-
Det sötaste vi har : om socker och växande kr...
Inbunden bok. Natur & Kultur Akademisk. 1 uppl. 2014. 355 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Det här är en spännande bok på många sätt. Ann lyckas skriva om ämnet socker på ett sätt som fångar läsaren. Hon tar upp forskning, hypoteser och case i en bra blandning, jag ville fortsätta läsa helt enkelt. Hon är hård mot sockret – men underbygger sin läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127137950
- Titel
- Det sötaste vi har : om socker och växande kroppar
- Författare
- Fernholm, Ann
- Förlag
- Natur & Kultur Akademisk
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 355 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 144 x 218 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad skulle du tänka om du såg någon mata en kanin med läsk? Eller om du fick reda på att grannfamiljens mops fick glass varje fredag, godis varje lördag och gick på hundkalas varje söndag? Det finns inget djur vi skulle ge den mat som vi ger våra barn idag. De skulle bli sjuka, få hål i tänderna och ont i magen. Idag har 10 till 25 procent av alla barn oförklarliga magknip.
I Det sötaste vi har – om socker och växande kroppar berättar vetenskapsjournalisten Ann Fernholm om hur den historiskt höga konsumtionen av socker och vitt mjöl ställer till det i barnens kroppar. Det är en svindlande resa som går från lever och hjärna, till tarmar och ben. Hon visar hur de sjukdomar och problem som ökar bland barn över hela världen – astma, allergier, glutenintolerans, typ 1 diabetes, depression, fetma, autism, adhd, akne och en för tidig pubertet – går att knyta till söt och vetemjölsbaserad mat och ett stillasittande liv.
Natur & Kultur Akademisk 1 9789127137950 -
Det sötaste vi har : Om socker och växande kr...
Inbunden bok.
Nyskick. Upptäck hur hög konsumtion av socker och vitt mjöl påverkar barnens kroppar och leder till ökade sjukdomar som astma, allergier och fetma. Lär dig hur du kan minska barnens intag av socker med hjälp av författarens bästa tips och knep. En ögonöppnande bok läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127137950
- Titel
- Det sötaste vi har : om socker och växande kroppar
- Författare
- Fernholm, Ann
- Förlag
- Natur & Kultur Akademisk
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 355 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 144 x 218 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad skulle du tänka om du såg någon mata en kanin med läsk? Eller om du fick reda på att grannfamiljens mops fick glass varje fredag, godis varje lördag och gick på hundkalas varje söndag? Det finns inget djur vi skulle ge den mat som vi ger våra barn idag. De skulle bli sjuka, få hål i tänderna och ont i magen. Idag har 10 till 25 procent av alla barn oförklarliga magknip.
I Det sötaste vi har – om socker och växande kroppar berättar vetenskapsjournalisten Ann Fernholm om hur den historiskt höga konsumtionen av socker och vitt mjöl ställer till det i barnens kroppar. Det är en svindlande resa som går från lever och hjärna, till tarmar och ben. Hon visar hur de sjukdomar och problem som ökar bland barn över hela världen – astma, allergier, glutenintolerans, typ 1 diabetes, depression, fetma, autism, adhd, akne och en för tidig pubertet – går att knyta till söt och vetemjölsbaserad mat och ett stillasittande liv.
9789127137950 -
Det sötaste vi har : om socker och växande kr...
Inbunden bok. Natur & Kultur Akademisk. 1 uppl. 2014. 355 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Liten prislapp på baksidan.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127137950
- Titel
- Det sötaste vi har : om socker och växande kroppar
- Författare
- Fernholm, Ann
- Förlag
- Natur & Kultur Akademisk
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 355 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 144 x 218 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad skulle du tänka om du såg någon mata en kanin med läsk? Eller om du fick reda på att grannfamiljens mops fick glass varje fredag, godis varje lördag och gick på hundkalas varje söndag? Det finns inget djur vi skulle ge den mat som vi ger våra barn idag. De skulle bli sjuka, få hål i tänderna och ont i magen. Idag har 10 till 25 procent av alla barn oförklarliga magknip.
I Det sötaste vi har – om socker och växande kroppar berättar vetenskapsjournalisten Ann Fernholm om hur den historiskt höga konsumtionen av socker och vitt mjöl ställer till det i barnens kroppar. Det är en svindlande resa som går från lever och hjärna, till tarmar och ben. Hon visar hur de sjukdomar och problem som ökar bland barn över hela världen – astma, allergier, glutenintolerans, typ 1 diabetes, depression, fetma, autism, adhd, akne och en för tidig pubertet – går att knyta till söt och vetemjölsbaserad mat och ett stillasittande liv.
Natur & Kultur Akademisk 1 9789127137950 -
Det sötaste vi har: Om socker och växande
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Natur och Kultur. Stockholm, 2014. Förlagets pappband med skyddsomslag. 355 s.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127137950
- Titel
- Det sötaste vi har : om socker och växande kroppar
- Författare
- Fernholm, Ann
- Förlag
- Natur & Kultur Akademisk
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 355 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 144 x 218 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad skulle du tänka om du såg någon mata en kanin med läsk? Eller om du fick reda på att grannfamiljens mops fick glass varje fredag, godis varje lördag och gick på hundkalas varje söndag? Det finns inget djur vi skulle ge den mat som vi ger våra barn idag. De skulle bli sjuka, få hål i tänderna och ont i magen. Idag har 10 till 25 procent av alla barn oförklarliga magknip.
I Det sötaste vi har – om socker och växande kroppar berättar vetenskapsjournalisten Ann Fernholm om hur den historiskt höga konsumtionen av socker och vitt mjöl ställer till det i barnens kroppar. Det är en svindlande resa som går från lever och hjärna, till tarmar och ben. Hon visar hur de sjukdomar och problem som ökar bland barn över hela världen – astma, allergier, glutenintolerans, typ 1 diabetes, depression, fetma, autism, adhd, akne och en för tidig pubertet – går att knyta till söt och vetemjölsbaserad mat och ett stillasittande liv.
9789127137950 -
Det sötaste vi har : om socker och växande kr...
Inbunden bok. Natur & Kultur Akademisk. 1 uppl. 2014. 355 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Se våra andra böcker för samfrakt!
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127137950
- Titel
- Det sötaste vi har : om socker och växande kroppar
- Författare
- Fernholm, Ann
- Förlag
- Natur & Kultur Akademisk
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 355 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 144 x 218 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad skulle du tänka om du såg någon mata en kanin med läsk? Eller om du fick reda på att grannfamiljens mops fick glass varje fredag, godis varje lördag och gick på hundkalas varje söndag? Det finns inget djur vi skulle ge den mat som vi ger våra barn idag. De skulle bli sjuka, få hål i tänderna och ont i magen. Idag har 10 till 25 procent av alla barn oförklarliga magknip.
I Det sötaste vi har – om socker och växande kroppar berättar vetenskapsjournalisten Ann Fernholm om hur den historiskt höga konsumtionen av socker och vitt mjöl ställer till det i barnens kroppar. Det är en svindlande resa som går från lever och hjärna, till tarmar och ben. Hon visar hur de sjukdomar och problem som ökar bland barn över hela världen – astma, allergier, glutenintolerans, typ 1 diabetes, depression, fetma, autism, adhd, akne och en för tidig pubertet – går att knyta till söt och vetemjölsbaserad mat och ett stillasittande liv.
Natur & Kultur Akademisk 1 9789127137950 -
Det sötaste vi har : om socker och växande kr...
Inbunden bok. Natur & Kultur Akademisk. 1 uppl. 2014. 355 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127137950
- Titel
- Det sötaste vi har : om socker och växande kroppar
- Författare
- Fernholm, Ann
- Förlag
- Natur & Kultur Akademisk
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 355 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 144 x 218 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad skulle du tänka om du såg någon mata en kanin med läsk? Eller om du fick reda på att grannfamiljens mops fick glass varje fredag, godis varje lördag och gick på hundkalas varje söndag? Det finns inget djur vi skulle ge den mat som vi ger våra barn idag. De skulle bli sjuka, få hål i tänderna och ont i magen. Idag har 10 till 25 procent av alla barn oförklarliga magknip.
I Det sötaste vi har – om socker och växande kroppar berättar vetenskapsjournalisten Ann Fernholm om hur den historiskt höga konsumtionen av socker och vitt mjöl ställer till det i barnens kroppar. Det är en svindlande resa som går från lever och hjärna, till tarmar och ben. Hon visar hur de sjukdomar och problem som ökar bland barn över hela världen – astma, allergier, glutenintolerans, typ 1 diabetes, depression, fetma, autism, adhd, akne och en för tidig pubertet – går att knyta till söt och vetemjölsbaserad mat och ett stillasittande liv.
Natur & Kultur Akademisk 1 9789127137950 -
Det sötaste vi har : om socker och växande kr...
Inbunden bok. Natur & Kultur Akademisk. 1 uppl. 2014. 355 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Förlagsny och oläst.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127137950
- Titel
- Det sötaste vi har : om socker och växande kroppar
- Författare
- Fernholm, Ann
- Förlag
- Natur & Kultur Akademisk
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 355 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 144 x 218 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad skulle du tänka om du såg någon mata en kanin med läsk? Eller om du fick reda på att grannfamiljens mops fick glass varje fredag, godis varje lördag och gick på hundkalas varje söndag? Det finns inget djur vi skulle ge den mat som vi ger våra barn idag. De skulle bli sjuka, få hål i tänderna och ont i magen. Idag har 10 till 25 procent av alla barn oförklarliga magknip.
I Det sötaste vi har – om socker och växande kroppar berättar vetenskapsjournalisten Ann Fernholm om hur den historiskt höga konsumtionen av socker och vitt mjöl ställer till det i barnens kroppar. Det är en svindlande resa som går från lever och hjärna, till tarmar och ben. Hon visar hur de sjukdomar och problem som ökar bland barn över hela världen – astma, allergier, glutenintolerans, typ 1 diabetes, depression, fetma, autism, adhd, akne och en för tidig pubertet – går att knyta till söt och vetemjölsbaserad mat och ett stillasittande liv.
Natur & Kultur Akademisk 1 9789127137950 -
Det sötaste vi har - om socker och växande kr...
Inbunden bok. Natur & Kultur Akademisk. 1:2 uppl. 2014. 355 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Format 21,5 x 14 cm Vikt 550 g.
Inbundet rosa klotband med gul ryggtext och skyddsomslag. I "Det sötaste vi har om socker och växande kroppar" berättar vetenskapsjournalisten Ann Fernholm om hur den historiskt höga konsumtionen av socker och vitt mjöl s läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127137950
- Titel
- Det sötaste vi har : om socker och växande kroppar
- Författare
- Fernholm, Ann
- Förlag
- Natur & Kultur Akademisk
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 355 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 144 x 218 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad skulle du tänka om du såg någon mata en kanin med läsk? Eller om du fick reda på att grannfamiljens mops fick glass varje fredag, godis varje lördag och gick på hundkalas varje söndag? Det finns inget djur vi skulle ge den mat som vi ger våra barn idag. De skulle bli sjuka, få hål i tänderna och ont i magen. Idag har 10 till 25 procent av alla barn oförklarliga magknip.
I Det sötaste vi har – om socker och växande kroppar berättar vetenskapsjournalisten Ann Fernholm om hur den historiskt höga konsumtionen av socker och vitt mjöl ställer till det i barnens kroppar. Det är en svindlande resa som går från lever och hjärna, till tarmar och ben. Hon visar hur de sjukdomar och problem som ökar bland barn över hela världen – astma, allergier, glutenintolerans, typ 1 diabetes, depression, fetma, autism, adhd, akne och en för tidig pubertet – går att knyta till söt och vetemjölsbaserad mat och ett stillasittande liv.
Natur & Kultur Akademisk 1:2 9789127137950 -
Det sötaste vi har : om socker och växande kr...
Inbunden bok. Natur & Kultur Akademisk. 1 uppl. 2014. 355 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Hanteringsspår på skyddsomslaget. Aningen skavd längs kanterna. Omslaget har en reva (- 2 cm ) i överkant på framsida. Fin inlaga. [rum 12]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127137950
- Titel
- Det sötaste vi har : om socker och växande kroppar
- Författare
- Fernholm, Ann
- Förlag
- Natur & Kultur Akademisk
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 355 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 144 x 218 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad skulle du tänka om du såg någon mata en kanin med läsk? Eller om du fick reda på att grannfamiljens mops fick glass varje fredag, godis varje lördag och gick på hundkalas varje söndag? Det finns inget djur vi skulle ge den mat som vi ger våra barn idag. De skulle bli sjuka, få hål i tänderna och ont i magen. Idag har 10 till 25 procent av alla barn oförklarliga magknip.
I Det sötaste vi har – om socker och växande kroppar berättar vetenskapsjournalisten Ann Fernholm om hur den historiskt höga konsumtionen av socker och vitt mjöl ställer till det i barnens kroppar. Det är en svindlande resa som går från lever och hjärna, till tarmar och ben. Hon visar hur de sjukdomar och problem som ökar bland barn över hela världen – astma, allergier, glutenintolerans, typ 1 diabetes, depression, fetma, autism, adhd, akne och en för tidig pubertet – går att knyta till söt och vetemjölsbaserad mat och ett stillasittande liv.
Natur & Kultur Akademisk 1 9789127137950 -
Det sötaste vi har : om socker och växande kr...
Inbunden bok. Natur & Kultur Akademisk. 1 uppl. 2014. 355 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127137950
- Titel
- Det sötaste vi har : om socker och växande kroppar
- Författare
- Fernholm, Ann
- Förlag
- Natur & Kultur Akademisk
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 355 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 144 x 218 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad skulle du tänka om du såg någon mata en kanin med läsk? Eller om du fick reda på att grannfamiljens mops fick glass varje fredag, godis varje lördag och gick på hundkalas varje söndag? Det finns inget djur vi skulle ge den mat som vi ger våra barn idag. De skulle bli sjuka, få hål i tänderna och ont i magen. Idag har 10 till 25 procent av alla barn oförklarliga magknip.
I Det sötaste vi har – om socker och växande kroppar berättar vetenskapsjournalisten Ann Fernholm om hur den historiskt höga konsumtionen av socker och vitt mjöl ställer till det i barnens kroppar. Det är en svindlande resa som går från lever och hjärna, till tarmar och ben. Hon visar hur de sjukdomar och problem som ökar bland barn över hela världen – astma, allergier, glutenintolerans, typ 1 diabetes, depression, fetma, autism, adhd, akne och en för tidig pubertet – går att knyta till söt och vetemjölsbaserad mat och ett stillasittande liv.
Natur & Kultur Akademisk 1 9789127137950 -
Humanistiskt ledarskap - En praktisk handbok
Inbunden bok. Telegram Bokförlag. 1 uppl. 2002. 139 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127137950
- Titel
- Det sötaste vi har : om socker och växande kroppar
- Författare
- Fernholm, Ann
- Förlag
- Natur & Kultur Akademisk
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 355 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 144 x 218 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad skulle du tänka om du såg någon mata en kanin med läsk? Eller om du fick reda på att grannfamiljens mops fick glass varje fredag, godis varje lördag och gick på hundkalas varje söndag? Det finns inget djur vi skulle ge den mat som vi ger våra barn idag. De skulle bli sjuka, få hål i tänderna och ont i magen. Idag har 10 till 25 procent av alla barn oförklarliga magknip.
I Det sötaste vi har – om socker och växande kroppar berättar vetenskapsjournalisten Ann Fernholm om hur den historiskt höga konsumtionen av socker och vitt mjöl ställer till det i barnens kroppar. Det är en svindlande resa som går från lever och hjärna, till tarmar och ben. Hon visar hur de sjukdomar och problem som ökar bland barn över hela världen – astma, allergier, glutenintolerans, typ 1 diabetes, depression, fetma, autism, adhd, akne och en för tidig pubertet – går att knyta till söt och vetemjölsbaserad mat och ett stillasittande liv.
Telegram Bokförlag 1 9789127137950 -
Det sötaste vi har : om socker och växande kr...
Inbunden bok. Natur & Kultur Akademisk. 1 uppl. 2014. 355 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Vad skulle du tänka om du såg någon mata en kanin med läsk? Eller om du fick reda på att grannfamiljens mops fick glass varje fredag, godis varje lördag och gick på hundkalas varje söndag? Det finns inget djur vi skulle ge den mat som vi ger våra barn ida läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127137950
- Titel
- Det sötaste vi har : om socker och växande kroppar
- Författare
- Fernholm, Ann
- Förlag
- Natur & Kultur Akademisk
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 355 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 144 x 218 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad skulle du tänka om du såg någon mata en kanin med läsk? Eller om du fick reda på att grannfamiljens mops fick glass varje fredag, godis varje lördag och gick på hundkalas varje söndag? Det finns inget djur vi skulle ge den mat som vi ger våra barn idag. De skulle bli sjuka, få hål i tänderna och ont i magen. Idag har 10 till 25 procent av alla barn oförklarliga magknip.
I Det sötaste vi har – om socker och växande kroppar berättar vetenskapsjournalisten Ann Fernholm om hur den historiskt höga konsumtionen av socker och vitt mjöl ställer till det i barnens kroppar. Det är en svindlande resa som går från lever och hjärna, till tarmar och ben. Hon visar hur de sjukdomar och problem som ökar bland barn över hela världen – astma, allergier, glutenintolerans, typ 1 diabetes, depression, fetma, autism, adhd, akne och en för tidig pubertet – går att knyta till söt och vetemjölsbaserad mat och ett stillasittande liv.
Natur & Kultur Akademisk 1 9789127137950 -
Det sötaste vi har : om socker och växande kr...
Inbunden bok. Natur & Kultur förlag. 1 uppl. 2014. 355 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127137950
- Titel
- Det sötaste vi har : om socker och växande kroppar
- Författare
- Fernholm, Ann
- Förlag
- Natur & Kultur Akademisk
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 355 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 144 x 218 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad skulle du tänka om du såg någon mata en kanin med läsk? Eller om du fick reda på att grannfamiljens mops fick glass varje fredag, godis varje lördag och gick på hundkalas varje söndag? Det finns inget djur vi skulle ge den mat som vi ger våra barn idag. De skulle bli sjuka, få hål i tänderna och ont i magen. Idag har 10 till 25 procent av alla barn oförklarliga magknip.
I Det sötaste vi har – om socker och växande kroppar berättar vetenskapsjournalisten Ann Fernholm om hur den historiskt höga konsumtionen av socker och vitt mjöl ställer till det i barnens kroppar. Det är en svindlande resa som går från lever och hjärna, till tarmar och ben. Hon visar hur de sjukdomar och problem som ökar bland barn över hela världen – astma, allergier, glutenintolerans, typ 1 diabetes, depression, fetma, autism, adhd, akne och en för tidig pubertet – går att knyta till söt och vetemjölsbaserad mat och ett stillasittande liv.
Natur & Kultur förlag 1 9789127137950 -
Det sötaste vi har - om socker och växande kr...
Förlagsband med skyddsomslag. Boken är i mycket gott skick. 3:e tryckningen. 2015
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127137950
- Titel
- Det sötaste vi har : om socker och växande kroppar
- Författare
- Fernholm, Ann
- Förlag
- Natur & Kultur Akademisk
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 355 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 144 x 218 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad skulle du tänka om du såg någon mata en kanin med läsk? Eller om du fick reda på att grannfamiljens mops fick glass varje fredag, godis varje lördag och gick på hundkalas varje söndag? Det finns inget djur vi skulle ge den mat som vi ger våra barn idag. De skulle bli sjuka, få hål i tänderna och ont i magen. Idag har 10 till 25 procent av alla barn oförklarliga magknip.
I Det sötaste vi har – om socker och växande kroppar berättar vetenskapsjournalisten Ann Fernholm om hur den historiskt höga konsumtionen av socker och vitt mjöl ställer till det i barnens kroppar. Det är en svindlande resa som går från lever och hjärna, till tarmar och ben. Hon visar hur de sjukdomar och problem som ökar bland barn över hela världen – astma, allergier, glutenintolerans, typ 1 diabetes, depression, fetma, autism, adhd, akne och en för tidig pubertet – går att knyta till söt och vetemjölsbaserad mat och ett stillasittande liv.
9789127137950 -
Det sötaste vi har : om socker och växande kr...
Inbunden bok. Natur & Kultur Akademisk. 1 uppl. 2014. 355 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i hyggligt skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127137950
- Titel
- Det sötaste vi har : om socker och växande kroppar
- Författare
- Fernholm, Ann
- Förlag
- Natur & Kultur Akademisk
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 355 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 144 x 218 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad skulle du tänka om du såg någon mata en kanin med läsk? Eller om du fick reda på att grannfamiljens mops fick glass varje fredag, godis varje lördag och gick på hundkalas varje söndag? Det finns inget djur vi skulle ge den mat som vi ger våra barn idag. De skulle bli sjuka, få hål i tänderna och ont i magen. Idag har 10 till 25 procent av alla barn oförklarliga magknip.
I Det sötaste vi har – om socker och växande kroppar berättar vetenskapsjournalisten Ann Fernholm om hur den historiskt höga konsumtionen av socker och vitt mjöl ställer till det i barnens kroppar. Det är en svindlande resa som går från lever och hjärna, till tarmar och ben. Hon visar hur de sjukdomar och problem som ökar bland barn över hela världen – astma, allergier, glutenintolerans, typ 1 diabetes, depression, fetma, autism, adhd, akne och en för tidig pubertet – går att knyta till söt och vetemjölsbaserad mat och ett stillasittande liv.
Natur & Kultur Akademisk 1 9789127137950 -
Det sötaste vi har : om socker och växande kr...
Inbunden bok. Natur & Kultur Akademisk. 1 uppl. 2014. 355 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127137950
- Titel
- Det sötaste vi har : om socker och växande kroppar
- Författare
- Fernholm, Ann
- Förlag
- Natur & Kultur Akademisk
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 355 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 144 x 218 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad skulle du tänka om du såg någon mata en kanin med läsk? Eller om du fick reda på att grannfamiljens mops fick glass varje fredag, godis varje lördag och gick på hundkalas varje söndag? Det finns inget djur vi skulle ge den mat som vi ger våra barn idag. De skulle bli sjuka, få hål i tänderna och ont i magen. Idag har 10 till 25 procent av alla barn oförklarliga magknip.
I Det sötaste vi har – om socker och växande kroppar berättar vetenskapsjournalisten Ann Fernholm om hur den historiskt höga konsumtionen av socker och vitt mjöl ställer till det i barnens kroppar. Det är en svindlande resa som går från lever och hjärna, till tarmar och ben. Hon visar hur de sjukdomar och problem som ökar bland barn över hela världen – astma, allergier, glutenintolerans, typ 1 diabetes, depression, fetma, autism, adhd, akne och en för tidig pubertet – går att knyta till söt och vetemjölsbaserad mat och ett stillasittande liv.
Natur & Kultur Akademisk 1 9789127137950 -
Det sötaste vi har : om socker och växande kr...
Inbunden bok. Natur & Kultur Akademisk. 1 uppl. 2014. 355 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127137950
- Titel
- Det sötaste vi har : om socker och växande kroppar
- Författare
- Fernholm, Ann
- Förlag
- Natur & Kultur Akademisk
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 355 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 144 x 218 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad skulle du tänka om du såg någon mata en kanin med läsk? Eller om du fick reda på att grannfamiljens mops fick glass varje fredag, godis varje lördag och gick på hundkalas varje söndag? Det finns inget djur vi skulle ge den mat som vi ger våra barn idag. De skulle bli sjuka, få hål i tänderna och ont i magen. Idag har 10 till 25 procent av alla barn oförklarliga magknip.
I Det sötaste vi har – om socker och växande kroppar berättar vetenskapsjournalisten Ann Fernholm om hur den historiskt höga konsumtionen av socker och vitt mjöl ställer till det i barnens kroppar. Det är en svindlande resa som går från lever och hjärna, till tarmar och ben. Hon visar hur de sjukdomar och problem som ökar bland barn över hela världen – astma, allergier, glutenintolerans, typ 1 diabetes, depression, fetma, autism, adhd, akne och en för tidig pubertet – går att knyta till söt och vetemjölsbaserad mat och ett stillasittande liv.
Natur & Kultur Akademisk 1 9789127137950 -
Det sötaste vi har : om socker och växande kr...
Inbunden bok. Natur & Kultur Akademisk. 1 uppl. 2014. 355 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127137950
- Titel
- Det sötaste vi har : om socker och växande kroppar
- Författare
- Fernholm, Ann
- Förlag
- Natur & Kultur Akademisk
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 355 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 144 x 218 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad skulle du tänka om du såg någon mata en kanin med läsk? Eller om du fick reda på att grannfamiljens mops fick glass varje fredag, godis varje lördag och gick på hundkalas varje söndag? Det finns inget djur vi skulle ge den mat som vi ger våra barn idag. De skulle bli sjuka, få hål i tänderna och ont i magen. Idag har 10 till 25 procent av alla barn oförklarliga magknip.
I Det sötaste vi har – om socker och växande kroppar berättar vetenskapsjournalisten Ann Fernholm om hur den historiskt höga konsumtionen av socker och vitt mjöl ställer till det i barnens kroppar. Det är en svindlande resa som går från lever och hjärna, till tarmar och ben. Hon visar hur de sjukdomar och problem som ökar bland barn över hela världen – astma, allergier, glutenintolerans, typ 1 diabetes, depression, fetma, autism, adhd, akne och en för tidig pubertet – går att knyta till söt och vetemjölsbaserad mat och ett stillasittande liv.
Natur & Kultur Akademisk 1 9789127137950 -
Det sötaste vi har - om barn och växande krop...
Förlagsband med skyddsomslag. 2014
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127137950
- Titel
- Det sötaste vi har : om socker och växande kroppar
- Författare
- Fernholm, Ann
- Förlag
- Natur & Kultur Akademisk
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 355 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 144 x 218 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad skulle du tänka om du såg någon mata en kanin med läsk? Eller om du fick reda på att grannfamiljens mops fick glass varje fredag, godis varje lördag och gick på hundkalas varje söndag? Det finns inget djur vi skulle ge den mat som vi ger våra barn idag. De skulle bli sjuka, få hål i tänderna och ont i magen. Idag har 10 till 25 procent av alla barn oförklarliga magknip.
I Det sötaste vi har – om socker och växande kroppar berättar vetenskapsjournalisten Ann Fernholm om hur den historiskt höga konsumtionen av socker och vitt mjöl ställer till det i barnens kroppar. Det är en svindlande resa som går från lever och hjärna, till tarmar och ben. Hon visar hur de sjukdomar och problem som ökar bland barn över hela världen – astma, allergier, glutenintolerans, typ 1 diabetes, depression, fetma, autism, adhd, akne och en för tidig pubertet – går att knyta till söt och vetemjölsbaserad mat och ett stillasittande liv.
9789127137950 -
Det sötaste vi har : Om socker och växande kr...
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Upptäck hur hög konsumtion av socker och vitt mjöl påverkar barnens kroppar och leder till ökade sjukdomar som astma, allergier och fetma. Lär dig hur du kan minska barnens intag av socker med hjälp av författarens bästa tips och knep. En ögonöppnande bok läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127137950
- Titel
- Det sötaste vi har : om socker och växande kroppar
- Författare
- Fernholm, Ann
- Förlag
- Natur & Kultur Akademisk
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 355 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 144 x 218 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad skulle du tänka om du såg någon mata en kanin med läsk? Eller om du fick reda på att grannfamiljens mops fick glass varje fredag, godis varje lördag och gick på hundkalas varje söndag? Det finns inget djur vi skulle ge den mat som vi ger våra barn idag. De skulle bli sjuka, få hål i tänderna och ont i magen. Idag har 10 till 25 procent av alla barn oförklarliga magknip.
I Det sötaste vi har – om socker och växande kroppar berättar vetenskapsjournalisten Ann Fernholm om hur den historiskt höga konsumtionen av socker och vitt mjöl ställer till det i barnens kroppar. Det är en svindlande resa som går från lever och hjärna, till tarmar och ben. Hon visar hur de sjukdomar och problem som ökar bland barn över hela världen – astma, allergier, glutenintolerans, typ 1 diabetes, depression, fetma, autism, adhd, akne och en för tidig pubertet – går att knyta till söt och vetemjölsbaserad mat och ett stillasittande liv.
9789127137950 -
Det sötaste vi har : om socker och växande kr...
Inbunden bok. Natur & Kultur Akademisk. 1 uppl. 2014. 355 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. .................// Vad skulle du tänka om du såg någon mata en kanin med läsk? Eller om du fick reda på att grannfamiljens mops fick glass varje fredag, godis varje lördag och gick på hundkalas varje söndag? Det finns inget djur vi skulle ge den mat som läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127137950
- Titel
- Det sötaste vi har : om socker och växande kroppar
- Författare
- Fernholm, Ann
- Förlag
- Natur & Kultur Akademisk
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 355 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 144 x 218 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad skulle du tänka om du såg någon mata en kanin med läsk? Eller om du fick reda på att grannfamiljens mops fick glass varje fredag, godis varje lördag och gick på hundkalas varje söndag? Det finns inget djur vi skulle ge den mat som vi ger våra barn idag. De skulle bli sjuka, få hål i tänderna och ont i magen. Idag har 10 till 25 procent av alla barn oförklarliga magknip.
I Det sötaste vi har – om socker och växande kroppar berättar vetenskapsjournalisten Ann Fernholm om hur den historiskt höga konsumtionen av socker och vitt mjöl ställer till det i barnens kroppar. Det är en svindlande resa som går från lever och hjärna, till tarmar och ben. Hon visar hur de sjukdomar och problem som ökar bland barn över hela världen – astma, allergier, glutenintolerans, typ 1 diabetes, depression, fetma, autism, adhd, akne och en för tidig pubertet – går att knyta till söt och vetemjölsbaserad mat och ett stillasittande liv.
Natur & Kultur Akademisk 1 9789127137950 -
Det sötaste vi har : om socker och växande kr...
Inbunden bok. Natur & Kultur Akademisk. 1 uppl. 2014. 355 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. förlagsny
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127137950
- Titel
- Det sötaste vi har : om socker och växande kroppar
- Författare
- Fernholm, Ann
- Förlag
- Natur & Kultur Akademisk
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 355 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 144 x 218 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad skulle du tänka om du såg någon mata en kanin med läsk? Eller om du fick reda på att grannfamiljens mops fick glass varje fredag, godis varje lördag och gick på hundkalas varje söndag? Det finns inget djur vi skulle ge den mat som vi ger våra barn idag. De skulle bli sjuka, få hål i tänderna och ont i magen. Idag har 10 till 25 procent av alla barn oförklarliga magknip.
I Det sötaste vi har – om socker och växande kroppar berättar vetenskapsjournalisten Ann Fernholm om hur den historiskt höga konsumtionen av socker och vitt mjöl ställer till det i barnens kroppar. Det är en svindlande resa som går från lever och hjärna, till tarmar och ben. Hon visar hur de sjukdomar och problem som ökar bland barn över hela världen – astma, allergier, glutenintolerans, typ 1 diabetes, depression, fetma, autism, adhd, akne och en för tidig pubertet – går att knyta till söt och vetemjölsbaserad mat och ett stillasittande liv.
Natur & Kultur Akademisk 1 9789127137950 -
Det sötaste vi har : om socker och växande kr...
Inbunden bok. Natur & Kultur Akademisk. 2014. 355 sidor.
Nyskick. Förlagsny.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127137950
- Titel
- Det sötaste vi har : om socker och växande kroppar
- Författare
- Fernholm, Ann
- Förlag
- Natur & Kultur Akademisk
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 355 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 144 x 218 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad skulle du tänka om du såg någon mata en kanin med läsk? Eller om du fick reda på att grannfamiljens mops fick glass varje fredag, godis varje lördag och gick på hundkalas varje söndag? Det finns inget djur vi skulle ge den mat som vi ger våra barn idag. De skulle bli sjuka, få hål i tänderna och ont i magen. Idag har 10 till 25 procent av alla barn oförklarliga magknip.
I Det sötaste vi har – om socker och växande kroppar berättar vetenskapsjournalisten Ann Fernholm om hur den historiskt höga konsumtionen av socker och vitt mjöl ställer till det i barnens kroppar. Det är en svindlande resa som går från lever och hjärna, till tarmar och ben. Hon visar hur de sjukdomar och problem som ökar bland barn över hela världen – astma, allergier, glutenintolerans, typ 1 diabetes, depression, fetma, autism, adhd, akne och en för tidig pubertet – går att knyta till söt och vetemjölsbaserad mat och ett stillasittande liv.
Natur & Kultur Akademisk 9789127137950 -
Det sötaste vi har : Om socker och växande kr...
Inbunden bok.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Upptäck hur hög konsumtion av socker och vitt mjöl påverkar barnens kroppar och leder till ökade sjukdomar som astma, allergier och fetma. Lär dig hur du kan minska barnens intag av socker med hjälp av författarens bästa tips och knep. En ögonöppnande bok läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127137950
- Titel
- Det sötaste vi har : om socker och växande kroppar
- Författare
- Fernholm, Ann
- Förlag
- Natur & Kultur Akademisk
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 355 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 144 x 218 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad skulle du tänka om du såg någon mata en kanin med läsk? Eller om du fick reda på att grannfamiljens mops fick glass varje fredag, godis varje lördag och gick på hundkalas varje söndag? Det finns inget djur vi skulle ge den mat som vi ger våra barn idag. De skulle bli sjuka, få hål i tänderna och ont i magen. Idag har 10 till 25 procent av alla barn oförklarliga magknip.
I Det sötaste vi har – om socker och växande kroppar berättar vetenskapsjournalisten Ann Fernholm om hur den historiskt höga konsumtionen av socker och vitt mjöl ställer till det i barnens kroppar. Det är en svindlande resa som går från lever och hjärna, till tarmar och ben. Hon visar hur de sjukdomar och problem som ökar bland barn över hela världen – astma, allergier, glutenintolerans, typ 1 diabetes, depression, fetma, autism, adhd, akne och en för tidig pubertet – går att knyta till söt och vetemjölsbaserad mat och ett stillasittande liv.
9789127137950
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
