Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
UTBLICK FRÅN EN GÅRDSPLAN

UTBLICK FRÅN EN GÅRDSPLAN

av

Inbunden bok. T. Hagman. 2001. 192 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. – ABSOLUT NYSKICK! – Se fler bilder! – Format ca 21x24 cm. 136 bilder. –– Med en livsstil som bygger på att bevara, nyttja och utveckla, driver Ingemar och Margareta Zachrisson sin gård Mysten i Hemsjö, Västergötland. De blandar gammal och ny teknik, tradition och förnyelse. Huvudinriktningen är fårskötsel och skogsbruk. Boken som är rikt illustrerad med färgbilder visar hur man tar vara på resurserna på en liten gård. Parets funderingar och tankebanor torde stämma till eftertanke. Boken är en inspirationskälla för dem som vill föra bondearvet vidare, om än i en liten skala. –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish

UTBLICK FRÅN EN GÅRDSPLAN UTBLICK FRÅN EN GÅRDSPLAN UTBLICK FRÅN EN GÅRDSPLAN UTBLICK FRÅN EN GÅRDSPLAN UTBLICK FRÅN EN GÅRDSPLAN

Förlagsfakta

ISBN
9197426709
Titel
Utblick från en gårdsplan
Författare
Hagman, Tore - Zachrisson, Ingemar
Förlag
Vårgårda : T. Hagman
Språk
Svenska