Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Klimatmaten : recept & fakta

Klimatmaten : recept & fakta

Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 1 uppl. 2020. 147 sidor.

Nära nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789174693539
Titel
Klimatmaten : recept & fakta
Författare
Djuphammar, Lena
Förlag
Ordalaget Bokförlag
Utgivningsår
2020
Omfång
147 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
200 x 266 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
704 g
Språk
Svenska
Baksidestext
 "Både fakta och recept på hur vi kan äta smartare"Femina "Inspirerande. Uppmuntrar till att lära mer. Betyg 4 av 5"BTJ, Charlotte Berglund Vill du få hjälp att äta mer klimatsmart? Vilka livsmedel ska du välja? Måste du bli vegetarian? Finns det svenska alternativ till grödor?   Så mycket som en tredjedel av en persons klimatavtryck kommer från maten. Men det finns en hel del du kan göra för att minska din på­verkan på planeten. Den här boken vill inspirera dig att äta mer klimatsmart. Förutom recept ges fakta, inspiration och tips! Du får 40 recept, som fungerar som vardagsmat men även då man bjuder på middag allt från spännande viltrecept till klassiker som gjorts mer klimatsmarta. Dessutom inspirerande rätter med klimatets bästa vänner baljväxter, rotfrukter och kål! Även fisk får ett avsnitt.  Faktasidorna lyfter fram klimatsmarta råvaror, nya spännande grödor och intressanta projekt om framtidens mat. Med den här boken vill författarna bidra till ett ökat intresse för den klimatsmarta maten men även ge en ökad medvetenhet om den omställning vi tillsammans behöver vara en del av! ANN-CATHRINE JOHNSSON är utbildad kost­rådgivare och journalist med inriktning mot medicin, kost och hälsa. Hon skriver regelbun­det i SvD. LENA DJUPHAMMAR är fotograf och grafisk formgivare. Hon har gett ut flera kokböcker, bland annat Bättre hälsa med bönor med Ann-Cathrine Johnsson.