DESSERTER
Inbunden bok. Prisma. 2006. 239 sidor.
Nyskick.
–– ABSOLUT NYSKICK på inlagan, oläst! – Obet. ytmärken på pärmarna. – Se fler bilder! ––
Med inspiration från Frankrike, Italien och Schweiz och i samklang med svenska desserttraditioner har Jan Hedh samlat erfarenheter i trettio år. I boken delar han generöst med sig av sitt kunnande.
• Dessertälskare får här sitt lystmäte. Med rätt metod kan det till synes svåra utan problem bli verklighet. För att göra njutningen fullkomlig, innehåller boken också förslag på lämpliga dessertviner.
Ur innehållet:
• Grunddegar, bottnar och maränger
• Mandelmassa, marsipan, krämer och fyllningar
• Såser, geléer, sockerkokning, syltning, puréer och inläggningar
• Glass, sorbet, granité, parfait, suffléglass – samt mousse och bavaroise
• Kalla desserter
• Chokladdesserter
• Tårtor och tarter
• Varma desserter
• Dessertviner.
–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789151847412
- Titel
- Desserter
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 175 x 248 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 822 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Med inspiration från Frankrike, Italien och Schweiz och i samklang med svenska desserttraditioner har Jan Hedh samlat erfarenheter i trettio år. I Desserter, som utkom för första gången 1998, delar han generöst med sig av sitt kunnande. Nytt förminskat format!
Dessertälskare får här sitt lystmäte. Med rätt metod kan det till synes svåra utan problem bli verklighet.
För att göra njutningen fullkomlig, innehåller boken också förslag på lämpliga dessertviner.
Ur innehållet:
Grunddegar, bottnar och maränger
Mandelmassa, marsipan, krämer och fyllningar
Såser, geléer, sockerkokning, syltning, puréer och inläggningar
Glass, sorbet, granité, parfait, suffléglass – samt mousse och bavaroise
Kalla desserter
Chokladdesserter. Tårtor och tarter
Varma desserter
Dessertviner