Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Från Amerika till Svea – recept och historier från The Barn
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789163987281
Titel
Från Amerika till Svea – recept och historier från The Barn
Författare
Martinsson, Marcus
Förlag
Glory Days Media
Utgivningsår
2018
Omfång
200 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
190 x 250 mm Ryggbredd 23 mm
Vikt
935 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Den amerikanska matkulturen i det svenska köket är mycket mer än bara burgare. I den här boken lagar vi gott käk från grunden på noga utvalda råvaror. Och inte minst kombinerar vi maten med dryck som lyfter hela smakupplevelsen. Bland recepten hittar du allt från Rockefeller-ostron och Sivans cheese balls, till milkshakes och drinkar. Men boken bjuder också på läsning som gör att den passar lika bra på nattduksbordet som i köket. Om du till exempel vill veta varför snaps är ett klockrent dryckesval till burgare, hur du bygger din egen rök eller hur en riktigt god ost blir till – ja, då är det här helt enkelt en bok för dig.

The Barn är en restaurang i Göteborg som serverar amerikansk mat i svensk tappning. Restaurangen grundades 2013 av de fyra vännerna Alfred, Linus, Maher och Marcus. The Barn har utsetts till Årets Spritkrog, bästa burgarna i Göteborg och har flera år i rad varit omnämnda i White Guide.