Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
FRÅN MITT KÖK TILL DITT : läckra matpresenter fyllda med omtanke

FRÅN MITT KÖK TILL DITT : läckra matpresenter fyllda med omtanke

av

Nyskick. FÖRLAGSNY, se fler bilder! --- Förlag: Kakao Förlag. Utgivningsdatum: 2006. Omfång: 108 sidor. Illustrerad: Ja. Bandtyp: Inbunden. Mått: 181 x 247 mm. --- Den här boken är full av läckra tips på presenter från köket. Att överräcka en glasburk med inlagda svampar eller en påse med hemlagade kakor signalerar omtanke starkare än någon köpt present. Det är dessutom en uråldrig symbolhandling för att indikera vänskap. Du får möta en rad unika personer som med stort hjärta delar med sig av sina egentillverkade favoriter. Det är godsaker som knapriga lavendelskorpor, kaneltryffel, syltgrottor och rabarbersaft men också inlagd sill, gravad lax och hemlagad pasta. En underbar bok både för såväl matglada amatörer som ambitiösa matälskare. --- GLÖM INTE ATT TITTA PÅ MINA ANDRA ANNONSER!. Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish

FRÅN MITT KÖK TILL DITT : läckra matpresenter fyllda med omtanke FRÅN MITT KÖK TILL DITT : läckra matpresenter fyllda med omtanke FRÅN MITT KÖK TILL DITT : läckra matpresenter fyllda med omtanke

Förlagsfakta

ISBN
9197572462
Titel
Från mitt kök till ditt : läckra matpresenter fyllda med omtanke
Författare
Henrik Francke
Förlag
Kakao Förlag
Utgivningsdatum
20060301
Omfång
108 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
181 x 247 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
534 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Den här boken är full av läckra tips på presenter från köket. Att överräcka en glasburk med inlagda svampar eller en påse med hemlagade kakor signalerar omtanke starkare än någon köpt present. Det är dessutom en uråldrig symbolhandling för att indikera vänskap. Du får möta en rad unika personer som med stort hjärta delar med sig av sina egentillverkade favoriter. Det är godsaker som knapriga lavendelskorpor, kaneltryffel, syltgrottor och rabarbersaft men också inlagd sill, gravad lax och hemlagad pasta. En underbar bok både för såväl matglada amatörer som ambitiösa matälskare.