Till bords under 100 år. Recept från tio decennier.
Inbunden bok. Bonniers. 1 uppl. 1999. 143 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. [+] När började hamburgare ätas i Sverige? Hur var 1940-talets ransoneringsera? När kom sockerkaksmix och gräddfil? När slog gröna köket igenom? Mathistoria varvat med recept typiska för sin tid. Fin. Bonniers, 1999. 142, [1] s. Rikt illustrerad med fotografier i färg. Inbundet förlagsband med skyddsomslag, färgillustrerade första och sista uppslag med avbildade kokböcker. 4:o. 280x215x19 mm. 970 g. Välvårdat och fint ex, ej ägarnamn. [iv/6630, 6812, 71009, 31220]
Förlagsfakta
- ISBN
- 9100567922
- Titel
- Till bords under 100 år : recept från tio decennier
- Författare
- Swanberg, Lena Katarina - Lindberg, Björn
- Förlag
- Stockholm : Bonnier
- Utgivningsår
- 1999
- Språk
- Svenska