24 TIMMAR RECEPTBOK
Häftad bok. Watz Book. 2012. 294 sidor.
Nära nyskick.
–– ABSOLUT NYSKICK på inlagan, verkar oläst! – Men de mjuka pärmarna med invikta flikar, har längsgående mjuka veck mitt på. – Se fler bilder! ––
24 Timmar heter boken där Jureskog delar med sig av fina recept, han och hans vänner av fina, personliga, historier (Wellington var en paradrätt hos mig redan som 16-åring..) och Joel av bilder från arbetet bakom de polerade glasen och dukade borden.
• Johan är en man som gillar ärlig mat. Den ska vara rak och tydlig och framför allt ska det vara gott! Han är otroligt passionerad och det genomsyrar hela boken, som är ett konstverk i sig. Den skiljer sig från de flesta matböcker och Johan själv kallar den "för smal". Men för alla foodies där ute är den ett måste för här får maten och hantverket liksom livet runt det, stå i centrum. Boken är en direkt spegling av Johans matfilosofi.
• "Vi kockar måste förmedla kärleken till vårt matarv. Och vi måste göra det varje dag. Dygnets alla vakna timmar." Det skriver Johan Jureskog i sin bok 24 Timmar.
Under fem års tid har de arbetat med boken. För fotografen Joel Wåreus har det inneburit många timmar i köket med Johan Jureskog, AG och Rolfs Kök. Idag ser de på varandra som bästa av vänner och det här är deras produkt av alla dessa timmar spenderade tillsammans.
–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789198003703
- Titel
- 24 timmar receptbok
- Författare
- Jureskog, Johan
- Förlag
- Watz Book
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 294 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 205 x 270 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1110 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Ytterligare författare: Jureskog, Johan