-
Tacopedia
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2016. 195 sidor.
Nära nyskick. Flexband.
Utsedd till Bästa översatta mat i Årets Svenska Måltidslitteratur 2016!
Att öppna Tacopediaär som att bege sig ner i kaninhålet. För man kan tro sig veta vad en taco är och hur en smakar, men vad sägs om campechanotacos, chiloriotacos, sua läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127148604
- Titel
- Tacopedia
- Författare
- Déborah Holtz - Juan Carlos Mena
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 317 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 204 x 252 mm Ryggbredd 31 mm
- Vikt
- 688 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Utsedd till Bästa översatta mat i Årets Svenska Måltidslitteratur 2016!
"Den ultimata tacoboken släpps på svenska."
Filter Magasin
Att öppna Tacopediaär som att bege sig ner i kaninhålet. För man kan tro sig veta vad en taco är och hur en smakar, men vad sägs om campechanotacos, chiloriotacos, suaderotacos, requesóntacos, tacos al pastor, cochinita pibiltacos, chimichangas eller mixiotetacos? Det mexikanska köket är en helt annan värld och Tacopedia är din guide.
Tacopedia är en kokbok/reseguide/encyklopedi över tacos och hela den mexikanska matkultur som nästan bygger på dem. Boken är indelad efter tacotyp, och varje kapitel är fullproppat med recept och information om tacons ursprung och historia. Dessutom avslutas alla kapitel med tips på de ställen i Mexiko som är absolut bäst på den specifika tacotypen i fråga. Som ett plus får du i bokens slut 36 recept på olika salsas som kan passa till samtliga tacotyper.
Boken gavs ut för första gången i Mexiko, sedan på engelska av förlaget Phaidon och nu kommer den äntligen i svensk översättning av Sveriges tacokännare numéro uno, Jonas Cramby. Förord av René Redzepi.
Déborah Holtz är förlagschef på Trilce Editiones och enligt egen utsago fullkomligt besatt av mexikansk kultur.
Juan Carlos Mena är både professor i design vid Universidad Iberoamericana i Mexico City och tacofantast.
"Behövs verkligen en mexikansk kokbok till? Ja - om det handlar om Tacopedia, resultatet av Deborah Holtz och Juan Carlos Menas galet seriösa och fyra år långa utredning av tacons tretusenåriga historia och praktik. Uppslagsverk, reseguide eller kokbok? Allt."
Filter Magasin
"Äntligen kommer bibeln för alla tacoälskare på svenska."
Expressen Mitt kök
"Ett måste för dig som älskar tacos."
Naturlig mat
Den ultimata tacoboken släpps på svenska.
Filter Magasin
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127148604 -
Tacopedia
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2016. 317 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag saknas. ca 1.5cm reva i ryggen. rött och vitt omslag
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127148604
- Titel
- Tacopedia
- Författare
- Déborah Holtz - Juan Carlos Mena
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 317 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 204 x 252 mm Ryggbredd 31 mm
- Vikt
- 688 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Utsedd till Bästa översatta mat i Årets Svenska Måltidslitteratur 2016!
"Den ultimata tacoboken släpps på svenska."
Filter Magasin
Att öppna Tacopediaär som att bege sig ner i kaninhålet. För man kan tro sig veta vad en taco är och hur en smakar, men vad sägs om campechanotacos, chiloriotacos, suaderotacos, requesóntacos, tacos al pastor, cochinita pibiltacos, chimichangas eller mixiotetacos? Det mexikanska köket är en helt annan värld och Tacopedia är din guide.
Tacopedia är en kokbok/reseguide/encyklopedi över tacos och hela den mexikanska matkultur som nästan bygger på dem. Boken är indelad efter tacotyp, och varje kapitel är fullproppat med recept och information om tacons ursprung och historia. Dessutom avslutas alla kapitel med tips på de ställen i Mexiko som är absolut bäst på den specifika tacotypen i fråga. Som ett plus får du i bokens slut 36 recept på olika salsas som kan passa till samtliga tacotyper.
Boken gavs ut för första gången i Mexiko, sedan på engelska av förlaget Phaidon och nu kommer den äntligen i svensk översättning av Sveriges tacokännare numéro uno, Jonas Cramby. Förord av René Redzepi.
Déborah Holtz är förlagschef på Trilce Editiones och enligt egen utsago fullkomligt besatt av mexikansk kultur.
Juan Carlos Mena är både professor i design vid Universidad Iberoamericana i Mexico City och tacofantast.
"Behövs verkligen en mexikansk kokbok till? Ja - om det handlar om Tacopedia, resultatet av Deborah Holtz och Juan Carlos Menas galet seriösa och fyra år långa utredning av tacons tretusenåriga historia och praktik. Uppslagsverk, reseguide eller kokbok? Allt."
Filter Magasin
"Äntligen kommer bibeln för alla tacoälskare på svenska."
Expressen Mitt kök
"Ett måste för dig som älskar tacos."
Naturlig mat
Den ultimata tacoboken släpps på svenska.
Filter Magasin
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127148604 -
Tacopedia
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2016. 317 sidor.
Mycket gott skick. Lättare spår av hantering på pärm, inlaga i mkt fint skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127148604
- Titel
- Tacopedia
- Författare
- Déborah Holtz - Juan Carlos Mena
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 317 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 204 x 252 mm Ryggbredd 31 mm
- Vikt
- 688 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Utsedd till Bästa översatta mat i Årets Svenska Måltidslitteratur 2016!
"Den ultimata tacoboken släpps på svenska."
Filter Magasin
Att öppna Tacopediaär som att bege sig ner i kaninhålet. För man kan tro sig veta vad en taco är och hur en smakar, men vad sägs om campechanotacos, chiloriotacos, suaderotacos, requesóntacos, tacos al pastor, cochinita pibiltacos, chimichangas eller mixiotetacos? Det mexikanska köket är en helt annan värld och Tacopedia är din guide.
Tacopedia är en kokbok/reseguide/encyklopedi över tacos och hela den mexikanska matkultur som nästan bygger på dem. Boken är indelad efter tacotyp, och varje kapitel är fullproppat med recept och information om tacons ursprung och historia. Dessutom avslutas alla kapitel med tips på de ställen i Mexiko som är absolut bäst på den specifika tacotypen i fråga. Som ett plus får du i bokens slut 36 recept på olika salsas som kan passa till samtliga tacotyper.
Boken gavs ut för första gången i Mexiko, sedan på engelska av förlaget Phaidon och nu kommer den äntligen i svensk översättning av Sveriges tacokännare numéro uno, Jonas Cramby. Förord av René Redzepi.
Déborah Holtz är förlagschef på Trilce Editiones och enligt egen utsago fullkomligt besatt av mexikansk kultur.
Juan Carlos Mena är både professor i design vid Universidad Iberoamericana i Mexico City och tacofantast.
"Behövs verkligen en mexikansk kokbok till? Ja - om det handlar om Tacopedia, resultatet av Deborah Holtz och Juan Carlos Menas galet seriösa och fyra år långa utredning av tacons tretusenåriga historia och praktik. Uppslagsverk, reseguide eller kokbok? Allt."
Filter Magasin
"Äntligen kommer bibeln för alla tacoälskare på svenska."
Expressen Mitt kök
"Ett måste för dig som älskar tacos."
Naturlig mat
Den ultimata tacoboken släpps på svenska.
Filter Magasin
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127148604 -
Tacopedia
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2016. 317 sidor.
Mycket gott skick. Fint exemplar utan kladd
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127148604
- Titel
- Tacopedia
- Författare
- Déborah Holtz - Juan Carlos Mena
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 317 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 204 x 252 mm Ryggbredd 31 mm
- Vikt
- 688 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Utsedd till Bästa översatta mat i Årets Svenska Måltidslitteratur 2016!
"Den ultimata tacoboken släpps på svenska."
Filter Magasin
Att öppna Tacopediaär som att bege sig ner i kaninhålet. För man kan tro sig veta vad en taco är och hur en smakar, men vad sägs om campechanotacos, chiloriotacos, suaderotacos, requesóntacos, tacos al pastor, cochinita pibiltacos, chimichangas eller mixiotetacos? Det mexikanska köket är en helt annan värld och Tacopedia är din guide.
Tacopedia är en kokbok/reseguide/encyklopedi över tacos och hela den mexikanska matkultur som nästan bygger på dem. Boken är indelad efter tacotyp, och varje kapitel är fullproppat med recept och information om tacons ursprung och historia. Dessutom avslutas alla kapitel med tips på de ställen i Mexiko som är absolut bäst på den specifika tacotypen i fråga. Som ett plus får du i bokens slut 36 recept på olika salsas som kan passa till samtliga tacotyper.
Boken gavs ut för första gången i Mexiko, sedan på engelska av förlaget Phaidon och nu kommer den äntligen i svensk översättning av Sveriges tacokännare numéro uno, Jonas Cramby. Förord av René Redzepi.
Déborah Holtz är förlagschef på Trilce Editiones och enligt egen utsago fullkomligt besatt av mexikansk kultur.
Juan Carlos Mena är både professor i design vid Universidad Iberoamericana i Mexico City och tacofantast.
"Behövs verkligen en mexikansk kokbok till? Ja - om det handlar om Tacopedia, resultatet av Deborah Holtz och Juan Carlos Menas galet seriösa och fyra år långa utredning av tacons tretusenåriga historia och praktik. Uppslagsverk, reseguide eller kokbok? Allt."
Filter Magasin
"Äntligen kommer bibeln för alla tacoälskare på svenska."
Expressen Mitt kök
"Ett måste för dig som älskar tacos."
Naturlig mat
Den ultimata tacoboken släpps på svenska.
Filter Magasin
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127148604 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789127148604
- Titel
- Tacopedia
- Författare
- Déborah Holtz - Juan Carlos Mena
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 317 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 204 x 252 mm Ryggbredd 31 mm
- Vikt
- 688 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Utsedd till Bästa översatta mat i Årets Svenska Måltidslitteratur 2016!
"Den ultimata tacoboken släpps på svenska."
Filter Magasin
Att öppna Tacopediaär som att bege sig ner i kaninhålet. För man kan tro sig veta vad en taco är och hur en smakar, men vad sägs om campechanotacos, chiloriotacos, suaderotacos, requesóntacos, tacos al pastor, cochinita pibiltacos, chimichangas eller mixiotetacos? Det mexikanska köket är en helt annan värld och Tacopedia är din guide.
Tacopedia är en kokbok/reseguide/encyklopedi över tacos och hela den mexikanska matkultur som nästan bygger på dem. Boken är indelad efter tacotyp, och varje kapitel är fullproppat med recept och information om tacons ursprung och historia. Dessutom avslutas alla kapitel med tips på de ställen i Mexiko som är absolut bäst på den specifika tacotypen i fråga. Som ett plus får du i bokens slut 36 recept på olika salsas som kan passa till samtliga tacotyper.
Boken gavs ut för första gången i Mexiko, sedan på engelska av förlaget Phaidon och nu kommer den äntligen i svensk översättning av Sveriges tacokännare numéro uno, Jonas Cramby. Förord av René Redzepi.
Déborah Holtz är förlagschef på Trilce Editiones och enligt egen utsago fullkomligt besatt av mexikansk kultur.
Juan Carlos Mena är både professor i design vid Universidad Iberoamericana i Mexico City och tacofantast.
"Behövs verkligen en mexikansk kokbok till? Ja - om det handlar om Tacopedia, resultatet av Deborah Holtz och Juan Carlos Menas galet seriösa och fyra år långa utredning av tacons tretusenåriga historia och praktik. Uppslagsverk, reseguide eller kokbok? Allt."
Filter Magasin
"Äntligen kommer bibeln för alla tacoälskare på svenska."
Expressen Mitt kök
"Ett måste för dig som älskar tacos."
Naturlig mat
Den ultimata tacoboken släpps på svenska.
Filter Magasin
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127148604 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789127148604
- Titel
- Tacopedia
- Författare
- Déborah Holtz - Juan Carlos Mena
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 317 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 204 x 252 mm Ryggbredd 31 mm
- Vikt
- 688 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Utsedd till Bästa översatta mat i Årets Svenska Måltidslitteratur 2016!
"Den ultimata tacoboken släpps på svenska."
Filter Magasin
Att öppna Tacopediaär som att bege sig ner i kaninhålet. För man kan tro sig veta vad en taco är och hur en smakar, men vad sägs om campechanotacos, chiloriotacos, suaderotacos, requesóntacos, tacos al pastor, cochinita pibiltacos, chimichangas eller mixiotetacos? Det mexikanska köket är en helt annan värld och Tacopedia är din guide.
Tacopedia är en kokbok/reseguide/encyklopedi över tacos och hela den mexikanska matkultur som nästan bygger på dem. Boken är indelad efter tacotyp, och varje kapitel är fullproppat med recept och information om tacons ursprung och historia. Dessutom avslutas alla kapitel med tips på de ställen i Mexiko som är absolut bäst på den specifika tacotypen i fråga. Som ett plus får du i bokens slut 36 recept på olika salsas som kan passa till samtliga tacotyper.
Boken gavs ut för första gången i Mexiko, sedan på engelska av förlaget Phaidon och nu kommer den äntligen i svensk översättning av Sveriges tacokännare numéro uno, Jonas Cramby. Förord av René Redzepi.
Déborah Holtz är förlagschef på Trilce Editiones och enligt egen utsago fullkomligt besatt av mexikansk kultur.
Juan Carlos Mena är både professor i design vid Universidad Iberoamericana i Mexico City och tacofantast.
"Behövs verkligen en mexikansk kokbok till? Ja - om det handlar om Tacopedia, resultatet av Deborah Holtz och Juan Carlos Menas galet seriösa och fyra år långa utredning av tacons tretusenåriga historia och praktik. Uppslagsverk, reseguide eller kokbok? Allt."
Filter Magasin
"Äntligen kommer bibeln för alla tacoälskare på svenska."
Expressen Mitt kök
"Ett måste för dig som älskar tacos."
Naturlig mat
Den ultimata tacoboken släpps på svenska.
Filter Magasin
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127148604
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn