Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
BAKA GLUTENFRITT med Ulrika
BAKA GLUTENFRITT med Ulrika BAKA GLUTENFRITT med Ulrika BAKA GLUTENFRITT med Ulrika BAKA GLUTENFRITT med Ulrika BAKA GLUTENFRITT med Ulrika BAKA GLUTENFRITT med Ulrika

BAKA GLUTENFRITT med Ulrika

Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2015. 128 sidor.

Nyskick. –– NYSKICK! – Oläst, men har en tillskrift på titelsidan! – (Obet. märken på pärmarna.)– Se fler bilder! ––

Välkommen in i Ulrikas bakstuga! Här får du lära dig hur du blir en hemmabagare som bakar nyttiga och glutenfria alternativ som smakar ljuvligt. Du kan fortfarande unna dig goda bakverk fastän du undviker gluten som många idag är känsliga för.
• Förutom över 60 recept med goda bakverk får du, som nybörjare på glutenfri bakning, råd och tips på hur du lyckas med att jäsa degen så att den bli lika fluffig och fin som du är van vid trots att inget vete används.
• Ulrika använder ett flertal olika hälsosamma alternativ som havremjöl, bovetemjöl, rismjöl, kokosmjöl, mandelmjöl, jyttemjöl och teffmjöl samt fiberhusk istället för vete.
• Riktigt goda matbröd, baguetter, limpor, tortillas, knäckebröd och pizzor hittar du här och Ulrika bjuder dessutom in till kakkalas med glutenfria tårtor, muffins, småkakor, cheesecake, kladdkakor och andra mjuka kakor som till exempel morotskaka och kardemummakaka – alla fantastiskt goda, och dessutom bakade utan socker!

"Äter oftast enligt paleo/LCHF och bakar lågkolydrats bröd. Ibland längtar jag efter "vanligt " bröd.. Då var detta en väldigt bra bok att varva med. Många alternativa mjölsorter som jag inte ens visste fanns! Info om brödets GI värde finns så att du kan välja.. Väldigt bra bakbok!"

"Den första boken som ger bra alternativ till gluten och socker. Förklarar bra om vad olika mjölsorter mm passar till. Mycket bra recept även för den som inte är glutenallergiker."

–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789174245240
Titel
Baka glutenfritt med Ulrika
Författare
Davidsson, Ulrika
Förlag
Bonnier Fakta
Utgivningsår
2015
Omfång
128 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
200 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
613 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Välkommen in i Ulrikas bakstuga! Här får du lära dig hur du blir en hemmabagare som bakar nyttiga och glutenfria alternativ som smakar ljuvligt. Du kan fortfarande unna dig goda bakverk fastän du undviker gluten som många idag är känsliga för.Förutom över 60 recept med goda bakverk får du, som nybörjare på glutenfri bakning, råd och tips på hur du lyckas med att jäsa degen så att den bli lika fluffig och fin som du är van vid trots att inget vete används. Ulrika använder ett flertal olika hälsosamma alternativ som havremjöl, bovetemjöl, rismjöl, kokosmjöl, mandelmjöl, jyttemjöl och teffmjöl samt fiberhusk istället för vete. Riktigt goda matbröd, baguetter, limpor, tortillas, knäckebröd och pizzor hittar du här och Ulrika bjuder dessutom in till kakkalas med glutenfria tårtor, muffins, småkakor, cheesecake, kladdkakor och andra mjuka kakor som till exempel morotskaka och kardemummakaka – alla fantastiskt goda, och dessutom bakade utan socker!