-
Vegan book of permaculture - recipes for heal...
Häftad bok. Permanent Publications. 2018. 2014 sidor.
Mycket gott skick. Illustrerad i svartvitt.
Vissa mindre hanteringsspår på pärmar och snitt. Inlaga ren och fin i nära nyskick.
Språk:engelska Language: english
Text från bokens baksida:
How we eat is such a fundamental part of what we are; yet, in our present t läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9781856232012
- Titel
- Vegan book of permaculture - recipes for healthy eating and earthright livi
- Författare
- Burnett, Graham
- Utgivningsår
- 2018
- Språk
- English
Permanent Publications 9781856232012 -
LCHF för vegetarianer
Inbunden bok. Pagina Förlag. 1 uppl. 2012. 159 sidor.
Nära nyskick. En mycket efterfrågad bok som inte längre går att finna i övrig nätbokhandel. På bokens bakre pärm finns spår efter prislapp, annars mycket nära nyskick.
Rikt illustrerad i färg.
M&H 230427 … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172412392
- Titel
- LCHF för vegetarianer
- Författare
- Demetriades, Pauline
- Förlag
- Pagina Förlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 245 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 756 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är en kokbok för vegetarianer som äter LCHF eller är nyfika på sådan kost.
Katarina och Pauline, författarna till boken, äter LCHF-kost sedan många år och är bland annat aktiva vid den stora LCHF-sajten Kolhydrater i Fokus, där de är kända som Greensis och Raring. Katarina har tidigare skrivit kokboken LCHF till vardags ihop med sin man Per och Pauline driver matsajten Raringens (i huvudsak) vegetariska LCHF.
Den här kokboken avser inte att vara den slutgiltiga lösningen, utan en idébas och en bred introduktion till vegetarisk LCHF-kost.
Recepten är klassade utifrån vegan, ovo, lakto, och lakto-ovo. Alla recept är kolhydratberäknade per portion.
Pagina Förlag 1 9789172412392 -
Fyra årstider i vegoköket
Inbunden bok. Egmont Publishing. 1 uppl. 2016. 272 sidor.
Nära nyskick. Bok i stort format med pärmar illustrerade i färg.
Inlagan rikt illustrerad i färg. Boken presenterar 134 vegorecept som får det att vattnas i munnen!
M&D 230217 … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188207197
- Titel
- Fyra årstider i vegoköket
- Författare
- Hall, Pia
- Förlag
- Egmont Publishing
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 272 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 215 x 263 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 1200 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hälsas stora vegetariska kokbok.
Boken bjuder på ca 150 recept som sträcker sig runt årets högtider och vardagar. Lättlagade recept med råvaror du hittar i din vanliga mataffär inspirerar dig att äta grönare. Recepten följer årstiderna och är på så sätt både smarta för din plånbok som för miljön.
Snabba vardagsrätter som också passar bra i matlådan, mättande mellanmål, tjusiga festrätter, smarriga julsmaker, smidiga picknickrätter, härliga sommarsallader och mycket, mycket annat.
De flesta recept är baserade på grönsaker och baljväxter, men det finns också recept med till exempel tofu och sojakött (med ordentliga beskrivningar av tillagningsmetoder).
Utmärkt för såväl den som är nyfiken på vegomat som den hängivna vegetarianen som vill utöka sin repertoar. Recepten omfattar såväl veganmat till lakto-ovo-vegetariskt.
HÄLSA är Sveriges första och största vegetariska tidning.
PIA HALL är Hälsas matinspiratör och har skrivit om vegomat i många år och gett ut flera kokböcker.
Egmont Publishing 1 9789188207197 -
Klassiska rätter på veganskt vis : hållbara r...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2020. 191 sidor.
Nära nyskick. Närmast obetydliga hanteringsspår på pärmhörn. Inlaga i nyskick. Rikt illustrerad i färg.
M&D 221124Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178871278
- Titel
- Klassiska rätter på veganskt vis : hållbara recept på maten du inte kan vara utan
- Författare
- Johansson, Gustav
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 268 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 905 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter succén ”Vegansk husmanskost” är matbloggaren Gustav Johansson tillbaka med en ny kokbok för alla som vill hitta veganska alternativ. Denna gång bjuds det på veganska versioner av våra favoriträtter från hela världen. För är det inte det många av oss drömmer om? Att äta rätterna vi älskar och samtidigt kunna ta hänsyn till miljön och djuren.Här har Gustav samlat sina bästa recept på allt från köttbullar, pasta pesto, fooled pork och fish ’n’ chips till tikka masala, thailändsk curry och bouillabaise. Du får också massor av smarta tips på hur du kommer igång med att laga vegomat, vad du kan använda för alternativa råvaror och framförallt hur du gör maten jävligt god.
Bonnier Fakta 9789178871278 -
Grönsakskärlek : vegetariskt, alkaliskt, raw...
Inbunden bok. Lifevision AB. 1 uppl. 2014. 216 sidor.
Nära nyskick. Illustrerad i färg
M&D 211007Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789198056419
- Titel
- Grönsakskärlek : vegetariskt, alkaliskt, raw food
- Författare
- Haglund, Karin
- Förlag
- Lifevision AB
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 216 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 207 x 226 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 883 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För dig som vill upptäcka den gröna kostens kraft!
I Grönsakskärlek vill jag, liksom i min tidigare bok Karins Gröna Värld, inspirera till en grönare livsstil. Att helt enkelt äta mer grönt och framförallt mer alkalisk mat. Mat som är nyttig, renande och stärkande för hela dig samtidigt som den är himmelskt god. Raw food är basen i receptsamlingen, men du hittar även några delikata recept på skonsamt tillagad vegetarisk mat.
Recepten är både gluten-, mjölk- och sockerfria och baseras på rena livsmedel som grönsaker, frukt, bär, bönor, linser, nötter och frön. Jag vill visa hur enkelt du kan kombinera ihop en kost som stärker din egen och hela familjens hälsa på ett sätt som fungerar hela året om.
Nyttiga gröna recept för alla tillfällen varvas med fakta om bland annat alkalisk kost, raw food, detox, viktminskning samt säsongs- och pH-guider. Jag delar också med mig av mina allra bästa praktiska tips på hur du får till en hälsosam kost och livsstil i din vardag.
Så läs och låt dig förföras av mat som är bra för dig. Förälska dig i grönsaker och allt annat gott och nyttigt som du kan unna dig ...
Karin Haglund är hälsocoach, kostrådgivare och personlig tränare med en stor passion för raw food och en sund livsstil. En holistisk syn på hälsa helt enkelt.
”Tack Karin för att du inspirerar Sverige att leva grönare. Boken gör det verkligen lätt att älska grönsaker”. – Catherine Hirota, rawfoodmiddagar.
”Ännu en bok där Karin delar med sig utav sin kärlek till grönsaker, frukt och annan mat som gör dig mer frisk och levande. En handbok som ger din kunskap, tips, recept och tonvis med inspiration hur du kan må som en strålande stjärna i ditt liv” – Erica Palmcrantz Aziz, författare & raw food-inspiratör.
Lifevision AB 1 9789198056419 -
Från veganens skafferi : fler än 60 inspirera...
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2015. 144 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Aptitligt illustrerad i färg.
M&D 210610Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789176170854
- Titel
- Från veganens skafferi : fler än 60 inspirerande och lättlagade recept
- Författare
- Dunja Gulin
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 240 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 694 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Veganernas antal växer snabbt, men ändå är det ont om renodlade veganska kokböcker på svenska. Nu kommer en riktigt fin sådan.
Från veganens skafferi: 60 naturliga och läckra recept är en vacker, stämningsfull och inbjudande kokbok som passar såväl veganer som vegetarianer. Den passar också perfekt för de som inte själva är veganer men kanske ska traktera vänner, barn eller barnbarn som är det.
Från veganens skafferi är full av inspirerande veganska recept från hela världen. Här bjuds på soppor, sallader, snacks och tillbehör, mättande huvudrätter och söta frestelser till efterrätt. Vare sig man tar sina första trevande steg som vegan eller har stor erfarenhet av det veganska köket men söker nya idéer, så är denna bok en källa till inspiration och kunskap.
Dunja Gulin är kock, lärare och hälsorådgivare. I Från veganens skafferi går hon igenom de viktiga grunderna för en hållbar vegansk kost. Hon listar alla de veganska nyckelingredienserna som behövs för att få i sig de mineraler och vitaminer som kroppen kräver och hon inventerar skafferiets hyllor och upprättar en förteckning över de livsmedel som utgör grunden för bokens 60 recept.
Format: 200x240mm
Tukan Förlag 1 9789176170854 -
Grön mat : vegetariskt varje dag från River C...
Inbunden bok. Max Ström. 2013. 415 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Illustrerad i färg.
Boken har ca 20 sidor som har tillbakavikta hundöron i överkant.
Annars fri från spår av matlagning, kladdiga fingrar etc. Fint skick helt enkelt!
M&D 20210107 … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171262622
- Titel
- Grön mat : vegetariskt varje dag från River Cottage
- Författare
- Fearnley-Whittingstall, Hugh
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 415 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 254 mm Ryggbredd 37 mm
- Vikt
- 1445 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »en bok där man faktiskt vill laga allt.« SVDEn vegetarisk kokbok för alla måltider, det är vad Hugh Fearnley-Whittingstall skapat. Här finns nästan 200 läckra vegetariska recept som hjälper oss att leva ett bättre liv samtidigt som vi gör en insats för miljön. Att äta grönt bidrar ju till en mer hållbar framtid.Här finns många goda och lättlagade recept, som mustiga grytor, läckra pajer, rejäla soppor, matiga sallader och dessutom många smårätter och röror som tillsammans bildar en hel måltid. Några exempel: kikärts-, mangold- och svampsoppa, aubergine- och böngryta, lasagne med squash och fänkål, purjofyllda pumpor med ost och timjan och kålrots- och potatispiroger.Recepten är vegetariska men passar alla som vill äta nyttigare. Grundtanken är att ta vara på säsongens råvaror och allt ska naturligtvis vara ekologiskt och närodlad. ”Vi i västerlandet äter alldeles för mycket kött – för mycket för vår egen hälsa och alldeles för mycket för välbefinnandet för de många miljoner djur som föds upp för att bli mat. För mig är industriellt jordbruk helt enkelt fel – miljömässigt och etiskt”, skriver författaren i bokens inledning.
Max Ström 9789171262622
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn