Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Till bords under 100 år. Recept från tio decennier.

Till bords under 100 år. Recept från tio decennier.

Inbunden bok. Bonniers. 1 uppl. 1999. 143 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. [+] När började hamburgare ätas i Sverige? Hur var 1940-talets ransoneringsera? När kom sockerkaksmix och gräddfil? När slog gröna köket igenom? Mathistoria varvat med recept typiska för sin tid. Fin. Bonniers, 1999. 142, [1] s. Rikt illustrerad med fotografier i färg. Inbundet förlagsband med skyddsomslag, färgillustrerade första och sista uppslag med avbildade kokböcker. 4:o. 280x215x19 mm. 970 g. Välvårdat och fint ex, ej ägarnamn. [iv/6630, 6812, 71009, 31220]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9100567922
Titel
Till bords under 100 år : recept från tio decennier
Författare
Swanberg, Lena Katarina - Lindberg, Björn
Förlag
Stockholm : Bonnier
Utgivningsår
1999
Språk
Svenska