Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Ägg : recept & teknik

Ägg : recept & teknik

Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2018. 192 sidor.

Nyskick. Presentskick

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789127155275
Titel
Ägg : recept & teknik
Författare
Nilsson, Tove
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Utgivningsår
2018
Omfång
192 sidor
Bandtyp
Flexband
Mått
190 x 240 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
620 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Nu som mjukbandsutgåva!
Ägg spelar en betydande roll i många av de godaste rätterna som fnns – till exempel egg noodles, shakshuka, huevos rancheros, Pelle Janzon, solöga, tortilla och Scotch egg. Rätter som dessa gör att du kan äta ägg till varje måltid.
Med hjälp av boken lär du dig rätt teknik för att lyckas med allt från perfekt kokt ägg med krämig gula och pocherat ägg, till 63-gradigt ägg och japansk omelett.
Tove Nilsson är kock och matskribent. Hon anlitas regelbundet av Sveriges ledande mattidningar, medverkari TV4:s Nyhetsmorgon och hörs återkommande i radio. 3 350 ägg gick åt när Tove lagade sig igenom rätterna i boken.