Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Just nu finns inte titeln du söker på Bokbörsen. Skapa ett användarkonto eller logga in om du vill skapa en bevakning. Klicka sedan på knappen nedan. Du aviseras via e-post så snart artikeln kommer in igen.
Praktisk gastronomi Laga mat i restaurang

Praktisk gastronomi Laga mat i restaurang

Häftade böcker. Liber. 1 uppl. 2007. 272 sidor.

Boken tar upp den praktiska delen av gastronomin och sätter in kockens yrkesroll i ett större sammanhang. En restaurang kan se ut på många olika sätt, det är viktigt att förstå hur och varför dessa fyller olika behov.

Förlagsfakta

ISBN
9789147079827
Titel
Praktisk gastronomi Laga mat i restaurang
Författare
Jonson, Mats
Förlag
Liber
Utgivningsår
2007
Omfång
272 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
238 x 166 mm
Vikt
619 g
Språk
Svenska