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 1100 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Från brasserie till franskt lantkök är en bok som frossar i den franska maten. Oavsett om man vill bjuda på en romantisk middag med levande ljus eller en enkel middag med rustik känsla så finns recepten här.
Kocken Marco Baudone har lång erfarenhet från Guy Savoy i Paris till Operakällaren,Riche och har drivit Brasserie Le Rouge i Stockholm. Nu driver han sin restaurang Kornhamnstorg No. 53.
Nygren & Nygren 1 9789186623562 -
Tareq Taylor : klassiker
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2012. 129 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153437857
- Titel
- Tareq Taylor : klassiker
- Författare
- Tareq Taylor - Kristina Taylor
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 129 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 247 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 659 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I boken bjuder Tareq på älskade husmanklassiker som kålpudding, dillkött och gravad lax, men han sträcker sig också utanför landets gränser och inkluderar klassiska rätter som fransk choucroute, italiensk risotto och falafel ett måste för varje Malmöpåg. På engelska pratar man ibland om comfort food, och det är just vad det handlar om: god, ärlig mat som man blir trygg, varm och snäll av. Bättr
Ica Bokförlag 1 9789153437857 -
Fisk och skaldjur - en samling med läckra rec...
Inbunden bok. 2011. 240 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9781407588278
- Titel
- Fisk och skaldjur - en samling med läckra recept
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
9781407588278 -
Your Way : vägen till ett rikare liv : kokbok...
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2006. 93 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153427551
- Titel
- Your Way : vägen till ett rikare liv : kokbok för vardagar
- Författare
- Erik Lallerstedt - Jan Gradvall
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 93 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 247 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 478 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är uppföljaren till krögaren Erik Lallerstedts succébok "My way", där han skildrade sin egen metod för att gå ner i vikt utan att göra avkall på livets goda. Denna bok visar hur man upprätthåller livsstilen i längden utan att behöva börja räkna kalorier. Som Erik själv säger: "Välmående får aldrig bli en tävlingsform". Det handlar inte om att vinna stilpoäng utan att prioritera det som är viktigt i livet. God och smart mat berikar och förlänger livet.
Nyckeln till att detta är att få vardagen att fungera. Genom veckoplanering undviker man snabbmatsfällan. Samtidigt gäller det att vara realistisk. Ingen orkar eller hinner vara en gourmetkock en tisdagkväll. Här finns därför enkla och läckra recept som innehåller allt från fiskpinnar till blodpudding.
Ica Bokförlag 1 9789153427551 -
Niklas husmansklassiker : 100 recept du bara...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2011. 251 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113035949
- Titel
- Niklas husmansklassiker : 100 recept du bara måste kunna
- Författare
- Niklas Ekstedt
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 251 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 248 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1116 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Från "fine-dining" till robust husman. Vem kan laga detta bättre än Mat-Niklas? Här står de goda råvarorna i centrum, den vällagade maten puttrar i grytorna och pryder tallrikarna. Välkommen till Niklas favoriter!
"Jag har alltid varit väldigt intresserad av mat och med familj både i Skåne och i Jämtland var intresset extra stort för svensk mat och svenska råvaror. Jag föddes 1978 i Järpen, en by i Jämtland cirka 2 mil från Åre, och började redan tidigt svansa runt i köket.
Passionen för mat växte och 1994 började jag på restaurangskolan i Åre.
Efter sex år och flera egna restauranger i Skåne bestämde jag mig för att flytta till Stockholm. Dels för att komma närmare en större publik, men också för att jag ville ha miljöombyte.
Här har jag öppnat min tredje krog 1900; en kärleksförklaring till det jag älskar mest – svenska råvaror.
Förutom att driva restaurang har jag även, sedan 2005, mitt eget tv-program Niklas Mat i SVT. Här får jag chansen att dela med mig av mina mat- och smakupplevelser och förhoppningsvis lyckas jag inspirera tittarna till att våga prova, våga smaka och våga laga."
Niklas Ekstedt
Boken utsågs till vinnare i Årets Svenska Måltidslitteratur 2011 i kategorin À la carte - ”Best Chef Books" med motiveringen: "Den som älskar husmanskost har här en bok där Niklas Ekstedt hängivet beskriver rätter som kåldolmar, kalops och pepparrotskött samt klassiska fisk- och efterrätter."
Norstedts 1 9789113035949 -
Niklas smaker
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2008. 173 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137131344
- Titel
- Niklas smaker
- Författare
- Ekstedt, Niklas
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 173 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Om det är något här i världen som har räddat mig från fördärvet, så är det mitt smaksinne. Smaken är mitt allt mitt jobb, min vardag, min passion. En av mina första riktiga smakupplevelser hade jag när jag som 17-åring för första gången i mitt liv var på en trestjärnig restaurang. Till dessert fick jag en helt gudomlig citrontarte efter den kvällen var jag helt säker på att det var just kock jag skulle bli! Vi känner redan till tv-kocken och restaurangägaren Niklas Ekstedt, men den här gången får vi lära känna den passionerade matdyrkaren och smakfantasten Niklas. Här får vi får följa med honom på en upptäcktsfärd bland spännande smaker och närodlade råvaror: citron, tomat, dill, pepparrot och skogsbär. Niklas visar oss vilka fantastiska smakupplevelser som finns rakt framför näsan på oss, om vi bara ser efter. Niklas smaker innehåller recept för helg och vardag massvis av läckra rätter för nyfikna smaksinnen, ivriga att testa något nytt. Här bjuds det bland annat på lammstek med tomat och rosmarin, på halstrad gös med pepparrot och på hallonmaräng. Och så får vi givetvis ta del av Niklas egna tankar kring de olika smakerna. Kort och gott här får vi veta allt om Niklas smaker. Låt er väl smaka! Niklas Ekstedt är en av de populäraste kockarna på svensk tv. Han är uppvuxen i Åre där han gick på restauranggymnasium. Därefter praktiserade han hos Charlie Trotter i Chicago och arbetade hos Alain Ducasse i Paris och hos Pierre André i Köpenhamn. När han var 21 öppnade han egen restaurang i Helsingborg. Ett år senare utsågs den till årets bästa affärskrog. Niklas är i dag 29 år och driver restauranger i Viken och i Torekov i Skåne och öppnade hösten 2007 också restaurangen 1900 i Stockholm.
Bokförlaget Forum 9789137131344 -
Fågel, fisk & grönt
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2013. 167 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113049632
- Titel
- Fågel, fisk & grönt
- Författare
- Fransson, Karin
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 167 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 225 x 275 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 950 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt fler vill undvika rött kött och istället äta mer fisk, fågel och grönt. För alla dem är Karin Franssons nya bok en guldgruva.
Karin Franssons matlagning utmärks av en stor kärlek till råvarorna. Hon hämtar sin inspiration från naturen och utgår alltid från vilka grönsaker och färska örter som ska finnas på tallriken, dessa matchas sedan med väl valda delar av fisk, ljust kött eller fågel.
Här delar hon med sig av sin stora kunskap om val av råvaror, hantering, varsam tillagning och balanserad smaksättning. Boken innehåller både recept och anvisningar för alla som vill ägna tid i köket, är noga med slutresultatet och verkligen vill lyckas med finare matlagning.
Karin Fransson är kökschef på Hotell Borgholm på Öland. Hon tillhör det absoluta toppskiktet av svenska kockar och har även blivit känd för allmänheten genom sin matlagning på TV. Många känner även igen hennes röst från programmet Meny i P1.
Norstedts 1 9789113049632 -
Vinets magi : en kulinarisk resa jorden runt
Inbunden bok. Max Ström. 2006. 344 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171260598
- Titel
- Vinets magi : en kulinarisk resa jorden runt
- Författare
- Bengt-Göran Kronstam
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 344 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 230 x 289 mm Ryggbredd 33 mm
- Vikt
- 1949 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Till alla som gillar gott vin, matlagning - och älskar att resa«
Niklas Nyberg, Expressen
Vitt före rött, torrt före sött, lätt före fylligt, ungt före gammalt och ett enkelt vin före ett finare. Måste det vara så? Inte alls! Det är smaken som avgör, inte regelboken. Kombinationen mellan vin och mat har numera blivit lite av populärvetenskap för många, och då dyker det upp självutnämnda experter som bygger barriärer - istället för att släppa bojorna, hävdar vinkännaren Bengt-Göran Kronstam. Det allra enklaste och mest självklara, när det gäller att komponera en måltid med harmoni mellan mat och dryck, är att titta på vad man äter där vinet är gjort. Där finns också utgångs-punkten för denna smakresa i vinets och matens tecken. Denna magnifika bok om vin och mat är en enda stor och inspirerande uppmuntran som författarna sammanfattar så här: Ät det du gillar och drick du det vill. Då smakar det som regel bäst!
Vinets magi är en storslagen resa runt jorden till världens stora vinregioner: Frankrike, Italien, Spanien, Tyskland, Portugal, Sydafrika, Australien, Sydamerika och USA. Varje kapitel inleds med en medryckande reseberättelse och besök på vingårdar tillsammans med Claes Löfgrens härliga bilder. Därefter följer ett antal recept från landet ifråga, och varje recept är illustrerat av Björn Lindbergs förföriska matbilder.
Boken vänder sig till alla som tycker om vin, gillar att laga mat och älskar att resa!
Vinets magiutsågs till världens bästa vinbok i tävlingen Gourmand World Cookbook Award 2007 ochvann 2006 Måltidsakademiens pris som Årets bästa svenska måltidslitteratur, alla kategorier. Den segrade också i kategorin Dryckeslitteratur.
Bengt-Göran Kronstam är en av Sveriges allra främsta vinskribenter. Han skriver varje vecka om vin i Dagens Nyheter. Han är även en hängiven kock och han står själv för alla recepten i boken.
Claes Löfgren är en av världens mest etablerade vinfotografer. Han arbetar sedan tio år heltid med att resa runt jorden och besöka olika vingårdar, och hans bilder publiceras i tidningar och magasin i både Europa och USA.
Björn Lindberg är av landets mest erfarna matfotografer, med en lång rad kokböcker bakom sig.
»Man läser och vill ge sig ut på en egen vinresa jorden runt«
Ingrid Norrman, Expressen
»...ett härligt mustigt praktverk som både är lärorikt, mycket underhållande och fantastiskt vackert...«
Maria Wigur, Allas Veckotidning
»En informativ och vacker bok om mat och vin som inspirerar såväl amatör som proffs«
Vin & Bar Journalen
»En bok för både matlagningsglada och vinintresserade - matrecepten är nämligen guld«
Femina
»...är en fantastisk bok som kombinerar vin, resor och mat på ett förförande sätt...«
Gunilla Hultgren Karell, Hem & Antik
»Reseberättelse och kokbok i ett - insup och njut«
Bättre Mat
»Fynd med lång, härlig eftersmak«
Anders Röttorp, Dagens Industri
»...en inspirerande uppmuntran till alla som vill lära sig mer om mat och vin och allt som hör till...«
Salt & Peppar
»En bibel för vin-, mat-och reseälskaren«
Skärgårdsliv
»...ger läsaren personliga iakttagelser och förstklassiga bilder från de vinområden och producenter där de gör sina nedslag...«
Sune Liljevall, TT Spektra
»Till den som tycker om vin, gillar att laga mat och att resa är detta en perfekt juklapp eller present«
Mat & Vänner
»Det här är en riktig njutarbok«
JL, Dagens Nyheter
»Ett givet julklappsval åt vin- och matälskaren«
ICA-Kuriren
»Mycket inspiration ger den och många spännande möten mellan mat och vin blir det«
Anders Fagerström, Sydsvenskan
»Är du intresserad av vin och mat kan du inte vara utan denna bok«
Golfresan
»Till alla som gillar gott vin, matlagning - och älskar att resa«
Niklas Nyberg, Expressen
»Bengt-Göran Kronstam är en av Sveriges mesta vinkännare och med han långa erfarenhet, passion för mat och vin samt flyhänta penna är detta årets julklapp«
Mischa Billing, Damernas Värld
»En förförisk bok som blir en perfekt present till dem som redan "har allt"«
Allt om resor
»En vin- och matresa i fantastiska bilder«
Jon Hansson, Aftonbladet
»Ett riktigt praktverk, fyllt av spännande läsning, underbara bilder och fantastisk mat från hela världen«
Håkan Larsson, Allt om vin
»En perfekt bok att drömma sig bort med under mörka, kalla höstkvällar«
QR, Journalisten
»Allt om Vin-paret Kronstam-Löfgrens bok Vinets Magi har nominerats i hela fem kategorier till den internationella tävlingen Gourmand World Cook Bokok Awards. Mest spektakulärt: Bästa bok alla kategorier«
Johan Franco Cereceda, Allt om Vin
»En härlig bok med en härlig inställning till vinet, maten och livet.«
Anders Röttorp, Dagens Industri
Max Ström 9789171260598 -
Smakens magi : det underbara samspelet mellan...
Inbunden bok. Max Ström. 2008. 383 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171261137
- Titel
- Smakens magi : det underbara samspelet mellan vin och mat
- Författare
- Kronstam, Bengt-Göran
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 383 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Lycka är att ha Bengt-Göran Kronstams nya bok i sin ägo. Riktigt bra recept och massor med förslag om vilket vin man kan servera till.«FeminaEfter succén med sin senaste bok Vinets magi - som utsågs till världens bästa vinbok - har nu Bengt-Göran Kronstam skrivit en generös och ymnig bok om samspelet mellan vin och mat. Här finns sexton kapitel om vinets olika smaktyper och användningsområden, från champagne till de olika vita, röda och rosévinerna, liksom det söta och starka vinet. Dessutom kan du läsa om vin till grillat och vegetarisk mat, om vin och sprit som krydda, om flambering och mycket annat - allt kryddat med färgstarka berättelser från vinets och matens underbara värld.- Själva grundtesen i gastronomin är att bli lagom mätt och diskret berusad på ett så behagligt och välsmakande sätt som möjligt. Så varför krångla till det? Det är temat i min nya bok, en smaklig vägledning till vinets smaktyper och en naturlig fortsättning på Vinets magi. Där hittar du människorna, mötena och platserna, här hittar du upplevelserna.Samtidigt är Smakens magi en härlig och inspirerande kokbok där Kronstam bjuder generöst på massor av läckra smakprov ur sina egna recept med vintips till det goda på tallriken. Allt är samlat i en magnifik praktutgåva som det är ett nöje att både ge och få.- Maten är grunden till mitt vinintresse, men jag är inte förtjust i modern konstmat. Den är för omfattande och kontrastrik på ett sätt som inte passar vinet. Klassisk matlagning bygger istället på harmoni mellan alla smaker, däribland vinet. Recepten i Smakens magi är festmat, men på en nivå som de flesta ska kunna laga.De förföriska matbilderna är tagna av Björn Lindberg, en av Sveriges främsta matfotografer. Reportagebilderna är tagna av Claes Löfgren, som tillsammans med Kronstam fick pris av Gourmand World Cookbook Awards för världens bästa vinfotografiska verk i Vinets magi.Sagt om Smakens magi»...en bok att njuta länge och i omgångar.«Expressen»Lycka är att ha Bengt-Göran Kronstams nya bok i sin ägo. Riktigt bra recept och massor med förslag om vilket vin man kan servera till.«Femina»Bengt-Göran Kronstams gedigna provningserfarenhet och stora matlagningsintresse genomsyrar boken som lockar med recept och vackert foto. Härliga recept, bra vägledning till lyckade mat- och vinmatchningar plus fina bilder är bokens styrka.«TT Spektra»Bengt-Göran Kronstam har en god penna och en aldrig sviktande passion för vin. När han dessutom lyfter in vinet i det kulinariska landskapet skapas gastronomiska bilder av stor skönhet.[...] Recepten är eleganta och ändå användarvänliga. Claes Löfgren och Björn Lindberg ramar in Bengt-Göran Kronstams texter på det goda sätt de förtjänar.«Länstidningen Södertälje»...en naturlig sammanknytning mellan vinet och maten. Kronstam förmedlar ett samspel som skickar läsaren mot nya dreglande höjder. "Smakens magi" ger kunniga svar på allt med ett läcker formgivning och bildsättning av yppersta kvalitet.«Nerikes Allehanda»...en svindlande mäktig bok...«Residence»En passionerad och personlig mat, vin- och resebok...«Laga Lätt
Max Ström 9789171261137 -
Mat och minnen
Inbunden bok. Bra böcker. 1 uppl. 1987. 255 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBra böcker 1 -
Vägen till ett smalare liv - my way : kokbok...
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2005. 93 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153425427
- Titel
- Vägen till ett smalare liv - my way : kokbok för livsnjutare
- Författare
- Erik Lallerstedt
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 93 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 248 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 484 g
- Språk
- Svenska
Ica Bokförlag 1 9789153425427 -
Gå ner i vikt med LCHF
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2011. 127 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153437826
- Titel
- Gå ner i vikt med LCHF
- Författare
- Davidsson, Ulrika
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 127 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 249 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 590 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Har du försökt gå ner i vikt utan att lyckas fullt ut? Kanske tappade du några kilon som du raskt stoppade på dig igen LCHF-dieten tillåter dig att äta mat med högt fettinnehåll och du kan njuta av grädde, majonnäs och biffar utan dåligt samvete. Du äter också mycket naturliga proteiner och rikligt med grönsaker. Däremot håller du igen på kolhydrater. Många som provat hävdar att sötsuget minskar.
Ica Bokförlag 1 9789153437826 -
Kokbok: GI-noll! : hälsokosten som retar alla...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2009. 128 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151851945
- Titel
- Kokbok: GI-noll! : hälsokosten som retar alla läkare
- Författare
- Sten Sture Skaldeman
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 286 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 746 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I denna revolutionerande kokbok bevisar Sten Sture Skaldeman att det kan vara en härlig upplevelse att äta sig frisk, smal och stark. Författaren har ätit bort allvarliga sjukdomar och 65 kilo fett genom att äta rätt. Nu får du tillgång till hans unika hälsorecept!
Sten Sture Skaldeman är expert på våra far- och morföräldrars mat. Han vet hur vi åt innan vi blev feta och sjuka, och hur vi kan äta oss fria från de sjukdomar vi redan skaffat oss. Han har hjälpt tusentals människor att äta sig till hälsa. Receptet är det enklast möjliga: ät naturlig och oprocessad mat, var inte rädd för fett och laga allt från grunden. I Kokbok: GI-noll! finns ett dussin kapitel med näringsrika och goda recept som utplånar alla välfärdssjukdomar. Allt baserat på tidigare generationers kunskap om naturlig och obehandlad mat.
"Du äter den mat du är avsedd att äta. Resultatet kommer snabbt. Du blir av med övervikt och åldersdiabetes. Du besegrar tarmproblem och dålig sömn. Du lindrar migrän och ledsmärtor. Och du får ett immunförsvar som står emot allting.
Vi ska inte äta som hobby! Vi ska äta för att ge kroppen näring. Men det är en stor fördel om denna näringsrika mat smakar gott. Därför har jag skrivit denna bok. Här finns inga tomma kalorier och inga fettsnåla industriprodukter, bara mat som smakar mat."
Så glöm antioxidanter och allt som har med oxidativ stress att göra. Ät dig frisk och osårbar på näringstät animalisk mat. Då får du tillbaka den hälsa och den vitalitet som du glömt att du en gång hade.
"Maten ska vara din medicin", sa den antike läkaren Hippokrates.
Prisma 1 9789151851945 -
Understanding psychotherapy - the science beh...
Inbunden bok. Basic books. 1988.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9780465088638
- Titel
- Understanding psychotherapy - the science behind the art
- Författare
- Basch, Michael Franz
- Förlag
- Basic books
- Utgivningsår
- 1988
- Språk
- English
Basic books 9780465088638 -
Gruppeanalyse og psykodynamisk gruppepsykoter...
Inbunden bok. Oslo. 1999. 512 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9788253021195
- Titel
- Gruppeanalyse og psykodynamisk gruppepsykoterapi
- Författare
- Karterud, Sigmund
- Förlag
- Oslo
- Utgivningsår
- 1999
- Språk
- Norwegian
Oslo 9788253021195 -
Secrets, lies, betrayals
Inbunden bok. Random House USA. 1 uppl. 2004. 344 sidor.
ISBN 9780679457039
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKRandom House USA 1 9780679457039 -
Distancing - avoidant personality disorder
Inbunden bok. Praeger. 2003.
Nära nyskick. några få markeringar i början av boken
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9780275978297
- Titel
- Distancing - avoidant personality disorder
- Författare
- Kantor, Martin
- Förlag
- Praeger
- Utgivningsår
- 2003
Praeger 9780275978297 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9780440154136
- Titel
- Don't Say Yes When You Want to Say No
- Författare
- Fensterheim, Herbert Phd
- Förlag
- Random House USA
- Utgivningsår
- 1975
- Omfång
- 304 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 107 x 175 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 159 g
- Språk
- English
- Baksidestext
- This bestselling guide has already transformed thousands of lives—and can change your as well. The authors’ pioneering Assertiveness Training Technique can help you gain recognition and promotion on the job, renew your marriage, put more zing in your sex life, deal with your children more effectively, and make new friends. Change your life as you learn how to:
• Target your own assertiveness difficulties and set your own goals.• Follow your progress with a workshop that gives you step-by-step reinforcement.• Visualize and actualize through exercises designed to perfect new behavior patterns.• Develop self-control that comes from within.• Change habits that keep you from getting what you want in every area of your life.
Random House USA 9780440154136 -
Medan vi fortfarande älskar : att ta hand om...
Häftad bok. Libris förlag. 1 uppl. 2016. 200 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173874601
- Titel
- Medan vi fortfarande älskar : att ta hand om kärleken
- Författare
- Stølen Due, Mattias
- Förlag
- Libris förlag
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 200 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 140 x 220 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 280 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Alla som gifter sig älskar varandra och vill hålla ihop. Ändå slutar nästan hälften av alla äktenskap i skilsmässa, i Sverige fler än 20 000 om året. Måste det vara så? Nej, säger psykologen och parterapeuten Mattias Stølen Due.
Mattias Stølen Due vill inspirera till handlingar och hållningar, tankar och beteenden som lyfter kärleken och relationen - innan det är för sent. Att vi tar hand om vårt förhållande medan vi fortfarande älskar varandra. Precis som vi servar vår bil eller sköter våra tänder i förebyggande syfte. Och han vill ingjuta hopp.
Det finns mycket att göra för att förbättra en relation. Beslutsamheten har stor betydelse, att man inte bara glider med in i negativa spiraler. Och att man orkar se och ta ansvar för sin del av problemen. Det är också viktigt att vårda vänskapen med sin partner och låta den bli förhållandets trygga grund. Att inte upphöra med att röra vid varandra.
Medan vi fortfarande älskar är den perfekta bröllopsgåvan. Eller läsningen för ett par som levt i ett förhållande ett tag och börjat fundera över sin relation.
Libris förlag 1 9789173874601 -
Spädbarnets interpersonella värld : ur psykoa...
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 1991. 336 sidor.
Gott skick. några understrykningar men i huvudsak orörd
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127020870
- Titel
- Spädbarnets interpersonella värld : ur psykoanalytiskt och utvecklingspsykologiskt perspektiv
- Författare
- Daniel N. Stern
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 1991
- Omfång
- 336 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 573 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Översättning Marianne Faxén
Natur & Kultur 1 9789127020870 -
Hälsa på recept : träna smartare, må bättre,...
Häftad bok. Fitnessförlaget. 1 uppl. 2015. 158 sidor.
Mycket gott skick. Några få understrykningar med blyerts
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173630801
- Titel
- Hälsa på recept : träna smartare, må bättre, lev längre
- Författare
- Hansen, Anders
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 173 x 240 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 525 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Medicinska mirakelkurer visar sig nästan aldrig hålla vad de lovar. Fysisk aktivitet är det lysande undantaget! Dagens forskning visar nämligen tydligt att regelbunden träning inte är något annat än just en mirakelkur som inte bara gör att du går ner i vikt och får bättre kondition och styrka. Genom att röra på dig kan du både förebygga, behandla och i vissa fall bota sjukdomar som diabetes, hjärt-kärlsjukdom, cancer och depression. Men det slutar inte där, din träning kommer också att ge dig mer energi, förbättra din sömn, göra dig mer koncentrerad, stärka ditt minne och immunförsvar. Dessutom kommer du inte bara att leva längre – du blir yngre rent biologiskt! Men hur ska du röra på dig för att få alla fördelar för hälsan? I den här boken presenterar läkarna Anders Hansen och Carl Johan Sundberg allt du behöver veta om den senaste vetenskapen kring träning och hälsa. Frågor du får svar på- Hur ska jag träna för att leva fem år längre? - Vilken är minsta mängd motion som ger resultat på hälsan? - Kan fem minuters träning ge lika bra effekt som en timmes? - Får jag bättre minne av att träna? - Hur stor roll spelar mina gener för hur jag presterar i spåret? - Varför får inte alla lika bra effekt? - Fettförbränning - vad visar forskningen och vilken metod är bäst?- Är träning skadligt för vissa? ”Vi har skrivit den här boken därför att vi tror att många inte riktigt förstår hur viktigt det är att röra på sig regelbundet, och hur lite fysisk aktivitet som faktiskt behövs.” Anders Hansen och Carl Johan SundbergLyssna på Anders när han berättar om alla fördelar du får av att röra på dig: http://urplay.se/Produkter/187412-En-bok-en-forfattare-Halsa-pa-recept
Fitnessförlaget 1 9789173630801
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
