-
Från Amerika till Svea recept & historier frå...
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Glory Days Media AB. uppl.1. [2018]. 191 s. mindre bruksslitage, lätt skav på pärm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163987281
- Titel
- Från Amerika till Svea – recept och historier från The Barn
- Författare
- Martinsson, Marcus
- Förlag
- Glory Days Media
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 200 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 250 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 935 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den amerikanska matkulturen i det svenska köket är mycket mer än bara burgare. I den här boken lagar vi gott käk från grunden på noga utvalda råvaror. Och inte minst kombinerar vi maten med dryck som lyfter hela smakupplevelsen. Bland recepten hittar du allt från Rockefeller-ostron och Sivans cheese balls, till milkshakes och drinkar. Men boken bjuder också på läsning som gör att den passar lika bra på nattduksbordet som i köket. Om du till exempel vill veta varför snaps är ett klockrent dryckesval till burgare, hur du bygger din egen rök eller hur en riktigt god ost blir till – ja, då är det här helt enkelt en bok för dig.
The Barn är en restaurang i Göteborg som serverar amerikansk mat i svensk tappning. Restaurangen grundades 2013 av de fyra vännerna Alfred, Linus, Maher och Marcus. The Barn har utsetts till Årets Spritkrog, bästa burgarna i Göteborg och har flera år i rad varit omnämnda i White Guide.
9789163987281 -
Från Amerika till Svea – recept och historier...
Inbunden bok. Glory Days Media. 2018. 200 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163987281
- Titel
- Från Amerika till Svea – recept och historier från The Barn
- Författare
- Martinsson, Marcus
- Förlag
- Glory Days Media
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 200 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 250 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 935 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den amerikanska matkulturen i det svenska köket är mycket mer än bara burgare. I den här boken lagar vi gott käk från grunden på noga utvalda råvaror. Och inte minst kombinerar vi maten med dryck som lyfter hela smakupplevelsen. Bland recepten hittar du allt från Rockefeller-ostron och Sivans cheese balls, till milkshakes och drinkar. Men boken bjuder också på läsning som gör att den passar lika bra på nattduksbordet som i köket. Om du till exempel vill veta varför snaps är ett klockrent dryckesval till burgare, hur du bygger din egen rök eller hur en riktigt god ost blir till – ja, då är det här helt enkelt en bok för dig.
The Barn är en restaurang i Göteborg som serverar amerikansk mat i svensk tappning. Restaurangen grundades 2013 av de fyra vännerna Alfred, Linus, Maher och Marcus. The Barn har utsetts till Årets Spritkrog, bästa burgarna i Göteborg och har flera år i rad varit omnämnda i White Guide.
Glory Days Media 9789163987281 -
Från Amerika till Svea – recept och historier...
Inbunden bok. Glory Days Media. 2018. 200 sidor.
Mycket gott skick. Mycket fint exemplar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163987281
- Titel
- Från Amerika till Svea – recept och historier från The Barn
- Författare
- Martinsson, Marcus
- Förlag
- Glory Days Media
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 200 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 250 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 935 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den amerikanska matkulturen i det svenska köket är mycket mer än bara burgare. I den här boken lagar vi gott käk från grunden på noga utvalda råvaror. Och inte minst kombinerar vi maten med dryck som lyfter hela smakupplevelsen. Bland recepten hittar du allt från Rockefeller-ostron och Sivans cheese balls, till milkshakes och drinkar. Men boken bjuder också på läsning som gör att den passar lika bra på nattduksbordet som i köket. Om du till exempel vill veta varför snaps är ett klockrent dryckesval till burgare, hur du bygger din egen rök eller hur en riktigt god ost blir till – ja, då är det här helt enkelt en bok för dig.
The Barn är en restaurang i Göteborg som serverar amerikansk mat i svensk tappning. Restaurangen grundades 2013 av de fyra vännerna Alfred, Linus, Maher och Marcus. The Barn har utsetts till Årets Spritkrog, bästa burgarna i Göteborg och har flera år i rad varit omnämnda i White Guide.
Glory Days Media 9789163987281 -
Från Amerika till Svea – recept och historier...
Inbunden bok.
Nära nyskick. Glory Days Media. 2018. 200 s. Förlagsband. 19,5 x 26cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163987281
- Titel
- Från Amerika till Svea – recept och historier från The Barn
- Författare
- Martinsson, Marcus
- Förlag
- Glory Days Media
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 200 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 250 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 935 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den amerikanska matkulturen i det svenska köket är mycket mer än bara burgare. I den här boken lagar vi gott käk från grunden på noga utvalda råvaror. Och inte minst kombinerar vi maten med dryck som lyfter hela smakupplevelsen. Bland recepten hittar du allt från Rockefeller-ostron och Sivans cheese balls, till milkshakes och drinkar. Men boken bjuder också på läsning som gör att den passar lika bra på nattduksbordet som i köket. Om du till exempel vill veta varför snaps är ett klockrent dryckesval till burgare, hur du bygger din egen rök eller hur en riktigt god ost blir till – ja, då är det här helt enkelt en bok för dig.
The Barn är en restaurang i Göteborg som serverar amerikansk mat i svensk tappning. Restaurangen grundades 2013 av de fyra vännerna Alfred, Linus, Maher och Marcus. The Barn har utsetts till Årets Spritkrog, bästa burgarna i Göteborg och har flera år i rad varit omnämnda i White Guide.
9789163987281 -
Från Amerika till Svea – recept och historier...
Inbunden bok.
Nyskick. Glory Days Media. 2018. 200 s. Förlagsband. 19,5 x 26cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163987281
- Titel
- Från Amerika till Svea – recept och historier från The Barn
- Författare
- Martinsson, Marcus
- Förlag
- Glory Days Media
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 200 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 250 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 935 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den amerikanska matkulturen i det svenska köket är mycket mer än bara burgare. I den här boken lagar vi gott käk från grunden på noga utvalda råvaror. Och inte minst kombinerar vi maten med dryck som lyfter hela smakupplevelsen. Bland recepten hittar du allt från Rockefeller-ostron och Sivans cheese balls, till milkshakes och drinkar. Men boken bjuder också på läsning som gör att den passar lika bra på nattduksbordet som i köket. Om du till exempel vill veta varför snaps är ett klockrent dryckesval till burgare, hur du bygger din egen rök eller hur en riktigt god ost blir till – ja, då är det här helt enkelt en bok för dig.
The Barn är en restaurang i Göteborg som serverar amerikansk mat i svensk tappning. Restaurangen grundades 2013 av de fyra vännerna Alfred, Linus, Maher och Marcus. The Barn har utsetts till Årets Spritkrog, bästa burgarna i Göteborg och har flera år i rad varit omnämnda i White Guide.
9789163987281
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn