Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
BAKA NYTT – Ännu godare bröd utan gluten
BAKA NYTT – Ännu godare bröd utan gluten BAKA NYTT – Ännu godare bröd utan gluten BAKA NYTT – Ännu godare bröd utan gluten BAKA NYTT – Ännu godare bröd utan gluten BAKA NYTT – Ännu godare bröd utan gluten BAKA NYTT – Ännu godare bröd utan gluten

BAKA NYTT – Ännu godare bröd utan gluten

Inbunden bok. Massolit Förlag. 2015. 127 sidor.

Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – (Obet. hörnmärken på pärmarna.) – Se fler bilder! ––

Aldrig förr har det varit så enkelt och så gott att äta glutenfritt bröd!
• I Baka nytt delar Maria Blohm och Jessica Frej med sig av de allra senaste teknikerna och ingredienserna som gör det glutenfria brödet så saftigt och luftigt att det är omöjligt att skilja från ett traditionellt bakat bröd. Och precis som i tidigare böcker använder de sig enbart av rena råvaror som t.ex. potatismjöl, rismjöl och majsmjöl.
• Det främsta skälet att följa deras recept behöver dock inte vara att man har celiaki. Bröden smakar helt enkelt som riktigt gott bröd ska smaka!

"En mycket bra och inspirerande bok. Det man bakar blir som på bilden! Saftiga och goda limpor. Lätta att göra."

–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789187785207
Titel
Baka nytt : ännu godare bröd utan gluten
Författare
Blohm, Maria
Förlag
Massolit Förlag
Utgivningsår
2015
Omfång
127 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
200 x 257 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
630 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Uppföljaren till storsäljande Nytt brödAldrig förr har det varit så enkelt och så gott att äta glutenfritt bröd! I Baka nytt delar Maria Blohm och Jessica Frej med sig av de allra senaste teknikerna och ingredienserna som gör det glutenfria brödet så saftigt och luftigt att det är omöjligt att skilja från ett traditionellt bakat bröd. Och precis som i tidigare böcker använder de sig enbart av rena råvaror som t ex potatismjöl, rismjöl och majsmjöl.Det främsta skälet att följa deras recept behöver dock inte vara att man har celiaki. Bröden smakar helt enkelt som riktigt gott bröd ska smaka!"Författarna har tidigare utkommit med Nytt bröd (2013), Nytt fikabröd (2014) och Laga nytt (2015).Sagt om Nytt fikabröd:Jessica Frej och Maria Blom har gjort det igen! Provlagat sig fram till en ny fantastisk kokbok enbart innehållandes glutenfria recept.() Resultatet är helt lysande! Tasteline.se