Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Sött utan vitt socker

Sött utan vitt socker

Inbunden bok. Norstedts. 2 uppl. 2015. 133 sidor.

Nyskick. Bok danskt band, 144 sidor. Vi är många som känner oro för det vita, raffinerade sockret. Hälsolarmen duggar tätt och sockret beskrivs som vår värsta fiende. Allt fler söker efter de goda men mer hälsosamma alternativen. Vi vill kunna unna oss det söta med gott samvete.



Emelie Holm är en självlärd dessertkreatör som älskar att experimentera med bakning. När hon upptäckte hur enkelt och gott det var att byta ut sockret mot mer naturliga råvaror förstod hon att det var en perfekt idé för en dessertbok.



"Nu har jag helt slängt ut det vita sockret. När jag väl började testa alternativen såg jag ingen anledning att ha det kvar. Nu använder jag istället honung, lönnsirap, kokossocker, agavesirap och björksocker."



I boken presenteras hälsosamma recept på alltifrån småkakor till tårtor, mousser och parfaiter. Rå choklad, nötter, frukt och bär öppnar upp en hel värld av möjligheter! Istället för "sockerchockar" med högt GI presenterar Emelie spännande recept som rawchokladtårta, spirulinaglass med mynta och kokosmacarons. Och det är inte ens svårt!

Danskt band, 144 sidor
Dimensioner: 250 x 180 x 15 mm - 430 g
ISBN: 9789113069661

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789113069661
Titel
Sött utan vitt socker
Författare
Holm, Emelie
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2015
Omfång
133 sidor
Bandtyp
Flexband
Mått
174 x 245 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
435 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Vi är många som känner oro för det vita, raffinerade sockret. Hälsolarmen duggar tätt och sockret beskrivs som vår värsta fiende. Allt fler söker efter de goda men mer hälsosamma alternativen. Vi vill kunna unna oss det söta med gott samvete.

Emelie Holm är en självlärd dessertkreatör som älskar att experimentera med bakning. När hon upptäckte hur enkelt och gott det var att byta ut sockret mot mer naturliga råvaror förstod hon att det var en perfekt idé för en dessertbok.

"Nu har jag helt slängt ut det vita sockret. När jag väl började testa alternativen såg jag ingen anledning att ha det kvar. Nu använder jag istället honung, lönnsirap, kokossocker, agavesirap och björksocker."

I boken presenteras hälsosamma recept på alltifrån småkakor till tårtor, mousser och parfaiter. Rå choklad, nötter, frukt och bär öppnar upp en hel värld av möjligheter! Istället för "sockerchockar" med högt GI presenterar Emelie spännande recept som rawchokladtårta, spirulinaglass med mynta och kokosmacarons. Och det är inte ens svårt!