Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Die Konditorei der Neuzeit in Theorie und Praxis (Nya tidens konditori i teori och praktik)
Die Konditorei der Neuzeit in Theorie und Praxis (Nya tidens konditori i teori och praktik) Die Konditorei der Neuzeit in Theorie und Praxis (Nya tidens konditori i teori och praktik) Die Konditorei der Neuzeit in Theorie und Praxis (Nya tidens konditori i teori och praktik) Die Konditorei der Neuzeit in Theorie und Praxis (Nya tidens konditori i teori och praktik) Die Konditorei der Neuzeit in Theorie und Praxis (Nya tidens konditori i teori och praktik)

Die Konditorei der Neuzeit in Theorie und Praxis (Nya tidens konditori i teori och praktik)

Inbunden bok. Heinrich Killinger Verlagsbuchhandlung in Nordhausen. 2:a uppl. 1925. 112 sidor.

Mycket gott skick. Inbundet klotryggband med mindre nötningsskador överst och längst ned på pärmryggen, lite fläckade pärmar. Inlaga med ägarnamn och gulnade, men i övrigt rena och finfina sidor. Författaren var innehavare av den Internationella Konditorfackskolan i Köln. Boken har ca 350 utprövade recept i denna den andra bearbetade och förbättrade upplagan från 1925. På tyska med frakturstil.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish