-
GELATO – ÄKTA ITALIENSK GLASS
Inbunden bok. Semic. 2017. 108 sidor.
ISBN 9789155264758
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! –– Se fler bilder! ––
Med sina rena smaker och lena, krämiga konsistens brukar italiensk glass anses som godast i världen. Nu kan du göra den i ditt eget kök, glass som smakar lika ljuvligt som på Roms bästa gelateria.
• En läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKSemic 9789155264758 -
SLUTET GOTT – Med Allt om Mat:s härliga desse...
Inbunden bok. Allt om Mat / Bonnier Tidskrifter. 2003. 254 sidor.
ISBN 9789189346475
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – (Obet. ytmärken på omslaget.) – Se fler bilder! ––
Det är inte lätt att vara dessert. Man gör entré när alla runt bordet är mätta och nöjda. Förrätten har tagit udden av hungern och huvudrätten har tagit hela scenen i läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKAllt om Mat / Bonnier Tidskrifter 9789189346475 -
AMERIKANSKA PAJER
Inbunden bok. – FÖRLAGSNY! – Natur & Kultur. 2016. 224 sidor.
Nyskick. – FÖRLAGSNY! – Se fler bilder! –– Den amerikanska pajen, med djup botten, tjock fyllning och frasigt mördegslock antingen heltäckande eller i vackert vävda mönster är en omisskännlig dessertikon från film och tv. Klassikerna som äppel- och körsbärspaj läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127146853
- Titel
- Amerikanska pajer
- Författare
- Emily Elsen - Melissa Elsen
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 255 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 995 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "En guldgruva för pajälskaren. Ett plus för den tydliga guiden över hur man flätar ett pajlock på bästa sätt."
Hembakat
Den amerikanska pajen, med djup botten, tjock fyllning och frasigt mördegslock antingen heltäckande eller i vackert vävda mönster är en omisskännlig dessertikon från film och tv. Klassikerna som äppel- och körsbärspaj har länge varit favoriter, men det finns oändligt många fler varianter och oväntade smakkombinationer.
I Amerikanska pajer av systrarna Emily och Melissa Elsen, blandas traditionella hantverksmässiga tekniker och recept med det ovanliga, som knäckäpple och salt, tranbär och salvia, eller päron och anis. Boken är indelad efter årstiderna, med pajer till varje säsongs smaker och råvaror.
Smakrikedomen slutar dock inte med fyllningen det finns nästan lika många sorters pajdeg som pajer och därför ägnas ett eget kapitel åt konsten att göra deg. Boken visar elva olika varianter, från den mest klassiska mördegen till smuldegar, som görs på allt från pepparkakssmulor till krossade pecannötter och traditionellt används till pajer med custard-fyllning. Och boken skulle inte vara komplett utan steg för steg instruktioner för att få till det perfekta gallret
Emily & Melissa Elsen driver fiket Four & Twenty Blackbirds i Brooklyn. Där kombinerar de traditionella tekniker med nya smaker för att skapa utsökta, säsongsbetonade pajer som följer årstiderna.
"Den som sett tv-serien Twin Peaks förstår pajens ikoniska status som bakverk i USA, och med hjälp av systrarna Emily och Melissa Elsen, grundare av bageriet Four & Twenty Blackbirds i New York, finns det goda förutsättningar att själv bli en pajexpert. Tänk frukt och bär i säsong och kryddningar lite utanför boxen i ett djupt skal med vackert mördegslock - resultatet blir hur smarrigt som helst."
Mat Magasinet
Resultatet blir hur smarrigt som helst.
Mat Magasinet
– FÖRLAGSNY! – Natur & Kultur 9789127146853 -
PASSION FÖR DESSERTER
Inbunden bok. Prisma. 2007. 240 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Har en hälsning utan namn på smutssidan "Med en hälsning från Jan Hedh och Margretetorps Gästgifveri - Jan Hedh" – Stort format, ca 22x28 cm! – Se fler bilder!
Jan Hedh tar upp gammaldags smaker som han förhöjer med nya id läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151847870
- Titel
- Passion för desserter
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 228 x 288 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1386 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ännu en nyskapande och strålande vacker bok från vår främste konditor- och bagarmästare. I Passion för desserter tar Jan Hedh upp gammaldags smaker som han förhöjer med nya idéer som han inspirerats till under sina resor i världen.
Det är nu nästan tio år sedan Jan Hedh gav ut sin första bok, Desserter. Många har efterlyst en ny dessertbok, och nu är den äntligen här! I förordet skriver Jan:
”När jag bestämde mig för att göra en ny dessertbok sommaren 2006 så var målet att ta upp en del gammaldags smaker men presentera dem på ett nytt sätt – som t.ex. att göra en jordgubbskompott i glas och slå på en vaniljsås; baka en smörströssel för sig och dekorera glaset – och på så vis få en smulpaj uppochner och slippa en massa disk. Att servera desserter i glas är både elegant och tidsbesparande.”
Passion för desserter innehåller grundrecept på sorbeter, glass, parfaiter, tårt- och rulltårtsbottnar, maränger, mördegar, briochedegar, strudel, petit-chouer, smördegar, pajdegar, krämer, såser, tarteletter och suffléer. Men framför allt utförliga recept på nyskapande efterrätter som fattiga riddare på brioche med karamelliserade fikon och nektariner samt mascarponeglass, flamberade persikor med hallonsås och pistageglass eller cointreausufflé med jordgubbsglass…
Dessutom innehåller boken goda råd och tips om praktiska saker som att kavla smördeg och baka tårtbottnar i förväg och frysa in eller vilken bakduk som är bäst.
Liksom i Desserter är recepten svårighetsgraderade från en prick till tre. Och liksom Jan Hedhs tidigare fem succéböcker är Passion för desserter illustrerad av Klas Andersson.
Prisma 9789151847870 -
DESSERTER
Inbunden bok. Prisma. 2 uppl. 2000. 239 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK på inlagan, oläst! – (Obet. ytmärken på pärmarna.) – Se fler bilder!
Med inspiration från Frankrike, Italien och Schweiz och i samklang med svenska desserttraditioner har Jan Hedh samlat erfarenheter i trettio år. I Desserter delar läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151837420
- Titel
- Desserter
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 1244 g
- Språk
- Svenska
Prisma 2 9789151837420 -
DESSERTER
Inbunden bok. Prisma. 2006. 239 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK på inlagan, oläst! – Obet. ytmärken på pärmarna. – Se fler bilder! ––
Med inspiration från Frankrike, Italien och Schweiz och i samklang med svenska desserttraditioner har Jan Hedh samlat erfarenheter i trettio år. I boken delar läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151847412
- Titel
- Desserter
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 175 x 248 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 822 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Med inspiration från Frankrike, Italien och Schweiz och i samklang med svenska desserttraditioner har Jan Hedh samlat erfarenheter i trettio år. I Desserter, som utkom för första gången 1998, delar han generöst med sig av sitt kunnande. Nytt förminskat format!
Dessertälskare får här sitt lystmäte. Med rätt metod kan det till synes svåra utan problem bli verklighet.
För att göra njutningen fullkomlig, innehåller boken också förslag på lämpliga dessertviner.
Ur innehållet:
Grunddegar, bottnar och maränger
Mandelmassa, marsipan, krämer och fyllningar
Såser, geléer, sockerkokning, syltning, puréer och inläggningar
Glass, sorbet, granité, parfait, suffléglass – samt mousse och bavaroise
Kalla desserter
Chokladdesserter. Tårtor och tarter
Varma desserter
Dessertviner
Prisma 9789151847412 -
GLASS – Hemgjord glass, sorbet, granité och g...
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Grenadine Bokförlag. 2013. 157 sidor.
Nyskick. –– KÖP TRE, BETALA FÖR TVÅ! – Gäller alla mina böcker under 100 kr! (Den billigaste gratis!) ––
–– FÖRLAGSNY! –– Se fler bilder! ––
Det är enkelt att göra egen, supergod glass!
• I den här boken får du veta allt om hur det går till. Recepten by läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186287337
- Titel
- Glass : hemgjord glass, sorbet, granité och glasspinnar
- Författare
- Eliq Maranik
- Förlag
- Grenadine Bokförlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 241 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 765 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är enkelt att göra egen, supergod glass! I den här boken får du veta allt om hur det går till. Recepten bygger på naturliga råvaror och ingredienserna har du oftast redan hemma.
Vad sägs om gammaldags vaniljglass, randiga yoghurtpinnar eller Piña Colada-sorbet? Med tydliga instruktioner lär du dig att göra både lösglass och pinnglass. Du behöver ingen glassmaskin, även om det underlättar arbetet.
När du blivit van kan du utgå från ett recept och låta fantasin flöda.
Smaken kan varieras i all oändlighet. Grundrecept på läckra såser och frasiga rån ger mervärde, liksom handfast info om glassingredienser, glassorter, skopningsteknik och redskap.
I ett särskilt faktaavsnitt berättas glassens märkliga historia.
–– FÖRLAGSNY! –– Grenadine Bokförlag 9789186287337 -
SINFULLY, EASY, DELICIOUS DESSERTS
Häftad bok. Artisan Division of Workman Publishing. 2012. 288 sidor.
ISBN 9781579653989
Nyskick. –– NYSKICK, se fler ––
This title features the simplest, smartest, most flavourful, fail-proof, and pain-free dessert recipes ever. It is an answered prayer for all cooks who love great food but chafe at having to measure out a slew of ingredients and läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKArtisan Division of Workman Publishing 9781579653989 -
LAKRITS, MINT & CHOKLAD
Häftad bok. –– FÖRLAGSNY! –– Natur & Kultur. 2007. 118 sidor.
Nyskick. –– KÖP TRE, BETALA FÖR TVÅ! – Gäller alla mina böcker under 100 kr! (Den billigaste gratis!) ––
–– FÖRLAGSNY, se fler bilder! ––
Tre fantastiska smaker i en och samma bok lakrits, mint och choklad.
• Drygt 50 nyskapande recept presenteras på goda läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127025776
- Titel
- Lakrits, mint och choklad
- Författare
- Elisabeth Johansson
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 118 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 190 x 245 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 569 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tre fantastiska smaker i en och samma bok lakrits, mint och choklad. Drygt 50 nyskapande recept presenteras på goda bakverk till kaffet, hemgjort godis, glass, drinkar, söta tillbehör och läckra desserter. Svårighetsgraden i recepten varierar och här finns något för alla smaker.
Lättbakade kakor till kaffet som lakrits- och hallonkaka, chokladcookies och chokladbrownies med minttryffel. Eller hemgjort godis som mintklubbor och fransk nougat med lakrits. För den som vill ha lite utmaningar i köket rekommenderas en lyxig citronmoussetårta på lakritsbotten, chokladmoussepaj med mintpäron eller en hemgjord glass smaksatt med mint och grönt te.
Recept finns också på tillbehör som choklad- och hallonmarmelad. Gott på en crostini med lite flingsalt på toppen.
–– FÖRLAGSNY! –– Natur & Kultur 9789127025776 -
SÖTT • SWEET • DULCE – Desserter från när och...
Inbunden bok. Trio Förlag. 2009. 352 sidor.
Nyskick. –– NYSKICK, verkar oläst men den enfärgade smutssidan är utskuren. – Se fler bilder! ––
Bokens 350 sidor rymmer recept till efterrätter av många olika slag.
• Allt från fräscha fruktsallader till raffinerade (men ändå lättlagade) suffléer, hemlagad läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197627924
- Titel
- Sött sweet dulce : desserter från när och fjärran
- Författare
- Bergenström, Anna
- Förlag
- Trio Förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 352 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 248 mm Ryggbredd 37 mm
- Vikt
- 1293 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Betyg 5. "Ett praktverk" SVT Gomorron Sverige.
Sött, sweet, dulce - desserter från när och fjärran, är en ny inspirerande kokbok av Anna och Fanny Bergenström. Bokens 350 sidor rymmer recept till efterrätter av många olika slag. Allt från fräscha fruktsallader till raffinerade (men ändå lättlagade) suffléer, hemlagad glass och sorbet, läckra bakverk och tårtor. Gammaldags svenska klassiker, som ostkaka och rabarberkompott har förstås sin givna plats. Men i Sött, Sweet, Dulce hittar du även en lång rad spännande efterrätter med inspiration från medelhavsländerna, Sydamerika och Asien. Här finns något för varje tillfälle!
Trio Förlag 9789197627924 -
EFTERRÄTTER
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Natur & Kultur. 2018. 159 sidor.
Nyskick. –– FÖRLAGSNY! –– Se fler bilder! ––
Efterrätter på restaurang tenderar ofta att vara överarbetade med garnityr och pynt, eller så bjuder de på smakkombinationer som både låter och smakar häftigt - men inte nödvändigtvis särskilt gott. Istället kan en läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127158580
- Titel
- Efterrätter
- Författare
- Cellton, Olle T
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 185 x 245 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 740 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efterrätter på restaurang tenderar ofta att vara överarbetade med garnityr och pynt, eller så bjuder de på smakkombinationer som både låter och smakar häftigt - men inte nödvändigtvis särskilt gott. Istället kan en kula god hemgjord glass räcka, en bit paj, lite chokladmousse eller bara några skivor apelsin med honung och pistaschnötter om det är ont om tid.
Att Olle T Cellton skiljer sig från många andra kockar är inte bara tydligt i det salta köket, han har en kunskap och en stil även när det gäller sött som är unik i Sverige. Olles fokus ligger inte på länders gränser utan på att det ska smaka riktigt gott. Det finns så mycket gott överallt och begränsar du dig finns det ju en risk att du missar något helt fantastiskt!
I "Efterätter" har Olle samlat sina bästa söta recept. Här finns allt från enkel engelsk citronposset och olivoljekaka med smak av apelsin, till mer tidskrävande efterrätter som den franska klassikern marjolaine. Flera av recepten gör Olle dagligen både hemma och på restaurang Babette.
Olle T Cellton är uppvuxen i Malmö och har jobbat på krogar i uppväxtstaden, Edinburgh, London, Köpenhamn och San Francisco. Numera är han kökschef på Babette i Stockholm som han driver med några vänner. Olle har tidigare skrivit "Salt, socker & vinäger" (2014) och "Enkel god mat" (2016).
Efterrätter var pristagare i Måltidsakademiens pris för bästa måltidslitteratur. En del av motiveringen löd ”… den enda boken du behöver om sötsaker".
”Under drygt ett år har Olle testat och experimenterat med fler tartedegar, mousser, krämer och kakor än han trodde existerade. Resultatet är en bok med fokus på efterrätter som inte bara ser bra ut utan framför allt smakar riktigt gott.” Västerbottenskuriren
”Månadens kokbok! Olle T. Cellton är kökschefen som älskar efterrätter, i arbetet med den här boken har han verkligen grottat ner sig i dessertköket.” Sköna hem
–– FÖRLAGSNY! –– Natur & Kultur 9789127158580 -
LÄTT SOM EN PLÄTT – 45 enkla desserter
Inbunden bok. Kakao Förlag. 2009. 107 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Se fler bilder! ––
Varför inte lyxa till det med en god efterrätt ikväll?
• En dessert behöver absolut inte vara komplicerad, hemligheten är att bara använda det allra bästa. Satsa gärna på ekologiska råvaror så lån läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185861156
- Titel
- Lätt som en plätt : 45 enkla desserter
- Författare
- Liselotte Forslin
- Förlag
- Kakao Förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 107 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 220 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 409 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför inte lyxa till det med en god efterrätt ikväll? En dessert behöver absolut inte vara komplicerad, hemligheten är att bara använda det allra bästa. Satsa gärna på ekologiska råvaror så långt det går. Njut av sommarens rika utbud av bär och höstens härliga frukter och unna dig en smarrig chokladskapelse i vinterkylan. Och använd riktig grädde och äkta smör, här är lightprodukter bannlysta! Liselotte Forslin bjuder på ett helt gäng supersmaskiga och snabba desserter som får vem som helst att bli söt och glad. Lätt som en plätt!
I Lätt som en plätt kan du botanisera bland smarriga recept såsom:
Citronkyssta persikor
Camparimarinerad vattenmelon
Vit kladdkaka
Chokladtryffelpaj
Plommontarte
Färska fikon med ädelost och choklad
Brietårta med honugsnötter och torkad frukt
Ricottakräm med vacker fruktsallad
Rosenyoghurtglass med pistaschmandel
Citron och lakritsglass
Kakao Förlag 9789185861156 -
HANDBUCH DESSERTS • Zutaten • Küchenpraxis –...
Inbunden bok. Teubner. 2013. 416 sidor.
ISBN 9783833823862
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Mindre ytmärken på pärmarna. – Se fler bilder! ––
Das TEUBNER Handbuch Desserts bietet viel Wissen und Informationen in kompakter Form: Das große Dessert-ABC - Umfassende Infos in mehr als 150 Produktbeschreibungen. läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKTeubner 9783833823862 -
SOMMARENS SÖTA – 180 recept för soliga och re...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2009. 192 sidor.
Nyskick. – ABSOLUT NYSKICK på inlagan, obet. hörn- och ytmärken på omslaget. – Se fler bilder! –– I Sommarens söta bjuder systrarna Lisa och Monica på 180 söta recept för soliga dagar på stranden eller i bersån och för regniga dagar inomhus. Här finns allt frå läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174240177
- Titel
- Sommarens söta : 180 recept för soliga och regniga dagar
- Författare
- Eisenman Frisk, Lisa
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 204 x 251 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 915 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Sommarens söta bjuder systrarna Lisa och Monica på 180 söta recept för soliga dagar på stranden eller i bersån och för regniga dagar inomhus. Här finns allt från småkakor och mjuka kakor till nya och klassiska vetebrödsrecept, och naturligtvis har alla bär från trädgården och skogen en given plats i sommarens pajer och tårtor. Självklart finns det också recept på kalla drycker som iste och lemonad att dricka till – ett måste för de där sommardagarna då det faktiskt är riktigt varmt. Med en massa härliga recept på sylt, marmelad och saft är det också lätt att ta vara på sommarens härliga minnen. Och vad vore sommaren utan sorbet och glass i stora lass?Det som framför allt karaktäriserar Sommarens söta är att det är så stor variation på recepten, precis som i deras två tidigare böcker, och att klassiker blandas med nytt och modernt och enkla recept varvas med lite svårare. Vem kan motstå galet god bananpaj med choklad och hasselnötter, rulltårta med hallon och lemon curd, kokos- och kolakrämskakor, lavendel- och citronpannacotta med hallonsås, jordgubbstårta med vit chokladkräm, maskrosmarmelad, havtornssorbet, lakritsglass med citronrippel eller lime- och myntadricka?Sommarens söta är en tydlig uppföljare till Två systrars söta och Vinterns söta. Den är rikt illustrerad med mat- och miljöbilder som sprakar av färg och skapar en underbar sommarkänsla – som ett fotoalbum från barndomens somrar!
Bonnier Fakta 9789174240177 -
DESSERTER
Inbunden bok. Prisma. 1998. 239 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. –– NYSKICK, verkar oläst! – Små yt-/kantmärken och lite blekning på skyddsomslaget. – Stort format, ca 23x28 cm! – Se fler bilder!
Med inspiration från Frankrike, Italien och Schweiz och i samklang med svenska desserttraditioner har Jan Hedh samlat er läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151831893
- Titel
- Desserter
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 1998
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 0 x 290 mm
- Vikt
- 1244 g
- Språk
- Svenska
Prisma 9789151831893 -
TUTTI FRUTTI – En bok om frukt och frestelser
Inbunden bok. Schibsted Förlagen. 2007. 188 sidor.
Nyskick. – ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Se fler bilder! –– Frukt och bär är saftiga, sinnliga, smakrika. Och nyttiga. Numera kan vi dessutom botanisera bland mängder av exotiska och fantasieggande frukter i livsmedelsbutikerna. En del är till och med så ny läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789177387510
- Titel
- Tutti Frutti : en bok om frukt och frestelser
- Författare
- Klas Lindstrand - Tomas Lestrup - Maria Lindstrand
- Förlag
- Schibsted Förlagen
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 188 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 215 x 216 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 760 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Frukt och bär är saftiga, sinnliga, smakrika. Och nyttiga. Numera kan vi dessutom botanisera bland mängder av exotiska och fantasieggande frukter i livsmedelsbutikerna. En del är till och med så nya för oss att vi inte vågar prova. Hur smakar de, hur vet man att de är mogna och framför allt vad ska man göra med dem?
Tutti Frutti är en urläcker, färgsprakande bok som ger både fakta, recept och inspiration om kända och okända frukter och bär. Recepten är supergoda och enkla, fotografierna är en njutning för ögat och faktatexterna ger nyttig information och kul kuriosa. Förutom alla ovanligare frukter som tamarillo, pitahaya, granatäpple, cherimoya, rambutan och sharon finns också gamla kända favoriter som t.ex. apelsin, hallon, björnbär, blåbär, banan och jordgubb. En skattgömma för den som vill hitta nya, läckra dessertvarianter!
Schibsted Förlagen 9789177387510 -
DESSERTER & BAKVERK
ABSOLUT NYSKICK/FÖRLAGSNY! Klicka på rubriken ovan för fler bilder! --- Norstedts, 2010.
Omfång: 400 sidor!!
Illustrerad: Ja.
Bandtyp: Danskt band.
Mått: 142 x 190 x 33 mm. --- Alla har vi olika smak, men de allra flesta är svaga för olika typer av sö läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113031750
- Titel
- Desserter & bakverk
- Författare
- Andersson, Bodil - Fowler, Jared - Scott, Stuart
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 400 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 142 x 190 mm Ryggbredd 33 mm
- Vikt
- 690 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Alla har vi olika smak, men de allra flesta är svaga för olika typer av sötsaker. I den här boken hittar du något för alla tillfällen, såväl födelsedagsfesten och fredagsmyset som fikarasten och vardagsmiddagen.
Här finns allt från tårtor, pajer och kakor, till glass och desserter! Varför inte unna dig något redan i dag, till exempel ananas- och pekannötkaka, amarettofyllda persikor, grillade fikon med ricotta eller kanelglass?
9789113031750 -
SMULPAJER till kaffe och dessert
ABSOLUT NYSKICK, se fler bilder! --- Albert Bonniers Förlag, 2006.
Slut på förlaget.
Omfång: 127 sidor.
Illustrerad: Ja.
Bandtyp: Kartonnage.
Mått: 202 x 233 mm. --- I Smulpajer – till kaffe och dessert presenterar restaurangkonditor Elisabeth Johans läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100111069
- Titel
- Smulpajer : till kaffe och dessert
- Författare
- Johansson, Elisabeth
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 127 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 202 x 233 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 595 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Smulpajer till kaffe och dessert presenterar restaurangkonditor Elisabeth Johansson en mängd fantasifulla och nyskapande pajer tillsammans med gamla klassiker. Hennes signum är enkla men inspirerande recept med oväntade ingredienser och sammansättningar. Alla som möjligen trodde att en smulpaj bara kan göras på ett sätt kommer att upptäcka att det finns hur många varianter som helst, den ena godare än den andra. Självklart bör man ta vara på trädgårdens frukter och bär och vad kan vara enklare än en smulpaj, som man snabbt svänger ihop när det kommer fikagäster eller man vill bjuda på en läcker dessert efter en god middag?Boken innehåller ett femtiotal smulpajer och är indelad i fem avsnitt efter vad "smulorna" består av: smulpajer med choklad, med nötter, med frön, gryn och flingor, kryddiga smulpajer samt en grupp med övriga pajer, där till exempel en oemotståndlig bananpaj med maryland cookies-smulor ingår. Några andra exempel är äppelpaj med pepparkakssmulor och valnötter, knäckig kolapaj med lingon eller två olika blåbärspajer, en med marshmallowsmulor och en med citronsmulor. Dessutom finns det recept på den i särklass godaste vaniljsåsen och vaniljglassen. Recepten illustreras av matfotografen Nisse Petersons fina bilder.
9789100111069 -
FRESTELSER AV CHOKLAD - Frossa i läckra recep...
NYSKICK, ren och fräsch, se fler bilder! Parragon Books Ltd 2008 220x280 mm Ills pappband med skyddsomslag, 223 sid, rikt illustrerad färgfoton.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9781407535838
- Titel
- Frestelser av choklad : frossa i läckra recept skapade för verkliga chokladälskare
- Författare
- Linda Doeser
- Förlag
- Läsförlaget
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 223 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 224 x 278 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1178 g
- Språk
- Svenska
9781407535838 -
CHOKLAD Favoriter för chokladälskaren
Nyskick. FÖRLAGSNY! Bandtyp: Inbunden
Förlag: Ica Bokförlag (2006)
Upplaga: 1
Språk: Svensk a
Artikelid: 9789153427025
Att man blir glad och lycklig av choklad vet väl alla. Numera är det ju till och med bevisat. Forskarna har funnit att samma ämne (fenyletyl läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153427025
- Titel
- Choklad : favoriter för chokladälskaren
- Författare
- Göran Söderin - George Strachal
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 64 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 215 x 218 mm Ryggbredd 9 mm
- Vikt
- 386 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att man blir glad och lycklig av choklad vet väl alla. Numera är det ju till och med bevisat. Forskarna har funnit att samma ämne (fenyletylamin) som utsöndras i vår hjärna när vi blir förälskade, också finns i choklad. Är det då så konstigt att vi hänger oss åt frosseri? Tänk att själv kunna tillverka denna njutning när lusten faller på! Doppade praliner gör du snabbt och enkelt, fyllda praliner är lite pyssligare men väl värda bestyren. En dessert eller drink med choklad är den perfekta avrundningen.
Göran Söderin är konditor, chokladspecialist och tidigare ledare för det svenska konditorlandslaget, bronsmedaljör i mat-OS.
9789153427025
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn