Från naturens eget kök ( Baksidestext : Boken erbjuder dig allt om en fullvärdig kost. 400 recept och en komplett matsedel för en månad. Frukosttips, fräscha sllader, läckra soppor, specialiteter på vilda växter, fullkorns- och sojarätter, hälsosamt bröd och hemmagjorda marmelader. Allt vad du behöver veta om en biologisk och näringsriktig kost; hur du gör förnuftiga inköp, förvarar maten på bästa sätt och tillreder den smakligt. De allra senaste rönen inom näringsläran presenteras på ett lättfattligt sätt. Näringsvärdesuppgifter om äggvita, fett och kolhydrater, samt om kalorier och joule för varje recept. )
Inbunden bok. Skandinaviska Bokförlaget. 3:e svenska uppl. 1984. 163 sidor.
Mycket gott skick. 400 recept och en komplett matsedel för en månad. Pärm och bladen som nya men det finns ett skrivet recept med kulspets på den andra tomma skydds sidan och ägarsignatur på den första tomma skyds sidan. Vidare inga anteckningar. Sannolikt oläst. Illustrerad med några färg bilder. Stor format : 25,5 cm x 20 cm. 724 gram. (låda20240229-2?0).
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789172561120
- Titel
- Från naturens eget kök
- Författare
- Weber, Marlis - Söderberg, Eric
- Förlag
- Gävle : Skandinaviska bokförl
- Språk
- Svenska