Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Starta eget för nya svenskar (10-pack) - Sfi kurs D

Starta eget för nya svenskar (10-pack) - Sfi kurs D

Häftad bok Studentlitteratur AB. 1 uppl. 2011. 63 sidor.

Nyskick. Elva exemplar i paketet. Övervägande delen av exemplaren i nyskick, några med skolstämpel och obetydliga brukarspår.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789144058252
Titel
Starta eget för nya svenskar (10-pack) - Sfi kurs D
Författare
Gunnar Wiraeus - Torbjörn Stenson - Anna Hägerlund
Förlag
Studentlitteratur AB
Utgivningsår
2011
Omfång
63 sidor
Bandtyp
Häftad
Vikt
1570 g
Språk
Svenska
Baksidestext
I Starta eget för nya svenskar går språkträning och entreprenörskap hand i hand. Här får du både träna på grunderna i det nya språket och utveckla dina kunskaper om företagande. Syftet är att ge dig verktyg och inspiration att som entreprenör och företagare kunna försörja dig i det nya landet.
I tio korta kapitel behandlas grunderna i svenska språket och entreprenörskap, varvat med företagarporträtt och övningar. Till varje avsnitt följer konkreta råd för att förbereda för vardagslivet som småföretagare i Sverige. Boken går från ax till limpa – startar med hur man hittar en framgångsrik affärsidé och avslutar med att visa hur denna kan bli en lönsam och bestående affärsverksamhet.
Ett levande galleri av företagare och entreprenörer, som alla själva har invandrat till Sverige, erbjuder dig ett bra stöd på vägen mot en egen försörjning i det svenska samhället. Tillsammans ger förebilderna enkla råd och handfasta exempel, samtidigt som de förmedlar hopp om ett gott och rikt liv i det nya landet.
Materialet är avpassat för sfi kurs D (och senare delen av C) samt individuella programmet för nyanlända ungdomar (språkintroduktion fr.o.m. Gy 2011).