ITALIA – Guide till det bästa av det godaste
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Ica Bokförlag. 2013. 279 sidor.
Nyskick.
–– FÖRLAGSNY! –– Stort format, ca 23x30x3 cm! – Se fler bilder! ––
Bo Hagström presenterar de allra bästa italienska specialiteterna, vad som karakteriserar dem och vem som tillverkar dem. Visste du till exempel att det är stor skillnad på en parmesanost gjord på mjölk från kor på sommarbete och en parmesan som gjorts på mjölk från kossor som står i stall?
• Boken är späckad med historisk kunskap och anekdoter som får oss att förstå varför det italienska köket blivit så älskat över hela världen. Läs om vilket inflytande Slow Food-rörelsen haft för småskaliga och traditionella producenter och lär känna fenomenet och mattemplet Eataly.
• Dessutom tips på avstickare från allfarvägarna som leder dig till garanterat unika matupplevelser!
"Du som älskar Italien och framför allt det italienska köket måste absolut ha den här boken i ditt hem! Den är vackert fotograferad och späckad med information.
Samtidigt känner man igen sig i det italienska sättet att se på mat & dryck, nämligen att man lever för att äta, inte bara äter för att leva. Bravissimo Bo Hagström!"
–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789153438809
- Titel
- Italia! : guide till det bästa av det godaste
- Författare
- Bo Hagström
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 279 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 234 x 296 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 1704 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bo Hagström presenterar de allra bästa italienska specialiteterna, vad som karakteriserar dem och vem som tillverkar dem. Visste du till exempel att det är stor skillnad på en parmesanost gjord på mjölk från kor på sommarbete och en parmesan som gjorts på mjölk från kossor som står i stall?
Boken är späckad med historisk kunskap och anekdoter som får oss att förstå varför det italienska köket blivit så älskat över hela världen. Läs om vilket inflytande Slow Food-rörelsen haft för småskaliga och traditionella producenter och lär känna fenomenet och mattemplet Eataly. Dessutom tips på avstickare från allfarvägarna som leder dig till garanterat unika matupplevelser!